moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Allah rahmet eylesin. 10 numara aktördü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Red alertta da vardı bu amca.Stargatede de en baba adamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Şimdi bitti. Güzeldi film. Savaş sahneleri için tekrardan izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ben de omnipedia denen sitede görmüştüm Don Davis'in öldüğünü. Çok yazık hakikaten, baba adamdı ya. Şu "general" figürünü en iyi onla özdeşleştirmiştim dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 şu patide olmasa haberim olmayacak filmin çıktığından hemen çekmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 moriQ said: Şimdi bitti. Güzeldi film. Savaş sahneleri için tekrardan izlenir. ben filmi en az bi 5-6 kere daha izlerim de yakın zamanda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ben de şimdi bitirdim filmi. Güzel yapmışlar. Keşke daha fazla F18'lerin olduğu sahneler koysalarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Yetmemiş, yetememiştir. Ah nerdesin 7. sezon finali! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 bunu ben ilk stargate filmi ile alakalı falan diye çektim, baktım dizideki kadro olaylar falan sanırım ?? diziyide tvde denk gelince 1- 2 bölüm falan izlemişimdir, yinede izlesem çok fazla olaylardan kopmayız herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Bu film, o "1-2 bölüm izledim" dediğin dizinin 10 sezonunun sonunda kapanış filmi. Bu filmde neler döndüğünü anlamak için 10 sezon diziyi izlemen lazım, yoksa öyle "kadro falan değişmiş" der kalakalırsın :D Tavsiyem geç kalmadan diziye başla: sg-1 said: Stargate yemeğinin tarifini vereyim: Malzemeler: Stargate (1994) film Stargate SG-1 (1997) 10 sezon dizi Stargate: Atlantis (2004) şimdilik 4 sezon dizi Stargate SG-1 "The Ark Of Truth" (2008) DVD filmi Stargate SG-1 "Continuum" (2008) DVD filmi İzlenişi: 1994 yapımı Stargate filmi izlenecek. Ardından Stargate SG-1 dizisi 8. sezon 3. bölüme kadar izlenecek. Sonra Stargate: Atlantis'e başlanacak(Bundan sonra SG-1 ve Atlantis karışık izlenebilir). SG-1'in geri kalanı izlenecek. Atlantis'in bugüne kadarki bütün sezonları izlenecek(4. sezon bitti, 5 başlamak üzere, temmuzda). SG-1'in 10. sezon 20. bölümü izlendikten sonra The Ark Of Truth ve Continuum adlı iki film izlenecek. Afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 filmi izledim , hayal gücümü kullandım biraz izlerken :) ama en yakın zamanda dizileride çekicem, battle star galacticayı da izlemek istiyordum ama hangi bölümden başlanır nerden girilir diye senin verdiğin gibi bir kılavuz yoktu başlayamadık , buna başlarız artık , bi ara zaman bulup çekelimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Ahaha aradaki 214 bölümü izlemeyip bi başı bi sonu izlemek, offf! En kısa zamanda SG fanlarına katılman dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 yaa dreagloth'u başlattım stargate'e.. bana bir özel mesaj yazdı ki ana avrat mı gidiyo noluyrouz anlamadım son cümleyi okuyunca bir kahkaha attım ki.. buraya çok copy paste yapmak isterdim ama bazı adminler izin vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 SG:A 5x04 çıktı, kimseden ses seda yok, nerelerdesiniz?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Sovereign said: yaa dreagloth'u başlattım stargate'e.. bana bir özel mesaj yazdı ki ana avrat mı gidiyo noluyrouz anlamadım son cümleyi okuyunca bir kahkaha attım ki.. buraya çok copy paste yapmak isterdim ama bazı adminler izin vermez. bitirene kadar okumuyorum burayı, banlatma beni şimdi bu kadar yıldan sonra durduk yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ben izliyorum valla.. Daedalus Variations baya iyi bölümdü.. O uzaylılar bana Borg'la Wraith'in karışımı gibi geldi. Star Wars'dakilere benzer uzay gemileri vardı ama Asgard beam weaponlarımız karşısında hiçbirşey tabi :D adamların kalkanları yok ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 atlantis daedalus variation ''Easy chewie'' güzel bir star wars göndermesiydi. Ama sg1 daki darth vader benzetmesi süperdi.Senaristler star wars hayranı olduklarını gizlemiyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Stargate Universe Has A Go! geliyo geliyo 3.seri geliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 yeni seriyide izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 simunye @divxplanet said: Stargate: Atlantis'in 5.sezonun, son sezon olmasının açıklanmasının ardından Scifi kanalı, Stargate: Universe (Evren)'i 2009 başında 2 saatlik pilot bölümüyle seriye başlayacağını duyurdu. Geri kalan bölümler için ise 2009 yazını bekleyeceğiz. Yapımcılığını SG-1 ve Atlantis'ten tanıdığımız Brad Wright ve Robert Cooper yapacak. Yeni serimiz daha fazla uzay tabanlı olacak.( Bana biraz Star Trek: Voyager'ı hatırlatıyor.) Kısaca Konusuna gelince, Kadim'lerin Destiny (Kader) olarak adlandırdıkları uzay gemisini bulan yeni keşif ekibimiz önceden programlanmış olan ve evrenin uzak köşelerine giden gemiyi atlatıp dünya'ya dönme çabası içindedirler. SG-1 ve Atlantis'ten tanıdığımız kişilerde 3. seride oynamaları mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 daniel olursa süper olur valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 SG-1'i dün itibariyle bitirmiş bulunuyorum, gerçekten efsanevi diziymiş. Atlantis'in ilk 4 bölümünü izledim sadece beni nedense sarmadı. Atlantis gerek oyunculuk gerek kurgu olsun SG-1'in yanında eziliyor. Neyse bakalım sg universe kurgu ve oyunculuk bakımından sg-1 ile yarışabilecek mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Kimse yarışamaz benle :P O diil de SG-1'den veya Atlantis'ten veya her ikisinden de tanıdık yüzler almazlarsa kendini zor izletir. Universe, Atlantis'in hareketli versiyonu olur bu haliyle. Geliştirilmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 stargate'nin bende fanı oldum artık heralde deli gibi seyrediom sezon 7deyim şimdilik. yalnız anlamadığım bişi var bu goa-uld'lar kraliçeden ürüyor değil mi hatta hafıza aktarımı fln oluyor. Peki bu kraliçeler nasıl oluşuyor? bide tretonin var ya onu nası üretiyo bizimkiler, eskiden adını unuttuğum gezegende goa uld larvalarından yapiyorlardı. şimdi nasıl yapıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 kraliçeler de öbür goa'uldlar gibi doğuyorlar heralde.. hiç ona dair bir bilgi verildiğini hatırlamıyorum zaten. Tretonin o bölümden sonra düzenli olarak Tok'Ra tarafından üretilmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar