behran Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Gene aynı şeyler gene meteor yağmuru Bu diziden çok ümitliydim beni hayal kırıklığına uğratttı.1 bölüm hariç devamlı aynı şey.İleri bölümlerede baktım gene kyrptonit yüzünden falan geyikler var bilmiyorum artık sıkıcı olmaya ve yapılmış film ve hikayeye göndermeden başka bişi yok hele Lois lane i görünce ilerki bölümlerde olayı annadım :([signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior Sungrass Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 anlamadığım dizide lex'te Clark'ta herkeste Smallville'in k.ç kadar yer olduğunu söylüyor ve her bölümde de Smallville'den biri ölüyor.2 sezonda Smallville'de adam kalmaması gerekir o zman :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 behran gerçekten oturup savuncaktım ama böle yazma şevkim yok sen en iyisi camdan atla :p[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 behran = izleme napalım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 aabi şu yorum yapan insanları tersleme huyunuzdan vazgeçin yaw adam fikirlerini bizle paylaşmış nedir ki atla devemi?[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 www.isohunt.com Burdan da arayabilirsiniz bölümleri.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: cenx, 28 Kasım 2005 19:32 tarihinde demiş ki: aabi şu yorum yapan insanları tersleme huyunuzdan vazgeçin yaw adam fikirlerini bizle paylaşmış nedir ki atla devemi? atla deve değil de gerçekten beğenmiş olduğum bi dizi hakkında bi kişinin cnbce ye gelmeden haberi bile yokken 2 tane yarım yamalak bölüm izleyip yerden yere vurması da beni perişan ediyo. bende cevap veriyorum. oldumu? genede her türlü eliştiriye açığım dermişim:):p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 lol tamam abi sende böle yorumunu yap işte kısacık biişi yazıosunuz ne amaçla yazdığınızı anlamıyorum yaw.[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: kingpin, 28 Kasım 2005 02:33 tarihinde demiş ki: behran gerçekten oturup savuncaktım ama böle yazma şevkim yok sen en iyisi camdan atla :p dooruları sölemişim demmekkii :)))[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior Sungrass Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 hep kripton hep kripton bıktım artık demek ne kadar mantıklı bir superman mahsulunde. hele olaylar smallville de geciyor, ekleme ihtiyacı duyuyorum kripton smallville e duştu. çetrefilli senaryolar kurdukları surece kriptonun pek bir onemi yok. sallamadan eglencelik izlenen bir dizi olsun istemiyorum çünkü ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 her bölüm için bir boss olayıda baydı kriptonun haricinde[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 YOK YOK YOK YOK YOK! Deli oluyorum!!! Seeders ; 230482394823940 Downloadda 2 kb... 1 HAFTADIR inmedi bir bölüm yahu... Çıdlrıcam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ha bu arada 5. sezon 9.bölüm aralıkta çıkıcak[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 halfmumi ed2k kullan abi torrentlerde eski sezonlar ölü oluor.[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ya bu haftaki bölümm benim çok kafamı karıştırdı [spo1=bak]*lex parçacık hızlandırıcıyı ne yapacak? *bu duvarların içinden geçen hırsızlar neden kol parçası bırakıyorlardı *whitney clarkın kendisine doğru uçarcasına koştuğunu görmedi mi araba düşerken [/spo][signature][hline]{==:{*__*}:==} tymaut.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 whitney gormemistir yukardaki arabaya bakıyoduda arkada bi eleman daha vardı onun gormus olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 whitney çok gereksiz bir karakter,hep bıdı bıdı yapıyor clark'a hepte clark kurtarıyor hayatını bir kere de teşekkür et be adam.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... [Bu mesaj kingpin tarafından 12 Aralık 2005 00:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Caranlothwen, 11 Aralık 2005 23:43 tarihinde demiş ki: ya bu haftaki bölümm benim çok kafamı karıştırdı [spo1=bak]*lex parçacık hızlandırıcıyı ne yapacak? *bu duvarların içinden geçen hırsızlar neden kol parçası bırakıyorlardı *whitney clarkın kendisine doğru uçarcasına koştuğunu görmedi mi araba düşerken [/spo] bence [spo2=ahanda]*bekleyip görücez lex neler çeviriyor. *belirli bir zamanları vardı adam duvardan geçerken bi anda normale dönünce kolunun yarısı duvarın içinde kaldı. *o arada kafa 1500 dü whitneyin.[/spo][signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 www.isohunt.com bu site çok güezelmiş saol [Bu mesaj _KoRn3R0th_ tarafından 12 Aralık 2005 22:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj _KoRn3R0th_ tarafından 12 Aralık 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 evet!!!!! bugünkü bölümde kristin kreuk'u iç çamaşırlarıyla görebilicesss :D:D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 o kendi vücudu değil baştan söyliyim de :)[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Best chapther ever...;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 RÖÖÖÖH ALANALANALANALANALANALAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ben asıl uçma kabiliyetini nasıl kontrol etmeyi öğrenicek,nasıl tamamen keşfedicek,o bölümü merakla bekliyorum=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 çok beklersin diyesim geldi :p 5. sezondayız hala tık yok eheh sonlara doğru uçurcaklar muhtemelen.[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar