Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kutular

cristianokaan

Öne çıkan mesajlar

ben 250+ kutu kırdırdım
aldığım en iyi item rogue chitin boot (pauldron bile değil)
cafedeki veletlere soruyom kaç tane kırdırdınız bugün diye hergün en az 100 tane kişi başı kırıyo. hiç birine ne unique item çıkmış ne ib çıkmış nede shard falan.
ama pazara gidiom maşallahı var ROM lar 700m[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31
-Eeee bişey olmadı
-Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,...
Sosyal ağlarda paylaş

Şunu anlamıyorum;
Birisi geliyor böyle ipe sapa gelmez bir konu açıyor, millette hemen atlıyor. Bir deli kuyuya bir taş atmış, 40 akıllı çıkaramamış misali. Adam sorduğunuz sorulara bile cevap vermemiş. Bu olay sürekli tekrarlanıyor.

Gold bar düşmüş lol. Adamlar gold bar'ları oyundan kaldırmak için patch yayınladılar. Bu da gelmiş gold bar düşmüş diyor. Gidin işinize yaa.[signature][hline]Server: Diez
Nick: Holydexteriyus
Clan: Tormentors
Sosyal ağlarda paylaş

Gold Bar da çıkar Silver Bar da.
Bana zamanında çıkmıştı Abyss'ten Silver bar. Ama Gb çıkan bi arkadaşta resmini koymuştu. Ama unique hayatta çıkmaz..[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN
Server: Olimpia
Level: 4x
Race: Archer
np: 6xx
Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite)
Sosyal ağlarda paylaş

yanlışım warsa düzeltin ama gold bar düşmesi saçma. kaldırılan bir item sonuçta. ama burası ke heran hersey olabilir. bush bile cıkabilir bir kayanın altından xD[signature][hline]Server : Arez (not Ares)
Nick : AltaTurk (not AtaTurk)
lvl : 65
Clan : Eternal_Knightz (not old)
Np : 57k
Fans r : /town
Lakabı : Kamyon (not tank)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Theridone, 04 Ocak 2006 14:56 tarihinde demiş ki:
Gold Bar da çıkar Silver Bar da.
Bana zamanında çıkmıştı Abyss'ten Silver bar. Ama Gb çıkan bi arkadaşta resmini koymuştu. Ama unique hayatta çıkmaz..

eskiden ewt gold bar cıkıodu abysten ama gold bar kaldırıldı yok öle bişi. hurafe bunlar hurafe[signature][hline]Server : Arez (not Ares)
Nick : AltaTurk (not AtaTurk)
lvl : 65
Clan : Eternal_Knightz (not old)
Np : 57k
Fans r : /town
Lakabı : Kamyon (not tank)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cemshit, 04 Ocak 2006 15:21 tarihinde demiş ki:
keşke ss alsaydım. adamın biri pazarda 110m e gold bar satıyodu

gold bar sadece sundriesden kaldırıldı yani hala bazı playerlarda mevcut. 1 hafta öncesine kadar bendede vardı en sonunda para bitti sattım gittim sundriese hoş o da bitti ama olsun :-)[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum
eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...