misanthrope Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ofofof feci gaza getirdi trailer zamanım olsa oturup 10 sezon baştan izlemek istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 11 Temmuz: Stargate Atlantis 5. Sezon başlar :D Bu arada Stargate hayranları şu linke kesinlikle bir göz atmayı unutmasın: http://forum.paticik.com/read.php?42,3216383,3314941#msg-3314941 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Azure_Knight said: SGA te 2.türk personel Sovereign bilememezlikten geliyor, o türk aslında Sovereign'in kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ahahahaah çaahtıırrmaaa zaten ayda bir girebiliyorum forumlara.. onları da tam SGC'ye yolladığımız haftalık data burst'ler sırasında >:D< şaka maka Stargate Worlds süper bişey olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Stargate online i sabirsizlikla bekliyorum ama filmin fragmani kötüymüs. Eski filmin efektleri daha iyiydi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Wow'da nasıl 25 man raidler var illidan raid'i falan.. SGW'de 25 kişilik 5 tane SG teamle beraber Orii stronghold'a saldırdığınızı düşünün. Gerçek savaş abi, cover our flank!! SG3 take our six.. faaaaaaaaaaaallll baaaacckk.. bunlar gerçek olucak ve inanılmaz zevkli olucak.. Scientist: sam carter tarzı tekno-geek karakter Commando: Teal'C/Ronon tarzı karakter Soldier: O'Neill / sheppard / mitchell tarzı karakter Archeologist: Daniel Jackson tarzı karatker.. Adamlar bütün classleri koymuş.. inanılmaz olucak oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Stargate.Atlantis.S05E01.PREAiR.DVDRip.XviD-NonScene çıktı. Bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ya ben o erken çıkan versyonlarını geçen sene izlemiştim.. ne müzik var.. ne efekt var.. ne ses efekti var.. hiçbişey yok. Tatsız oluyo biraz. Kaldı ki asıl versyonları 11 Temmuz'da çıkacak.. beklerim biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 yok bu hem müzikli hem efekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Bu merete khalad yüzünden bulaştım ve daha 3. sezondan no-lifer oldum. khalad'ın dediğine göre ilk bikaç sezon biraz yavaşmış, işler 3'ten itibaren çok daha heyecanlı hale geliyomuş. Bu da demektir ki, daha no-liferlığım yeni başlıyo :P O değil de, bu serinin oyunu çıksa süper olur mutlaka alırım, diyodum ki hakikaten de çıkıyomuş. İNANILMAZ bi oyun olur adam gibi yapılırsa. Google'dan bakıp beta başvuruları devam ediyosa asılmayı düşünüyorum. PATİ KREE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Aramıza hoşgeldin abicim :) Seni hemen şu topiğe alalım: Stargate Worlds Pati Topiği Benim de orda oyunla alakalı birkaç fantezim var görcen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Kojiroh said: Bu merete khalad yüzünden bulaştım ve daha 3. sezondan no-lifer oldum. khalad'ın dediğine göre ilk bikaç sezon biraz yavaşmış, işler 3'ten itibaren çok daha heyecanlı hale geliyomuş. Bu da demektir ki, daha no-liferlığım yeni başlıyo :P O değil de, bu serinin oyunu çıksa süper olur mutlaka alırım, diyodum ki hakikaten de çıkıyomuş. İNANILMAZ bi oyun olur adam gibi yapılırsa. Google'dan bakıp beta başvuruları devam ediyosa asılmayı düşünüyorum. PATİ KREE! Ahaha yazık bir vatan evladı daha "stargate sg-1" yüzünden yalan oldu X( Ah SG-Türk naaptın sen öyle altyazıları falan çevirince senin yüzünden kaç üniversiteli genç hayatının baharında vizelerden çaktı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ya iyi hoş da beni çok rahatsız eden bi durum var 3. sezonun ortalarından Ya arkadaş tamam annadık, belleği kuvvetlendiren güzel bi Goa'uld cihazı var. Kafaya düğme büyüklüğünde bi şey takıyosun, sonra kumanda eden cihazı ona yaklaştırıp çalıştırıyosun. AMA, o kumanda cihazı bariz burun kılı kesmeye yarayan alet ya. Artık ucundaki yarıklara kadar gördüm resmen. Olur olur da bu kadar olmasın bari. Ne zaman onu görsem aklıma bizim evin banyosu geliyo fdghkdjhfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 İmdb'de trivia'dan alınma: The prop used to portray the device which controls the Tok'ra memory recall device which looks like a "wand" is actually an electric nose hair trimmer and is used unaltered Var yani öyle bişey, ve seri boyunca böyle bikaç bşey daha var, misal: In several episodes Carter can be seen using a scanning device that is in actuality an unaltered Philips "Pronto" universal remote control. The half moon shaped section at the top is the infra-red emitter. Spoiler'a koymadım. Spoil edecek bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Abi of ajksfhlkjsdfglkjdf Tamam da insan biraz uğraşır ya di mi :P Acaba yapımcıların maddi imkanları mı elvermedi uğraşmaya, yoksa kasıtlı yapılmış bi şey mi, hani ufak göndermeler yapma amacıyla falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Kesinlikle kasıtlı. O kadar kasıp böyle bi diziyi yaptıktan sonra oraya da bi alet uydururlardı herhalde. Ama kalkıp oraya bildiğin burun kılı makinesini koymak tamamen geyik olsun diye yapılmış birşey. Yav sen diziyi izle bitir, ne geyikler var 10 sezon boyunca, bu bişey değil. Stargate asla sadece bir bilimkurgu dizisi değildir. Bunu unutma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 sg-1 cok guzel demis, takdir ettim. Stargate'in ozelligi zaten cok hafif olsa da kendi genre'siyla dalga gecer ve yazarlar bunu diziye coook guzel entegre etmistir. Ayrica soylemeden gecemeyecegim, o nose trimmerdan bende de var. Amerika'da sharper image'dan almistim, herkese tavsiye ederim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Vaay, o zaman serinin ta başından beri "bi şeyler garip bu dizide ama ne" şeklindeki düşüncemin sebebi belli oldu. Böyle yapımları takdir ederim, kendini ti'ye alabilen. Neyse ben döneyim daha 3. sezon bitmedi kendimi yavaş ve geri kalmış hissediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 sg-1 said: Stargate yemeğinin tarifini vereyim: Malzemeler: Stargate (1994) film Stargate SG-1 (1997) 10 sezon dizi Stargate: Atlantis (2004) şimdilik 4 sezon dizi Stargate SG-1 "The Ark Of Truth" (2008) DVD filmi Stargate SG-1 "Continuum" (2008) DVD filmi İzlenişi: 1994 yapımı Stargate filmi izlenecek. Ardından Stargate SG-1 dizisi 8. sezon 3. bölüme kadar izlenecek. Sonra Stargate: Atlantis'e başlanacak(Bundan sonra SG-1 ve Atlantis karışık izlenebilir). SG-1'in geri kalanı izlenecek. Atlantis'in bugüne kadarki bütün sezonları izlenecek(4. sezon bitti, 5 başlamak üzere, temmuzda). SG-1'in 10. sezon 20. bölümü izlendikten sonra The Ark Of Truth (bu film çıktı) ve Continuum adlı iki film beklenecek, çıkınca izlenecek. Hazır konu up'lanmışken şu mesajı öne alalım. Belki yeni başlayanlar olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 koji bu arada kendini ti'ye alan "tema"yı yakalamak için genel olarak O'Neill'ın tutumunu incelemen yeterli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Continuum da çıkmış. Nereye çıktığını sormayın X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ya NASIL ÇIKTI YA!! 29'unda çıkıyor o :D ayrıca kardeşim NE DEMEK SORMAYIN! sorucaz tabi.. sen benden nasıl sormamamı beklersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 yanlız şaka maka çıkmış anında başladım downloada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 izledim Continuum'u.. ve tek kelimeyle muhteşem bir film olmuş. Gerçek Stargate ruhunu yansıtmış. Bu arada bilmeyen Stargate hayranlarına: Stargate SG-1'da 7 sene boyunca General Hammond karakterini oynayan hepimizin tonton amcası Don S. Davis, 29 Haziran Pazar günü şiddetli bir kalp krizi sonucunda vefat etmiştir. Buradan ona toprağın bol olsun diyorum. Kalbimizdesin. Nur içinde yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Aha asktir ölmüş la amca. Ruhu şad olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar