efendi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 nocom ben lvl 70 olsam daha değişik fantezilerim var ben de yaparım. Levelim buna yetti bunu yaptım. :) action olmazmı hiç NYchris sağımızda solumuzda mage katlediyodu ekibiyle :) bundan büyük action varmı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 sağda en altta tutar:1700000 felan yazıyo o neki acep?[signature][hline]Nîn o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo n^n Bruinen dan in Ulaer! **** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Silmeyi yine unutmuşum pardon :D o orclardan kastığım para miktarı aşağıya sayaç açtım :) (cafe programı) said: ZiFir, 03 Ocak 2006 22:21 tarihinde demiş ki: sağda en altta tutar:1700000 felan yazıyo o neki acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S3XY Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Alay eder gibi :D Ks Yapanı Öldür S_o_u_L:D[signature][hline]žS£XSİBİSİž Server:Ares job:PaladiN ırk:ELMoRaD lvl:6x Np:48XXX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar