LordVithar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Tabi tabi 'ramocan' dı değil mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 hadi ordan dandik rogue :D bu o kendine backstap yapmaya çalışan rogue değil miydi ya haha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Vithar mısın Valhar mısın nesin warrior müsvettesi seni. Silithusta duelleri unutma hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 hiz neym iz Rhekhar :( gitti karakterim oldu Ramocan yapılırmı bu bana yapılırmı bu Rhekhara :D , çok dandiğim can sorma daha pvp de bir kill im bile yok sadece mob kesebiliyorum =) ömerrrrrrrrrrrrrr "solidturk" kanalı nerde ya :((((s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 someone pls call the waaaambulance, we dont have EMO-gency! haha noob seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 noob mu en kralınız bendim yauf :D gururunuz Rhekhardı walla basamakları sıra ile hızlıca tırmandım Enigma-> Decerto-> Solid =) ama bi türlü beraber olamadık giremediniz solide kalite farkı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 wandıda orda mı öğrettiler baps? :D özledim eski günleri ya o tempestas ventine hülaaan ben geldim diye anıran bi rhekhar, ezdim hülan diyen bi gücü, ben niye dpsde yetişemiyorum diyip gizlice elemental stone yapan bi valhar, castı iptal edemiyorum diye ağlayan bi anyxsa, hpsi %90dayken ölüyorum lan heal heal heal diyen bi karpuz :D fdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Valla yeni anladım rogueların karın ağrısını ya. Gider 6k cleave yersin 10 sn heal gelmez, pot içersin bandaj atarsın evasion açarsın tam bunlar biter 10k overheal atarlar sana ühü Karpuz gelemediniz olm solidin adam gibi zamanında gelicektiniz o zaman eğlenicektik. Valhar denen dps müsvettesi zaten hiç giremedi. Ehlena ışık görmemiş onda hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 rogue kasılmışta instancelara giriliyor ömer bey, bnmkinede bir el at tıkandım 66da :D 1 haftadır aşırı lag war levellıyamıyorum bugunde nabcake valhar misafirim kasacak inşallah 2 günde 70e güveniyorum ona :D walla 20 senedir o ışığı ben göremedim valharda ehlena 2 dakkada anladı helal olsun hahahaha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Ispensalar whispers: Abi 1 aydır razorgore da wipe yiyoruz kafayı yicem ya nedir abi bu? siz nasıl yaptınız taktiği solesene İşte guild jumperların doğası, sonrada artistlik yapar :D Ehlena içinde iki çift lafım var, die plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 ehlena banada takmıştı valla. daha önce oyunu bırakmış olduğumu söyleyip reddetmişti applicationımı. kusimeka ftw =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Olm sürünüyoruz ya 5v5 de bugün fıtık oldum, Duckies (Chloes/Ms warrior ) ben, Ehlena (Mage), Waterfall ( Paladin ) bir de druidimiz var. Sevgili ms warriorumuz healer ve caster hariç herşeye charge etti, ben priesti'i 10% a getirince druidimiz priesti cyclone'ladı hoop baştan başla.. Bırak alliance ı gel dentarg a ya MS warrior lazım bize, bak Ehlena bişi demiycek bu sefer söz derse guildden atarım onu roller değişti artık ! Rhekhar mage müsvettesi seni hunter mı oynusun artık, mage le pvp yapamıyodun zaten hunterla hiç kite edemezsin olm geçmiş olsun hehe Karpuz' u da öpüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 bende seni öpüyorum jnms :) yok rhekhar karpuzla oynuyo artık bende tamamen bırakmış oldum oyunu böylece. iyi oldu aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Ahaha Ispen, nixoh decerto yu yeniden kuruyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 sorath evlendi gecen gun, nikahında halay cektik ehlena ve chloe'yle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Ispennn :D Deep Thunder çok şağlam, darısı senin dragonmaw'a hahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 6 nether kaldı bakalım Ama çok kararsızım bu hafta 2.7k arena point falan olucak shanker mı alsam dragonmaw ı mı yapsam slicer ı alıp blazeguard ı yapıp offhand e mi koysam karar veremedim Bir de 1.4 speed e düşürecekler arena weaponları bayağı zor karar vermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar