Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zeka sorusu...

spompas

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Elimizde 2 tane kibrit war ve bu kibritlerin 1 tanesinin yanma sureci 60 dakikadir ve bu kibritler her nokatsinda aynı ozeligi gostermiyor , mesela birkisi 40 dakikada diger kismi10 dakikada falan yani simetrik deil... Asıl soru şu..

ben yemek yapicam yemegin 15 dakkada piştigini biliyorum. fakat yanimda hic saat yok bu kibritlerle nasil anlarim 15 dk yı?[signature][hline]knockin' on heaven's door
Sosyal ağlarda paylaş

soruda eksıklık yokmu ilk kibrit 60 dakıka demıssın dıger kıbrıt kac dakıkada yanıyor ?[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

ikisinide aynı aanda yakıp ikisininde 4te biri yanınca kapat ateşi ortlama 15 dk olur[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS
------------------------------------------
FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis...
Sosyal ağlarda paylaş

iki kibritide ortadan kırarım 30 dakikalık olurlar sonra bu iki kibriti birbirine ters olarak birleştirip yakarım 15 dakika sonra 2 kibritte küllolur :)

edik : hmm homojen değiller yani.

[Bu mesaj Ragnar tarafından 02 Ocak 2006 17:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kafam karıstı.2 ye bolme fikri iyi gibi.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

2 sini de bi ucundan bi başından yakarım belirli bi noktada eşitlendiklerinde 15. dakkadır.[signature][hline]Viva La SémiH
irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !!

bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki:
kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık

Sosyal ağlarda paylaş

hayır bence 23 dk dır
kibritleri 2 ucundan yakabiliyorsak lexinin cevabının doğru olması yüksek olasılık ewet.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.

[Bu mesaj Sly-One tarafından 02 Ocak 2006 17:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ragnar, 02 Ocak 2006 18:02 tarihinde demiş ki:
said:
wildpervert, 02 Ocak 2006 17:41 tarihinde demiş ki:
birinin ucunu diğerinin arkasına koyarım, iki uctan ikiside yanar, ortaya gelince 15 dakka olmuş olur

30 dakika olur homojen olsa ama homojen bir yapıya sahip değilmiş.

benim dediğim gibi yaparsak, örneğin bi tanesi 1 dakikada yanıyosa yarısı diğeri 30 dakikaysa bile 1 dakikada yananın alevi ilerledikçe diğeride yanar, bu şekilde bi şeye varabiliriz, 15 dakkayı böyle bulabiliriz gibi geliyo[signature][hline]Boo, are you happy now?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...