Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Sezon'da Smallville (gelebilir nihahaha)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
CusTodeM, 25 Eylül 2005 21:03 tarihinde demiş ki:
kız icin seyrediyoruz ailecek SUPERWOMAN

ya kendimden utanarak buna +1 deme ihtiyacı hissediyorum..tamam dizi cok guzel baska bi kız olsaydı aa bu kotu dizi diye izlememezlik etmeyecektim ama o kız da diziye ayrı bi hava katıyo :)
Mesaj tarihi:
said:
Hellsing, 25 Eylül 2005 22:34 tarihinde demiş ki:
hoş diziye benziyo. Hangi günler veriyo bide saat kaçta??

pazar saat 20.00 izleyen sayısı az umarım bölümler ilerledikçe artar :)[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Mesaj tarihi:
dizi yi cnbc de izlemek istiyorum pazar gunleri ama bole olmayacak gibi 1. sezon nerde 5. sezon nerde ya.. bu gidisle 3 sene sonra 5. sezona gelir heralde cnbc de..internetten 2-3 gunde DL etmek varken 3 yıl beklemek akıl karı degil gibi ?
Mesaj tarihi:
Benim zaten 1. sezon (ilk 2 bölüm hariç) birde 2. sezon(son bölüm hariç eksik olabilir arada hatırlamıyorum.) Onları tamamlamak için yoksa 5.sezonu pasif olarak indirmeye devam :-P[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Mesaj tarihi:
ee superman'in gençlik dizisi,genel konu meteor yağmurunda etrafa yayılan kryptonların insanları etkilemesini anlatıyor en azından büyük bir bölümü ne beklediğini anlamadım.Bir dahaki bölümde yeni bir özellik kazanıyor bunuda görmüş olduk :p (x-ray)[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
ya sweat box'da neden kriptonların yanında kaldı öyle koç mu yaptı. yaptıysa nerden anladı. bi de en son adam clarkı kurtarmaya gitti orda noldu? telefon geldi kaçırdım[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Mesaj tarihi:
1. sezon genellikle böyle geçiyor ondan sonra ana konulara geçiyor zaten demiştim her sezon bölüm boss u bayar :p Mesela dc comic's in diğer kahramanları geliyor.Flash(4.sezon),Bruce Wayne(gerçi 5. sezonda gelcek o :p)[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
cemad, 02 Ekim 2005 20:47 tarihinde demiş ki:
ya dizi iyi hoş şu anda da izliyorum ama her bölümpe krypton çıkması baydı biraz. ne bu ya heryer krypton kaynıo

ilk iki sezon neredeyse bu şekilde.[signature][hline]The one side moon is always dark.

[Bu mesaj dreagloth tarafından 02 Ekim 2005 23:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ilk 2 sezon dvdleri var megavizyonda, d&r'da da vardır.
said:
Miraul, 02 Ekim 2005 21:32 tarihinde demiş ki:
bi yerden dvd lerini bulmak lazim turkiyede varmi? sezon dvdleri?
[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?
Mesaj tarihi:
said:
Miraul, 02 Ekim 2005 21:32 tarihinde demiş ki:
bi yerden dvd lerini bulmak lazim turkiyede varmi? sezon dvdleri?

Türkiye de orjinal olarak sadece ilk iki sezon mevcut ve fiyat 90 ytl. Kender e bir öm yap ilgileniversin seninle .:D[signature][hline]The one side moon is always dark.
Mesaj tarihi:
aslinda yurtdisindan getirme fiyatlarida oyle bi fiyata gelior 4 sezondada turkce altyazi mevcut olmasi super bi olay :)[signature][hline]Rainy Durex

[Bu mesaj Miraul tarafından 02 Ekim 2005 23:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
oturun adabınızla izleyin kardeşim :p angel'i çekiyor muydunuz netten hehe[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj kingpin tarafından 03 Ekim 2005 01:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kingpin,5. sezon hakkında göreşim başlar başlamaz :P

En son Kyrptionlu iki eleman gelmesi lazım Lanaya :P [ahaha spoiler][signature][hline]i was born ready...Human not anymore..
5000 km back and i will not mercy!
Mesaj tarihi:
spoiler yapmayalım zaten az bir fan var :p (umarım çoğalır yavaş yavaş).Ben çekiyorum 5. sezon ilk bölümü heh e şimdi diceksiniz "sen konuşuyorsun çekmeyin diye sonra sen çekiyorsun ne iş ?" biz girdik bi kere dönüş yok eheh[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
nerdeyse 5 sene önce 1.sezonu bbc de izlediğim gunleri hatırlıyorum 1.sezonda mesela hourglass diye bi bolum sanırım 5.ci bolum beğenceksiniz spoiler yapmıyorum ama ilk sezon baya bi yalan yani.x-files in ilk sezonuda hatırlarsak aynı tarz.Hele bazı bolumler var (2.sezonda skin) diye iğrenç ötesi :) ama bazı bölümler varki eğer gerçekten superman'e sempati duyuyorsanız bayılcaksınız adamlar oturupta Christopher Reeve i bile oynattılar.Ağlıcaktım.Dizi genelde muzikleriyle gorselliğiyle çok hoş.Fazla bişey beklemeyin guest star olarak aldığı oyuncular 5 sezon boyunca çok başarılı 1.sezonda mesela 5.yada 6. yada 7.bolum olabilir Adam Broody(The O.C seth cohen) oynuyor ben bile o bolumu hatırlamıyorum tekrar izlicem.5.sezonda starwarsta oynayan princess leila bi karakterle karşmızda daha izlemedim.dedim ya yaşam tarzı özenilcek bi dizi , müzikleri de bi okadar.canlı konserlerin olduğu bolumler bile var.smallville talon diye bi albumde çıkardılar.5 seondur izleyen biri olarak tavsiyem izleyin,eğlenin,çok bişey beklemeyin,muzikleride arşivleyin
ben 5 sezondur herşeyi burdan takip ediyorum ;

http://www.kryptonsite.com

(resmi WB siteside var ama buda çok başarılı bi site yorumlar falan yapıyolar bi göz atmanızı şiddetle tavsiye ederim)

saygılarımla[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Bu arada eklemeyi unutmuşum dizinin oyuncularıda acayip iyi.lexin babası batmanda oynamıştı,klarkın babası dukes of hazard ta(babalarımızın zamanında yayınlanmış super bi dizi),klark ı oynayan erkek top model,lana zaten oldukça başarılı görsel olarak,klarkın annesi eski supermanlerin birinde lana lang i oynamıştı.4.sezondan sonra lois kadroya dahil oluyo oda görüntü ve oyunculuk olarak çok başarılı. Ha birde eski supermandan oyuncular alıyolar onlar baya bi rating kırmıştı.3 sezonda yarış başlıyo diyebilirimde oraya cnbce 3 senede gelir herkese iyi seyirler yinede[signature][hline]
Mesaj tarihi:
smallville arayanlara yardımcı olabilirim.
özelden mesaj atın konuşalım..[signature][hline]www.animeturk.net
www.kitap.perisi.com
www.kitaplarin.efendisi.com

türkçe mangalar için
http://www.flameriders.com

2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız
mailim:[email protected]
Mesaj tarihi:
ya ilk sayfayı okudum biraz üşendim 5 sayfayı okumaya da ,
dizi güzel hoş , clark kankam şekilli hatun zaten şeker mi şeker, zaten Superman'i severim ezelden çocukluguda hoşuma gitti , amma velakin clark mı çok taşakli yoksa düşmanlarımı çok ezik bilemiyorum nedir bu her bölümde clarkin gücünü göstermesi gereken yerlerde Kripton çikmasi ? hamamda bile kripton çikti geçen bölüm oha dedim kaldım , 4. bölümdür aynı halt , heryerde kripton var bide hatun kişi habire : " o kolye dünya üzerinde tek di " falan diye kolyesinin şeklini yapıyor .
hayır düşmanları güçlendirin be kardeşim biraz , her bölüme kripton serpiştireceğinize , cacık tadı verdi
Mesaj tarihi:
said:
Peka, 05 Ekim 2005 09:23 tarihinde demiş ki:
ya ilk sayfayı okudum biraz üşendim 5 sayfayı okumaya da ,
dizi güzel hoş , clark kankam şekilli hatun zaten şeker mi şeker, zaten Superman'i severim ezelden çocukluguda hoşuma gitti , amma velakin clark mı çok taşakli yoksa düşmanlarımı çok ezik bilemiyorum nedir bu her bölümde clarkin gücünü göstermesi gereken yerlerde Kripton çikmasi ? hamamda bile kripton çikti geçen bölüm oha dedim kaldım , 4. bölümdür aynı halt , heryerde kripton var bide hatun kişi habire : " o kolye dünya üzerinde tek di " falan diye kolyesinin şeklini yapıyor .
hayır düşmanları güçlendirin be kardeşim biraz , her bölüme kripton serpiştireceğinize , cacık tadı verdi

İlk iki sezon nerdeyse bu şekilde geçiyor, sürekli kyrpton çıkmasının sebebi ise özel güçleri olan diğerlerinin güçlerini bunlardan alması ve clark bu abileri ablaları hep dövüyor çünkü o süperman di mi :D[signature][hline]The one side moon is always dark.
  • Yeni Oluştur...