Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yaptıınıs eşşekk şakalarııı???

darkness87

Öne çıkan mesajlar

bizim sınıftaki elemanlar bi köşeye sıkıştırma köşesi yazdılar minnacık Sonra sınıftan bi kurban seçtiler kendilerine Kızı götürdüler köşeye oku dediler Kız sıkıştırma köşesi diyemeden önce bütün sınıf hürraa üstüne atıldı Sonra kız kurtulmak için bunların üstüne balgamlı tükürüklerini saldı Hangisi daha komikti bilmiyorum Ön taraftaki sıkıştıranların balgamlı yüzlerindeki şaşkın ifademi yoksa kaçmaya çalışanların dierlerini ezerken ortaya çıkardıkları görüntümü:)
sonuç:hiçbir kurbanı hafife almayın:-P[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar
........... ^^^^^^^^ ..............
biricik badim geldi:)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuma, 02 Ocak 2006 15:49 tarihinde demiş ki:
bşiz arkadasla yapmiştik bi kere aynen sole gercekleşti; simdi bole yazılkda kıl bi cocuk vardi onu beklıyoduk tamö o sırada gozume patlak bi top ilişti o bakkalda satilan dandık toplarda ve topu gorunce cızgı filmlerde gordugum sey geldı hemen arkadasa topu işaret edip buyuk bi taş bulduk yarım olan topu taşın ustune mont ettik normal butun top gibi gorunuyodu tam o sırada cocuk geldı bende hemen hadilen gel soralım dedim kıl cocukda ne filan dedi arkadas da olm bak sen bu topu cop bidonuna kadsar fırlattamssin dedi cocuk gerildi gerildi kosmaya basladi bi koydu topa anam anam die ayagını tutmaya basladi biz tam sakaaa demeye hazırlanirken cocugun ayagından kanlar akmaya basldigini gorduk . tırsıp olm nasil oldu lan koskoca top dururken betona nasi tekme arttin dedik. cocuk cakmadi yaz boyunca denize giremedi tırnagi filan dustu . baya zevklıdı .. sonra gene aynı cocuk biz arkadaslarla deniz bisikleti kıralamişisiz geziyoz ilerde pedallarda biri cıktı onu takcaz die ugrasiyoz bi baktık kıl cocuk kanoyla bize yaklaşiyoz hemen geldı yanımıza biz pedali taktık o sırada bunun kuregini alıp kıyıya pedl cevırdık buu taa acıklarda kureksız kanoyla basbasa kaldı aglamaya filan basladi denizde saka olmaz sizi dedeme solucem filan gibisinden. sonra acidik geri verdik sonra bitti denız sefamız kıyıda oturuyoz bu kanoyla yaklaşti kufretti bize biz o gazla bi tane daha kıralık deniz bisikleti sonra cocugu kovalamaya basladık biz kpovaliyoz o kacıyo biz klovaliyoz o kaciyo baktik olmucak cok agiriz 2-3 kişi atladi suya hizlandik enseledik bunu devirdik kanosunu sonra tekrear kıyıya cıktık...

üff baya aşmışıunız siz yazık çocuğa..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
Sosyal ağlarda paylaş

bende bı arkadasımı gecen sene yanıma caırdım osel bıse konuscaz dıe adını wermım onun yerıne naciye diyim ben bu arkadşıma nese naciyeyi çaırdım dün bi çocuk seni sordu sarışın bi çocuktu dedim oda düşünmeye başladı kım dıe. ben sora çocuk senin hakkında 'geçen yaz onu altımda az terletmedim unuttu o günleri ama ben ona gene hatırlatmasını bilirim' dedi dedim kız dumur oldu kim o ya ne dio manyakmı ne falan die titremeye başladı gözleri doldu bende çocuk sapsarı saçlı falan die anlatıorm kıs ben öle birini tanımıorm dio hala ama ağladı ağlicak daha fasla dayanamadım ewet aynı çocuk geçen yas benide altında çok terlettihepimizi terletti şerefsiz dedim o hala anlamadı eet arkadaslar hepimisi terleten güneşşş=)))
söylediimde dayak yiyodum nerdeyse ama o gözleri dolu dolu halini hiç unutamıorm puhaha[signature][hline]hayallerimi nehirlere bıraktım çoktan denizlere karıştılar! yok olup gittiler...
Sosyal ağlarda paylaş

Akşam toplanılmıştır. İlk uyuyana muamele var diye anlaşılmıştır. Birisi uyumuştur. Bu arkadaşın poposuna kırmızı biber atılıp yumurta kırılmıştır. Bu arkadaşda uyanınca kendisinin bir muameleye kurban gittiğini sanıp mutfaktan bıçağı alıp üstümüze gelmiştir.

Bizde git aynada arkana bak demişizdir.Şakaya kurban giden kişi yumurtanın sarısını gördüğü zaman durumu anlayıp sakinleşmiştir.[signature][hline]-Little angel go away, come again some other day.
Devil has my ear today, I'll never hear a word you say.
He promised that I'd find a little solace and peace.
Whatever just as long as I don't feel so desperate.
Sosyal ağlarda paylaş

anneme yapmıştım intihar mektubu felam yazdım teli kapadım arklara gittim teli açtım teyzem telefon etti nerdesin diye ama hiç bi telaş yoktu sesinde sonra dedi annen hastanede bayıldı kriz geçirdi bilmem ne dedi çabuk gel biz eve gidiyoruz sende eve gel dedi bi ama titreye titreye eve girdim annem karşıladı 1 NİSAN diye bi bağırdılar tongaya gelen ben oldum :D[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ya bnm yaptığım diilde bana yapılanı anlatmak istiyorummmm ama fena bi eşşek şakasıydı.olay aynen şöle gerçekleşio;

hazırlıktayız ve ders boşşş.bizde arkadaşlarla açtık msn takılıoruzz ee ufağız o zamanlar tam çöm modu.nese bnm o zamanlar deli gibi sevdiğim ve bir üst sınıftan bi arkadaş vardı adı deniz.biraz zaman sora msnimi deniz die biri ekledik kabul ettik.konuşmaya başladık nerdendi ordandı burdandı derkenn aynı okuldan olduğumuz ortaya çıktı.hatta işte bnm bu hoşlandığım deniz olduğu anlaşıldı.o anki tipim anlatılamaz ya nası kızarmışş nası heycan olmuştum.hani derler ya anlatılmaz yaşanır die aynn bu yani :) nese bu arkadaş bn seni tanıorumm işte die bni tarif etmeye başladı.o kadar ii tanıomuş gibi davranıodu ki biz şüphelendik ( yanımda en yakın arkım vardı ) arkadaşım kalkıp gidip onun sınıfına baktı.o da cidden msnde milletle konuşuomuşşşş.tabi bn iice panik oldummm allah dedimm yani bittim.sora bu tutturdu illa buluşucazzz yok çıkışta kapının önünde durucam die.ben hayır fln derken ii o zaman hemen şimdi sınıfa geliorumm dedi.ve bn o an yerle bir kıpkırmızı bi surattt napıcağımı bilemez bi halll ( ne vardı o kdar sevicek bilemiorum ki ).sora bi ileti geldi şuan sizin sınıftayım die sağa bakıorum yok sola bakıorumm yokkk bnm de tepem attı nerdesinn sen şeklinde msj attım o da "sağa bak sağdan 2. masada oturuorum" dedi ve kafamı bi çevirdimmm :( bnm onu sevdiğimi bilen sınıf arkadaşlarımmmm :( :( ŞAKA YAPMIŞLARRRRR.................[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

lise sondamiyiz ikidemiyiz tam hatirlayamiyorum ama ders biyoloji dersiydi,hoca dogal seleksiyon,modifikasyon fln biseyler anlatiyodu tam o sirada benim sira arkadasina sordum ereksiyon ne biliyon mu fln diye bu yok dedi.tabi bende caktirmadan, az once hoca soyledi yazilida cikacakmis bi sorsana dedim bu diretti sen niye sormuyon fln diye ben dedim soramam dersi dinlemiyorum diye atti zaten bi kere bi daha atar diye bi bahane uydurdum.ondan sonra bu parmagini kaldirdi hafifce ve soruyu sordu "hocam ereksiyon nedir" ve bu dakikadan sonra bizi bi gulme dalgasi arkadasida utanc dalgasi sardi hoca parmagiyla gostererek olayi acikladi ama cocuk cok utandi,gerci bende pisman olmustum biraz lise sondaki adamada bu yapilmazki siniftaki kizlara rezil olmustu ama hata ondada var o yasa gelmis daha anlamini bilmiyo haksizmiyim yani :)[signature][hline]Simdi ben zamanin beni sanciyla mihladigi yerdeyim,
dogumla olum arasinda o bilinmeyen bolgedeyim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...