Kim Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Arkadaşlar forum yöneticilerinin de söylediği gibi bu sitedea tam anlamıyla özgür TArih tartışması "bazı" nedenlerle yapılamıyor...özgür ve bilimsel tarih tartışması için Türkçe bir ortam hazırlama projesine ne dersiniz...Daha önce bir iki kere denemiştik ama uzun vadede bazı problemler çıkmıştı (bize hostluk yapan site bakmıştı vs...) Evet düşüncelerinizi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 maalesef zor, teknik bir zorlugu yok ama kanuni zorlugu var. kanun ve bazi zumrelerle ters dusmek soz konusu olabilir.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 +1[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 +1 belki saçma oldu ama Desteklerim yani. Özgürlük.Değer vermek.Demokrasi.İlericilik.Güzel kavramlar.[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kim Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Şu an internet adresi almaya başladım... Çalışmalar devam ediyor tarih bilimiyle akademik olarak ilgilenen birçok kişide sanırım bu projeye katılacak... Desteğinizi bekliyorum... Saygılar[hline]Alp Er Tunga öldi mi? Issuz acun kaldi mi? Ödlek öcün aldi mi? İmdi ürek ırtılır. Kaşgarlı Mahmut'un Divan-ı Lügat-ı Türk'ünden Alp Er Tunga Sagusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kim Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Site şu an apıma başladı; www.bilimsel-tarih.net.tc ilgilenen herkezin yardımlarını bekliyorum...Sitede bir e-posta adresi var ama burayada yazayım; [email protected] Saygılar[hline]Alp Er Tunga öldi mi? Issuz acun kaldi mi? Ödlek öcün aldi mi? İmdi ürek ırtılır. Kaşgarlı Mahmut'un Divan-ı Lügat-ı Türk'ünden Alp Er Tunga Sagusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 domain adini cok uzun ve parcali almissin[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kim Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 ayrıca www.bilimseltarih.net.tc diye de aldım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 bilimseltarih.com alinmismiki? alinmamissa en iyisi o imis, alinmissada sitenin ismini degistirmek gerek[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar