Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stargate Serisi

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Wow'da nasıl 25 man raidler var illidan raid'i falan..

SGW'de 25 kişilik 5 tane SG teamle beraber Orii stronghold'a saldırdığınızı düşünün. Gerçek savaş abi, cover our flank!! SG3 take our six.. faaaaaaaaaaaallll baaaacckk..

bunlar gerçek olucak ve inanılmaz zevkli olucak..

Scientist: sam carter tarzı tekno-geek karakter
Commando: Teal'C/Ronon tarzı karakter
Soldier: O'Neill / sheppard / mitchell tarzı karakter
Archeologist: Daniel Jackson tarzı karatker..

Adamlar bütün classleri koymuş.. inanılmaz olucak oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Bu merete khalad yüzünden bulaştım ve daha 3. sezondan no-lifer oldum. khalad'ın dediğine göre ilk bikaç sezon biraz yavaşmış, işler 3'ten itibaren çok daha heyecanlı hale geliyomuş. Bu da demektir ki, daha no-liferlığım yeni başlıyo :P

O değil de, bu serinin oyunu çıksa süper olur mutlaka alırım, diyodum ki hakikaten de çıkıyomuş. İNANILMAZ bi oyun olur adam gibi yapılırsa. Google'dan bakıp beta başvuruları devam ediyosa asılmayı düşünüyorum.

PATİ KREE!
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:
Bu merete khalad yüzünden bulaştım ve daha 3. sezondan no-lifer oldum. khalad'ın dediğine göre ilk bikaç sezon biraz yavaşmış, işler 3'ten itibaren çok daha heyecanlı hale geliyomuş. Bu da demektir ki, daha no-liferlığım yeni başlıyo :P

O değil de, bu serinin oyunu çıksa süper olur mutlaka alırım, diyodum ki hakikaten de çıkıyomuş. İNANILMAZ bi oyun olur adam gibi yapılırsa. Google'dan bakıp beta başvuruları devam ediyosa asılmayı düşünüyorum.

PATİ KREE!

Ahaha yazık bir vatan evladı daha "stargate sg-1" yüzünden yalan oldu X(

Ah SG-Türk naaptın sen öyle altyazıları falan çevirince senin yüzünden kaç üniversiteli genç hayatının baharında vizelerden çaktı :P
Sosyal ağlarda paylaş

Ya iyi hoş da beni çok rahatsız eden bi durum var

3. sezonun ortalarından

Ya arkadaş tamam annadık, belleği kuvvetlendiren güzel bi Goa'uld cihazı var. Kafaya düğme büyüklüğünde bi şey takıyosun, sonra kumanda eden cihazı ona yaklaştırıp çalıştırıyosun.
AMA, o kumanda cihazı bariz burun kılı kesmeye yarayan alet ya. Artık ucundaki yarıklara kadar gördüm resmen. Olur olur da bu kadar olmasın bari.
Ne zaman onu görsem aklıma bizim evin banyosu geliyo fdghkdjhfgdf

Sosyal ağlarda paylaş

İmdb'de trivia'dan alınma:

The prop used to portray the device which controls the Tok'ra memory recall device which looks like a "wand" is actually an electric nose hair trimmer and is used unaltered

Var yani öyle bişey, ve seri boyunca böyle bikaç bşey daha var, misal:

In several episodes Carter can be seen using a scanning device that is in actuality an unaltered Philips "Pronto" universal remote control. The half moon shaped section at the top is the infra-red emitter.

Spoiler'a koymadım. Spoil edecek bişey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle kasıtlı. O kadar kasıp böyle bi diziyi yaptıktan sonra oraya da bi alet uydururlardı herhalde. Ama kalkıp oraya bildiğin burun kılı makinesini koymak tamamen geyik olsun diye yapılmış birşey.
Yav sen diziyi izle bitir, ne geyikler var 10 sezon boyunca, bu bişey değil.

Stargate asla sadece bir bilimkurgu dizisi değildir. Bunu unutma :)
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:
Stargate yemeğinin tarifini vereyim:

Malzemeler:
Stargate (1994) film
Stargate SG-1 (1997) 10 sezon dizi
Stargate: Atlantis (2004) şimdilik 4 sezon dizi
Stargate SG-1 "The Ark Of Truth" (2008) DVD filmi
Stargate SG-1 "Continuum" (2008) DVD filmi

İzlenişi:
1994 yapımı Stargate filmi izlenecek.
Ardından Stargate SG-1 dizisi 8. sezon 3. bölüme kadar izlenecek.
Sonra Stargate: Atlantis'e başlanacak(Bundan sonra SG-1 ve Atlantis karışık izlenebilir). SG-1'in geri kalanı izlenecek. Atlantis'in bugüne kadarki bütün sezonları izlenecek(4. sezon bitti, 5 başlamak üzere, temmuzda). SG-1'in 10. sezon 20. bölümü izlendikten sonra The Ark Of Truth (bu film çıktı) ve Continuum adlı iki film beklenecek, çıkınca izlenecek.

Hazır konu up'lanmışken şu mesajı öne alalım. Belki yeni başlayanlar olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
izledim Continuum'u.. ve tek kelimeyle muhteşem bir film olmuş. Gerçek Stargate ruhunu yansıtmış.

Bu arada bilmeyen Stargate hayranlarına:

Stargate SG-1'da 7 sene boyunca General Hammond karakterini oynayan hepimizin tonton amcası Don S. Davis, 29 Haziran Pazar günü şiddetli bir kalp krizi sonucunda vefat etmiştir.

Buradan ona toprağın bol olsun diyorum.

Kalbimizdesin. Nur içinde yat.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...