kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 geçen gün TRT 1 de gecenin bi yarısı oynuyodu baktım baya bi gerildim güzeldi yani anlıycanız da anlıycanız başlarını izlemedim onu sorucam izleyen varsa anlatsın bu kız , kardeşi ile hamilelik olayı konuşması geçen yere kadar kaçırdım ondan önce ne oluyo yani oraları anlatırsanız iyi olur[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 hehe şans eseri bende izledim, hoş filmfi ama şu ruhlerin geldiğin zaman soğğukluk olması fln sixth sense i anımsattı gece gece gerdi gerçekten (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Bu arada ben, şu çocuk banyo yapiyo orda konuşuyo ordan başladım[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
tsubasa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 ben bayagy gec yakaladym.zenci bilen adam kadina hayaletin ne istedigini ogrenmeleri gerektigini soyluyordu..fena deildi gecenin bir korunde iyi geldi..[hline]Est solarus oth mithas
Öne çıkan mesajlar