Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Baslik kisaca ozetliyo, yeni televizzyon alinca babam dev gibi bi TV geldi odama, bilg i ona baglayip Mononoke Hime izliicektim negzel, ama bi sorun var ki ekran siyah beyaz oluyo TV ye baglayinca, bulamadim bi turlu, bilen varsa acep yazsin lutfen[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 sistem nedir ekran kartı nedir ? Nvidia ise kolayı var orda TV tip ayarı var. PAL D ayarlıcaksın. Chineese mi ne yazıo hatta yanında. Yada tv nin NTSC olduğundan eminsen NTSC seçiceksin onunda tipleri var galiba. O zaman düzelir renkler.[hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 25 August 2003 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciazma Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Türkiye'de birçok televizyonun PAL B olduğunu duymuştum. Bir de PAL B'ye ayarlayıp "Color saturation" ayarını sonuna kadar aç. Ben de işe yaramıştı. Eğer yukarıdaki işe yaramazsa ve yine eğer TV'nin video girişi için dönüştürücü scart kullanıyorsan scartı değiştirmeyi dene. Bazı scartlar siyah-beyaz görüntüye sebep olabiliyor. Yukarıdakilerini ikisi de işe yaramazsa sorun TVden olabilir. Zira ben de evdeki Vestel TV'den bir türlü renkli görüntü alamadım. Başka TVlerde renkli görüntü çıkıyor ama evdeki cillop gibi -yeni- Vestel'de ısrarla siyah-beyaz görüntü çıkıyor.[hline]_ms[dot]com // DEC Doctors Expect Complications! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Yok, benimki laptop, Radeon var kart olarak. Televizyon diger bilgisayarlarda (ki Nvidia li var bi desktop) cillop gibi renkli veriyo, hatta bim Media Cetner kurdu universal kumanda aldi salondan bilgisayarin mouse unu falan yonlendirebiliyoruz. Biraz daa renk ayari ile oyniym ben o zaman[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar