Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stargate Serisi

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

• 5 ay sonra ...

SG-1 ve Atlantis Intro'ları

http://www.youtube.com/watch?v=Cf9dAFjPk04

http://www.youtube.com/watch?v=LmNBIf0twUg

Mısır ve Atlantis'in mistik havasından çıkıldığının göstergesi olmuş müzikler. SGU'da bizi artık geçmişin beklemediğini ve hatta hiç ilgilendirmediğini söyleyebiliriz sanırım. SG-1 ve Atlantis'te hep bir arayış vardı, geçmişin gizemlerini çözmek, geçmişin ağırlığından kurtulmak üzerine. SGU ise daha çok hayatta kalma, 7 milyar ışık yılı ötedeki dünyaya dönme üzerine kurulu olacak gibi. Elbette bu yolda karşılaşacakları mistik öğeler olacaktır, ama bunlar artık Stargate evreninde amaç değil araç olacak.
Cidden çok farklı bir Stargate geliyor.

Ha bu arada, Stargate SG-1 izlemiş olanlar için nostalji, izlememiş olanlar için bir teşvik olabilir, youtube'ta introlara bakarken denk geldi:

Every Place You've Ever Been,
iyi seyirler iyi eğlenceler

http://www.youtube.com/watch?v=6mDnftAsIGc
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...

ilk bölüm

öncelikle jack,sam ve daniel ı görmek güzeldi

atmosferi bildiğimiz sg den farklı bu kesin ama ben ilk bölümü sevdim her şeyden biraz vardı

gezegene saldıranlar kim di tam olarak söylenmedi sam lucian ittifağı olarak tahmin etsede belli olmaz gerçi dizi açısından pek önemi yok yeni elemanlar baya bi uzakta artık :D

önümüzdeki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ilk gittikleri gezegende nelerle karşılaşacaklar

Sosyal ağlarda paylaş

Atlantisi izlesen bir kaç bölüm hariç yaşamazsın derdim ama bu yeni diziyi bilmiyorum. Atlantiste SG-1 bağlantılı çok fazla bölüm yoktu, olanları(replicator, asgard) da birebir bağlatılı olmadığı için bilmek çok mecburi değildi.

Edit: Gönderdedikten sonra hatırladım. Bu dizide de olsa, Atlantis'te de olsa "Ancients" ırkı hakkında birşeyler bilemlisin. Bildiğim kadarıyla yeni dizideki tekneloji ve olaylar Ancients üstünden gidiyor. Özellikle teknelojileri ve ascent denilen olayı bilmediğin için bazı bölümler sana anlamsız gelebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

izledim şimcik

hem atmosfer hemde konsept olarak baya bi farklı yapmışlar önceki serilerden, ismi stargate olmasa başka bir dizi/film izliyormuş gibi olmuş hatta, ilk yarısını beğenmedim pek "genç, evrenin sana ihtiyacı var, gidiyoruz" diye başlaması geyik olmuş ehhe bide ilk yarıda paso bi ileri bi geri olayın öncesi sonrası derken baydı biraz beni drama kısmı.

ama senatörün ölmesi iyi oldu bilmemkaç sezon öyle karakter hiç çekilmezdi valla, karakter demişken ayrıca şöle işte budur denebilecek tek karakter adamların komutanı olan amca, gerisi peasant olmuş, "şimdilik" işte team gogogo! denebilecek güçlü tipler yok.

ama 2. yarıda iyileşti biraz, umut var bikaç bölüm daha çıksın bakalım nolcak. genede season premiere olarak biraz sönüktü.

6/10 verdim

edik: "k" eksik kalmış
Sosyal ağlarda paylaş

RA(Goa'uld) geri döndü diye birşey yok henüz. Onlar standart Goa'uld gemileriydi. Bildiğim kadarıyla bu dizinin başlangıç noktası daha sistem lordları tamamen yok edilmeden başlıyor. Saldıranın da Ba'al olması çok büyük ihtimal.

Norak said:

"genç, evrenin sana ihtiyacı var, gidiyoruz"

Kesinlikel katılıyorum. Çok bayat bir klişe olmuş. Gerçi adamı bilgisayar oyunundan bulmaları ayrı komediydi :D

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...