Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Ben beğendim Karikatürü koydum.İstemeyen merak edip bakmasın.Senin gibi überler için koydum zaten o spoileri.Ayrıca güzel arkadaşım , ilkokul birleşik yazılır ilkokulda öğrettikleri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 1.cisi ben senin güzel arkadaşın değilim. 2.cisi olay orda ilk okul istediğim gibi yazarım nasıl vurgulamak istediğime bağlı bişey sonuçta ilkokul ile ilk okul farklı şeyler lol örnek vericek olursam: Bu gün ilkokula başladım. Benim ilk okulum Hede hödö okuluydu. kaldı ki sanane ? devam ama incele bütün mesajlarımı :) öyle zikim güçük zikim büyük espirilerinede gülmeye devam. edit:bölüm olarak değerlendirme yapmak gerekirse esas gereksiz olan bu bölümdü bana göre :) [ Mesaj 20 Mart 2006, Pazartesi - 16:55 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 sonda kızın (kızın mı desem teyze mi desem undead mi desem bilemedim) yokoluşunu pek iyi yapamamışlardı. ama eglenceli bolumdu yani. pek şu gerekli bolum şu gereksiz olan diye ayırmanın gerek olmadıgını düşünüyorum artık onu da ekleyeyim [ Mesaj 20 Mart 2006, Pazartesi - 18:10 tarihinde, elvyn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 bölüm bossunu bi uçurmayla öldürmesi pek güzel olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Lol bide örnek vermiş.Peki bundan sonra ilk gittiğim okul hakkında espiri yapmam.Sorry B@B the king Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 lopeth bölüm boss u diye bişey yoktu zaten =p böyle boss mu olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 dizi de su sacmalık baya goze carpmaya basladı :) chloe aradıgı herseyi buluyo :) clark dese ladin nerde bi arastır plx diye bulacaz kız :) sanki cia arsiv i var kızda ne bicim baglantıları varmıs lol be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 öyle o =p gazeteci kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ya birde olaylar 2000 li senelerde geçiyor Orjinal superman'lerde tam zamanı hatırlamıyorum ama PS2 ,Plasma TV'ler vs. olacağını sanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 superman evrensel zamansız bir canlıymış demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 baya önemli detaylar içeren bir bölümdü şu evlatlık mevzunun suyunu çıkardılar ama heryerden anne baba yağıyor, bir pete sağlam çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 kimin eli kimin cebinde belli degil :P [spo]bu arada lionelin en sonda gosterilen madalyonundaki çocuk lexti diye tahmin ediyorum, kısaca lucas=lex, lex de o kadının oglu.[/spo] bu arada o anne rolunu oynayan kadın daha once continental divide filminde oynayan (ki film geçen ctesi cnbcede de oynadı) blair brown, yaşlansa da yuzunden dudaklarından gulumsemesinden tanıdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 lex'in saçlar turuncuydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 pete bence o çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 yok sapsarıydı ya da gercekten bi kardesi var lexin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archie Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 bu spoiler değil çünkü bölümde bariz sonunda belirtti bende sölüyorum.lexin kardeşi var.resimdede sarı saçlıdır dizide farkettiyseniz lexin saçları turuncuymuş.netekim var.zaten lionelde hamile bıraktım diyo hede hödö.ama öldü diyede yalan sölüyo diye düşünmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 şey olabilir Lionel Luthor bu işlemler için kurduğu şirkete Clark'i bu kadının çocuğu gibi gösterip Kent'lere vermiş ve Lucas'i da kendi çocuğu olarak almış olabilir :) Yani Lucas aslında Lex olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ya bikere lex lucas fln olamaz, resimdeki o sarışın çocuk resmen kocaman clark yaşında gençti nası lex olabilir küçük çocuk resmi olsa belki dicem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 lol madalyondaki çocuk 5 -6 yaşlarında bişeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 tamam da sonuçta hasta kadın clark a sen benim oğlumsun diye geliyorsa lucas ın tahminen clark'ın yaşında olması lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 5-6 yaşındamı? valla ben öyle hatırlamıyomda neyse=), evt clark'ın yaşında olması lzm siz lex diyosunuz lex clarktan kaç yaş büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 kaçırmışım heralde ben pete kim? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 pete, clark kent in cocukluk arkadaslarından biri olup clarkın sırrını bilen nadir kisilerdendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ha zenci olan mı yoksa?ben onu isminden çıkaramadımda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 evet zenci olan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar