kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 geçen gün TRT 1 de gecenin bi yarısı oynuyodu baktım baya bi gerildim güzeldi yani anlıycanız da anlıycanız başlarını izlemedim onu sorucam izleyen varsa anlatsın bu kız , kardeşi ile hamilelik olayı konuşması geçen yere kadar kaçırdım ondan önce ne oluyo yani oraları anlatırsanız iyi olur[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 hehe şans eseri bende izledim, hoş filmfi ama şu ruhlerin geldiğin zaman soğğukluk olması fln sixth sense i anımsattı gece gece gerdi gerçekten (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Bu arada ben, şu çocuk banyo yapiyo orda konuşuyo ordan başladım[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 ben bayagy gec yakaladym.zenci bilen adam kadina hayaletin ne istedigini ogrenmeleri gerektigini soyluyordu..fena deildi gecenin bir korunde iyi geldi..[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar