Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Big Ding

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sonunda infilimi 50 yapabildim bu arada bide 50 bucuk necrom oldu eheheeheh.Tum emegi gecenlere tesekkur ederim.....[hline]Konhart 50 Bucuk Necro
Mosqi 50 İnfil

[Bu mesaj Moss tarafından 22 August 2003 02:06 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Admin
Mesaj tarihi:
Gratz[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Mesaj tarihi:
Ne demek moskicim önemli deil[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Mesaj tarihi:
Aslan parçası kim tutar seni :) yapın yapın öle cici cici karakterler sonra verirsiniz game pass emekli pisi'niz ara sıra girer adam keser takılır :P[hline]
IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin

Mesaj tarihi:
ehehhe tabe tabe koca kari ...... den sonra kapıyı kapatırmıs nasıl koyuyo dimi elin oglu senin charla oynarken yada hackleyip silerken eheheh orendim ben pisicim sayenizde kimseciklere vermem thnx
Mesaj tarihi:
Sen verme anam bende zaten 5-6 acc var ;) paylaşımcı arkadaşlarımın acc'ları.. üşenmesem girecem bi bakmaya da hiç içimden gelmiyo..[hline]
IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin

• Yeni Oluştur...