cristianokaan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 abi gecen arkadas 40 tane cristmas kutusu toplamış gitti kırdı 1 tane silver bar bi tane gold bar cıktı bu nasıl oldu hala şoktayız....bu kadar bal hangi insanda olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 adı üstünde şans[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 61 %99 rogue (lvl down by SQ) (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bal harbi bal ;) allah bolluk wersn ne diem[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 gold bar o____________0[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 cidden gold bar düştümü ?[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ben 250+ kutu kırdırdım aldığım en iyi item rogue chitin boot (pauldron bile değil) cafedeki veletlere soruyom kaç tane kırdırdınız bugün diye hergün en az 100 tane kişi başı kırıyo. hiç birine ne unique item çıkmış ne ib çıkmış nede shard falan. ama pazara gidiom maşallahı var ROM lar 700m[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pc_kopatt Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 harbiden de bal derim baska bi şey demem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 gold bar düşemez ![signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Kenjuro, 04 Ocak 2006 12:27 tarihinde demiş ki: gold bar düşemez ! yemmin çek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ben o kutulardan shell uniq shard felan düştügüne inanmıyorum kırdıgımın hatti hesabı yok chitin den başka bişe cıkmadı..[signature][hline]Areste Alınık 65+ warrior barbar satan veya satanlar Özel msj atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Aware3___, 04 Ocak 2006 12:37 tarihinde demiş ki: said: Kenjuro, 04 Ocak 2006 12:27 tarihinde demiş ki: gold bar düşemez ! yemmin çek :D valla billa[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Kenjuro, 04 Ocak 2006 12:41 tarihinde demiş ki: said: Aware3___, 04 Ocak 2006 12:37 tarihinde demiş ki: said: Kenjuro, 04 Ocak 2006 12:27 tarihinde demiş ki: gold bar düşemez ! yemmin çek :D valla billa ekmek yut sonra bidaa çek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 tamam.[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Şunu anlamıyorum; Birisi geliyor böyle ipe sapa gelmez bir konu açıyor, millette hemen atlıyor. Bir deli kuyuya bir taş atmış, 40 akıllı çıkaramamış misali. Adam sorduğunuz sorulara bile cevap vermemiş. Bu olay sürekli tekrarlanıyor. Gold bar düşmüş lol. Adamlar gold bar'ları oyundan kaldırmak için patch yayınladılar. Bu da gelmiş gold bar düşmüş diyor. Gidin işinize yaa.[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cristianokaan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 abi valla bende inanmıodum olmuş valla herif culsuz culsuz gezerken şimdi elinde ironbow var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MmYySsTtEeRrIiOo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: cristianokaan, 04 Ocak 2006 12:21 tarihinde demiş ki:gold bar cıktı LMAO:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Gold Bar da çıkar Silver Bar da. Bana zamanında çıkmıştı Abyss'ten Silver bar. Ama Gb çıkan bi arkadaşta resmini koymuştu. Ama unique hayatta çıkmaz..[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ben 3 tane zevkıne bozdurdum aralıklarla 2 warıor chıtın goyusluk bı roque kafalık cıktı cok ballıyım heralde :D[signature][hline]Srver : C1/2/3 Job : Shdw Knight LvL: 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 miraselth uniq item veriyor olmalı dark vane shield gibi ama kutulardan çıkıyormu acaba?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 yanlışım warsa düzeltin ama gold bar düşmesi saçma. kaldırılan bir item sonuçta. ama burası ke heran hersey olabilir. bush bile cıkabilir bir kayanın altından xD[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 57k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Theridone, 04 Ocak 2006 14:56 tarihinde demiş ki: Gold Bar da çıkar Silver Bar da. Bana zamanında çıkmıştı Abyss'ten Silver bar. Ama Gb çıkan bi arkadaşta resmini koymuştu. Ama unique hayatta çıkmaz.. eskiden ewt gold bar cıkıodu abysten ama gold bar kaldırıldı yok öle bişi. hurafe bunlar hurafe[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 57k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Eskiden çıkardı anlıyorum. Ancakartık çıkmaz. Gold barları oyunun droplarından vb. yerlerinden sildiler. Kaldırıldı. Bu yüzden çıkmaz.[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 keşke ss alsaydım. adamın biri pazarda 110m e gold bar satıyodu[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ben su ana kadar 500 taneye yakın kırdırdım 10 tane chıttın cıktı baska bişey cıkmadı cok sanslıymıssınız ne diyem:D[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: cemshit, 04 Ocak 2006 15:21 tarihinde demiş ki: keşke ss alsaydım. adamın biri pazarda 110m e gold bar satıyodu gold bar sadece sundriesden kaldırıldı yani hala bazı playerlarda mevcut. 1 hafta öncesine kadar bendede vardı en sonunda para bitti sattım gittim sundriese hoş o da bitti ama olsun :-)[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar