cenx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 lol dark lol öldüm[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Clark'in işi güce dikiz zaten bu ne biçim supermen dikizci SuperMen istemiyoruz :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Bireyi kaçırmayın, izlediğiniz superman değil. Clark Kent. Aslında tam olarak Clark Kent'de değil. Clark Kent metropolis'e gittiğinde Clark Kent olacak. Superman egosu zaten daha oluşmadı. Çoğu kişiye göre Clark Kent tamamen sahte, Kal-el'in asıl kişiliği Superman. Bazılarına göre ise 2'si tamamen farklı alt benlik. Şu linkte yazılanları okursanız daha iyi anlama şansınız olabilir. www.imdb.com/title/tt0078346/board/nest/27575520[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 SEZON 5 için SAĞLAM torrent kaynakları aranıyor acilen. Yok mu Sezon 5'ten takılan? :P Amanın...SSlerden gördüğüm kadarıyla 5x07 de felaketler var.... En son 5x03 yaptım,hayatım karardı! Ne şerefsiz çıktı Lana yahu! [açıkspoiler] Lana'ya bullshit! Kaka Lana! [/açıkspoiler][signature][hline]i was born ready...Human not anymore.. 5000 km back and i will not mercy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 karı milleti deilmi :P[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? cok merak ediyorum ben de. niye sorusunun cevabi araniyor! harika bir soru ya oldum[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Halfmumi, 24 Kasım 2005 06:58 tarihinde demiş ki: SEZON 5 için SAĞLAM torrent kaynakları aranıyor acilen. Yok mu Sezon 5'ten takılan? :P Amanın...SSlerden gördüğüm kadarıyla 5x07 de felaketler var.... En son 5x03 yaptım,hayatım karardı! Ne şerefsiz çıktı Lana yahu! [açıkspoiler] Lana'ya bullshit! Kaka Lana! [/açıkspoiler] burdan[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 sezon 5 te süper olaylar oluyor:) sezon 3 ve 4. tr altyazıları tamamlandı:) tr altyazılı izlemenin zevki başka:)[signature][hline]www.animeturk.net www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Biraz önce CNBC-e de reklamını gördüm Lex tarıyor Clark'ı vs. :D sanırım öğreniyor güçlerini artık :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Yeni sezonda Lois Lane mi var banamı öle geldi? varsa saçmaladılar iice hikaye ile alaka kalmıyor[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior Sungrass Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Evet varmış Lois lane ne aptal bişi ya bu Dizi ilgi çeksin konu bitmesin die adamlar ekliolar karakterleri şak die... bu arada kız çok gzl o ayrı[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior Sungrass Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ama gün batımlarının özelliği budur...hiç 1i diğerine benzemez...manyak 1 şey ya.çok güldüm.ama iyi toparladı...[signature][hline]All I can do is try... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 luis evinin kadını olmuştu en son hımm[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Kinpgin, Filelist.org için account alımları kapatılmış : Yok mu başka sağlam site yahu?? :'([signature][hline]i was born ready...Human not anymore.. 5000 km back and i will not mercy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 thepiratebay.org a baktınmı[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior Sungrass Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ed2k için http://tvunderground.org.ru/ yukardaki search bardan aratın istediğiniz her dizi var abi...[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Bölümün sonu süperdi, Clark Lex'e "Sence seninle hiç düşman olur muyuz?" anlamına gelen bir cümle söylüyor, Lex de dönüp "Trust me Clark, our friendship's one that's going to be the stuff of legends..." diyor. İroniye gel:)[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bölüm bitirdi beni ya. Heyecandan ayaklarım soğudu[signature][hline]{==:{*__*}:==} tymaut.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bölümler güzelleşmeye başlıyor hafiften :p bundan sonraki bölüm bomba diyebilirim.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... [Bu mesaj kingpin tarafından 27 Kasım 2005 21:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bu bolum superdi sonraki bolum daha bir manyak 2-3 bolumluk senaryosu var sonraki bolumun. aman aman guzelleşti valla dizi birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 su an cnbc-e de hangi sezon var acaba?[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ilk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ehehe bende artık 8 de mi izlemeye başlasam ne :D South Park + Smallville güzel diyiyor gerçi :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ben dedim ama "üveee bu ne biçim dizi yaa" modunda takılan insanlara :) neyse umarım onlarda sevinmişlerdir artık hehe[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 of of lana kızınca ne kadar güzel oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar