D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Sovereign tüm düşüncelerimi aynen dile getirmişsin şu son spoilerdaki yorumunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 daha sayfalar dolusu protestom vardı da.. unuttum sonra söyliceklerimi.. Ama hakkaten sırf hikayeye uydurmak için 15 sezonluk bir dizinin kurduğu bütün teknoloji standart ve temellerini yıkmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Stargate Universe az kaldı az süpriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 O'neil'ı 5 dakka bile göstermeyip koklatıp bırakacaklar ya ben ona yanıyorum, o diil de herif çok yaşlandı be. Neyse, ekimi bekliyoruz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Gelsin gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Yalnız cidden ya, baya yaşlandı. Evde sürekli MacGyver izledikten sonra içim biraz fena oluyo bu adamı bu halde görünce. Hayır bi de hala Atlantis'i izlemeye başlayamadım HDD'de yer bulamadığım için, bi ara atılmam lazım o işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Kojiroh 5 sezon için 2 ay ve 5-6 günün var, günde 2 bölüm izlesen yeter :) bide, teenager falan olmuş olm universe ne iş, newage e sarmışlar sanırsam müziklerde de. olsun efekler uzay neyin felan izleriz np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 SG-1 ve Atlantis Intro'ları http://www.youtube.com/watch?v=Cf9dAFjPk04 http://www.youtube.com/watch?v=LmNBIf0twUg Mısır ve Atlantis'in mistik havasından çıkıldığının göstergesi olmuş müzikler. SGU'da bizi artık geçmişin beklemediğini ve hatta hiç ilgilendirmediğini söyleyebiliriz sanırım. SG-1 ve Atlantis'te hep bir arayış vardı, geçmişin gizemlerini çözmek, geçmişin ağırlığından kurtulmak üzerine. SGU ise daha çok hayatta kalma, 7 milyar ışık yılı ötedeki dünyaya dönme üzerine kurulu olacak gibi. Elbette bu yolda karşılaşacakları mistik öğeler olacaktır, ama bunlar artık Stargate evreninde amaç değil araç olacak. Cidden çok farklı bir Stargate geliyor. Ha bu arada, Stargate SG-1 izlemiş olanlar için nostalji, izlememiş olanlar için bir teşvik olabilir, youtube'ta introlara bakarken denk geldi: Every Place You've Ever Been, iyi seyirler iyi eğlenceler http://www.youtube.com/watch?v=6mDnftAsIGc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Staj vs derken unuttum ben Universe ü :) Tarihi açıklandımı başlangıç için? Oneillsız 2. bir spinoff kaldırabilicekmiyim bilmiyorum(atlantisi çok zorlayarak götürdüm) ama sırf sg-1 ın hatrına bunuda izlerim heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Tamamdır o zaman, staj biter bitmez bi HDD alıp asılıyorum Atlantis'e :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Asılırsan bence 2 yada 3. sezonda tıkanırsın devamı gelmez :P Tavsiyem yavaş geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Ahah bak evet o da olabilir. SG-1 izlerken yanlış hatırlamıyosam 4 ve 6. sezonlarda tıkanmıştım, sonra daha düzgün izlemeye başladım. Her gün yemek yerken 1-2 bölüm izliyodum gayet güzel oluyodu. O taktiğe de dönebilirim olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Stargate Universe - Comic Con Trailer #2 her iki fragmanda jack i araya serpiştirmişler güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Yeni dizi dün yayınlandı, bugün izlemeye hazır. Tüm sevenlerine hayırlı uğurlu olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ilk bölüm öncelikle jack,sam ve daniel ı görmek güzeldi atmosferi bildiğimiz sg den farklı bu kesin ama ben ilk bölümü sevdim her şeyden biraz vardı gezegene saldıranlar kim di tam olarak söylenmedi sam lucian ittifağı olarak tahmin etsede belli olmaz gerçi dizi açısından pek önemi yok yeni elemanlar baya bi uzakta artık :D önümüzdeki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ilk gittikleri gezegende nelerle karşılaşacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ben stargate izlememiş biri olarak bu yeni çıkan stargate izlemeyi düşünüyodum acaba hikaye açısından problem yaşar mıyım? dizinin genel konseptini biliyorum gibi... yani stargate işte:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Atlantisi izlesen bir kaç bölüm hariç yaşamazsın derdim ama bu yeni diziyi bilmiyorum. Atlantiste SG-1 bağlantılı çok fazla bölüm yoktu, olanları(replicator, asgard) da birebir bağlatılı olmadığı için bilmek çok mecburi değildi. Edit: Gönderdedikten sonra hatırladım. Bu dizide de olsa, Atlantis'te de olsa "Ancients" ırkı hakkında birşeyler bilemlisin. Bildiğim kadarıyla yeni dizideki tekneloji ve olaylar Ancients üstünden gidiyor. Özellikle teknelojileri ve ascent denilen olayı bilmediğin için bazı bölümler sana anlamsız gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 indirmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 seviyorsan konsepti, turu izlersin iste. iyi diziyse devam edersin. cok seversende diger serileri izlersin. anlamadigin bolum olursa zilyon tane site var kim nedir bakabilirsin. bende karman corman izledim hepsini. simdi buna baslicam bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 izledim şimcik hem atmosfer hemde konsept olarak baya bi farklı yapmışlar önceki serilerden, ismi stargate olmasa başka bir dizi/film izliyormuş gibi olmuş hatta, ilk yarısını beğenmedim pek "genç, evrenin sana ihtiyacı var, gidiyoruz" diye başlaması geyik olmuş ehhe bide ilk yarıda paso bi ileri bi geri olayın öncesi sonrası derken baydı biraz beni drama kısmı. ama senatörün ölmesi iyi oldu bilmemkaç sezon öyle karakter hiç çekilmezdi valla, karakter demişken ayrıca şöle işte budur denebilecek tek karakter adamların komutanı olan amca, gerisi peasant olmuş, "şimdilik" işte team gogogo! denebilecek güçlü tipler yok. ama 2. yarıda iyileşti biraz, umut var bikaç bölüm daha çıksın bakalım nolcak. genede season premiere olarak biraz sönüktü. 6/10 verdim edik: "k" eksik kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Bende izledim bulshit dedim niye mi ? Ra'lar tekrar dönmüş o saldıran shipler ra gemileriydi ve onlar ancientlara kafa tutamıyordu. Çok saçma olmuş ama bakalim 1-2 bölüm daha izlersek anlarız neyin ne olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 RA(Goa'uld) geri döndü diye birşey yok henüz. Onlar standart Goa'uld gemileriydi. Bildiğim kadarıyla bu dizinin başlangıç noktası daha sistem lordları tamamen yok edilmeden başlıyor. Saldıranın da Ba'al olması çok büyük ihtimal. Norak said: "genç, evrenin sana ihtiyacı var, gidiyoruz" Kesinlikel katılıyorum. Çok bayat bir klişe olmuş. Gerçi adamı bilgisayar oyunundan bulmaları ayrı komediydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Abi tekrar izle gemiler aynen Goa gemileri gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Rock said: Onlar standart Goa'uld gemileriydi. Ben de farklı bir şey demedimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Stargate Universe berbat olmuş ya, devamını izlemem bunun. İki karakterle bütün senaryo mu gider ya bi şişman matematikçi bi de zayıf profesor var geri kalan karakterler çok kolpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar