Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Arkadaşlar CNet Pro200 PCI Fast Ehternet Bağdaştırıcısı na sahibim ancak ne yapıp ne ettiysem de ehternet kartı bir türlü makinaya tanıtılmıyor, bende haliyle kablo neti kullanamıyorum. Elimde sürücü disketi var ama bilgisayarınızda ehternet kartı takılı değil mesajı verip sürücüyü yüklemiyor. Donanım ekleme sihirbazı ise yükleme de hata oluştu değip kartın sürücülerini yükleyemiyor. Kartı çıkartıp yeniden takmayı da denedim ancak sorun aynı. Dün akşam birden makina ehternet kartını yok olarak gördü ve işte şuan ki durumum. Bir türlü sürücüleri yükleyemiyorum. Arkadaşlar lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkürler.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 eskiden taniyodu simdi tanimiyosa yerinden oynamasi muhtemeldir sen temiz is yap ethernet kartini baska bi slota koy[hline]
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 infeqted sağol, deiğini yapmak en mantıklısıydı, yaptım düzeldi. ama ben bu ehternet kartından pek memnun değilim arada sırada gidip gelior, değiştirsem diyorum, ne örerirsiniz ?[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Androner Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 cnet iyidir, 3com da iyidir. Sonuç olarak ethernet kartı çok büyük bir şey farketmez.[hline]Erkan baba günün birinde demiş ki: "Bil Mukabele"
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 USP'de bağla çok dert olursa...
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 ethernet kartinin iyisi kotusu olmaz cnet surecom normal yani hepsi 10/100mbitps yanliz bazi yerler 3com un ethernet kartlari daha hizli haberlesiyor falan diyo tabi kablonette hic anlasilmaz[hline]
Öne çıkan mesajlar