Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Yarışı Fernando Alonso aldı. Renault'nun 20 yıl sonra ilk birinciliği oldu. Alonso da yarış kazanan en genç pilot oldu. Ayrıca şumiye de (michael) tur bindirdi oh olsun 8. oldu ayrıca. ilk 3: 1-alonso 2-raikonnen 3-montoya [edit: eherm varmış sanırım 1-2 dakka öncesinde açılmış konu.] [Bu mesaj Kenderleme tarafından 24 August 2003 17:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 schumi turu yiyince bende guzel bi oh cektim :) 1 puan farkla birinci hala schumi ama montoya sampiyon olur bence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 yönetmen çok kötüudü[hline]OSI Acc ı satıom..kelepir abi bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 evet cogu yerleri kacirdi , rezildi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Schumi Up!kendini Senna zanneden o gıcık Montoya sana yetişemez!!!!![hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Ulan Schumi yapılır mı fanlarına böyle yamuk.En kısa zamanda eski Schumi'yinin geri dönmesini talep ediyorum.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Schumi gibisi yok şu an. Senna vardı zamanında ama o da hakkın rahmetine kavuştu. YÜRÜ be SCHUMI, ayrılda gel.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Ferrari'nin bi tarafi kalkinca arabaya cok onem vermemeye basladi gibi geldi bana,BMW ve Renault'ta abaninca ferrari afalladi...Bir kac yaris daha Ferrari bi halt yiyemez gibi geliyor bana yeni bi araba cikartana kadar.Cunku benim bildigim schumacher degil bu.Onundekileri zorla(ya)miyor bile deli oluyorum yarista. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar