Sabrina Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Dinlendirici gözlüğün amacı nedir? Hangi şartlar altında nereden alınabilir?[signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Diandra the Night-Elf / Paticik FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 dinlendirir :D[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 0.25 0.50 numaralı gözlük modelleri bildiğim kadaıyla. gözlük nie alınır. göz numarasını sabit tutmak için. bence eğer ciddi bi göz problemi yaşıosan,yaşamıosundur da yada şöle diim,rahatsız oluosan al kesinlikle.[signature][hline]her insan bir kitap gibidir okumayı bileceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Almayı aklımdan geçirdim, ama daha önce hiç bi şekilde gözlük kullanmadım.Sadece sürekli gözümün yandığını hissediorum.[signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Diandra the Night-Elf / Paticik FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Cleglaw tek kelime ile mükemmelsin :P Aklıma gelmemişti dinlendirdiği[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Sabrina, 03 Ocak 2006 20:13 tarihinde demiş ki: Almayı aklımdan geçirdim, ama daha önce hiç bi şekilde gözlük kullanmadım.Sadece sürekli gözümün yandığını hissediorum. kullanmayabilirsin önceden. bende ilk gözlük aldıımda gözlük kullanmıodum,çekimserdim ve gayet memnunum gözlüğümden.5.senem oluo gözlükle. yani yakışmaz yok etmez devri bitti bence. okula ilk geldiim günn "voovvv" olmuştu millet. ii bi gözlükçü sana sorar "gözün mü yüzün mü ön planda olsun" die.sen seçersin ve genelde yakışmaz die bi olay görmedim baya eskidi oınlar. ben al derim hele de doktora gidince gözlük verdiyse ama sen bilirsin tabi.[signature][hline]her insan bir kitap gibidir okumayı bileceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Dinlendirici gözlük diye gözlük alanların çoğu 1 hafta sonra gözlüğü fırlatıp atıyor.. O yüzden bence gözünün ciddi bir bozukluğu varsa al gözlük.. Ha gözlük takmayı istiyorsan bilemiyecem[signature][hline]Yok artık AliSami !![b] [b]Msn İçin : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Baş ağrısı için falan da veriyorlar. 0,25 0,50 arası gözü çabuk yorulanlar için veriyorlar genelde.[signature][hline]sırf değişiklik olsun diye insanlara iyi davranmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Yok "şekil dursun" olayım yok =] İnsan gözünün yorulduğunu hisseder ya, öle bi durumdayım galiba.[signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Diandra the Night-Elf / Paticik FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Sabrina, 03 Ocak 2006 20:18 tarihinde demiş ki: Yok "şekil dursun" olayım yok =] Gözlüğün ne şekili olacak her zaman dezavantaj tabi güneş gözlüğü hariç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 kesinlikle katılmıorum[signature][hline]her insan bir kitap gibidir okumayı bileceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 benim de gözüm yanıyordu bolcana kızarıyordu falan sonra doktora gittim bi ilaç verdi, damlattım geçti. bi doktora uğrayasın bence.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Yok her zaman dezavantaj değil:D Mesela hocanın gözüne girmeyi amaçlıyan öğrenciler için çok uygun bir araç:D Hocaların gözlüklü öğrencilere aşırı bi sempatisi oluo... Bi ara bende takiim dedim, gözüm bozuk değil yorulmuyo da...(Valla bende anlamadım günde 10+ saat bilg başındayım bişi olmadı:D)[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Ben bi fotoşop gözlük efekti şeysi deniyim ehe.[signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Diandra the Night-Elf / Paticik FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Bende ayni sorudnan muzdaribim. 16 saat monitor basi is/ev acayip yoruyo gozleri. Baya da kizariodu. Gittim iste doktora. Gozume lavuk bi alet takti bu nasi bu nasi dedi. Nese sectim birini 0.50 dinlendirici surekli takcan felan dedi. Hemen gittim aldim. Ayri da bi hava verdi hehe :D 2-3 yas attim inceden. Nese kullaniorum memnunum bu kadar.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 öyle bir gözlük yok[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tidus_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Sabrina, 03 Ocak 2006 20:07 tarihinde demiş ki: Dinlendirici gözlüğün amacı nedir? Hangi şartlar altında nereden alınabilir? Ben kullanıyorum 0.5 derece sanırım 0.5 dereceye kadar olan gözlükler dinlendirici oluyor ... Şimdi birincisi hernekadar ufakta olsa numarası görmede zorluk çıkartıyor bunu düzeltmek için. İkinciside halihazırdaki gözbozukluğunun ilerlememesi için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Dinlendirici gözlüğün amacı nedir? Genellikle (bayanlarda) gözlük karizması diye bişiy var özenti kızların kendine yakıştığını düşündükleri ve bi sağlık ürününü süs için kullanmaları amaç olabilir. Hangi şartlar altında nereden alınabilir? Basit Kültür Ortamında (BKO) (alemlerde) kullanılmak maksadıyla tikican gözlükçülerden alınabilir. ---- yada göz yanması gibi durumlarda sağlık problemi olabilir doktora gitmekte fayda vardır.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Sabrina sen niye dert ediyon ki, sana gözlük yakışır avatarından gördüğüm kadarıyla gözlük senin tipini bozmaz hatta açar. ben 4-5yıldır kullanıyorum 6 ayda 1.5dan 3.5lere çıkarmış adamım gözlük numaramı(ki astigmatında katsayısı oluyo o da x2oldu). kısaca tecrübeliyim. önceleri dinlendirici diye veriyolar küçük numaralara numara sabit kalsın diye. ama sonra büyürkene o numara sabit kalmıyo sen de diyosun ki yemişim gözlüğü. ama deme. tak gözlüğünü paşa paşa. bak ilerde şaşı olursun. şaşı demişken biri bana şaşı bak şarır linki pmleyebilir mi acaba aklıma geldi :D[signature][hline]Brothers Everywhere, Raise Your Hands Into The Air, We're Warriors, Warriors Of The World! Like Thunder From The Sky, Sworn To Fight And Die, We're Warriors, Warriors Of The World! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Ehe, güzel dursa itirazım olmaz tabi.Yararlı bişeyse ztn takıcam zamanla etkisini görürüm diyorum.[signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Paticik FM Evvvet ! Post +1 daha.. ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Gözün bozulmaya başlıyosa ilerde çok fena olur, iyice bozulur, sonra gözlükçü amcalar mecburiyetten vazo dibi gibi bitane gözlük verir öylesi daha kötü:D Şimdiden dinlendirici gözlük takmaya başla bence=)[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 vazo?!?!? ahuaha tak tabi tak gözlüğü hiç olmazsa lens fln tak ama boş gezme[signature][hline]Brothers Everywhere, Raise Your Hands Into The Air, We're Warriors, Warriors Of The World! Like Thunder From The Sky, Sworn To Fight And Die, We're Warriors, Warriors Of The World! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: -Cleglaw-, 03 Ocak 2006 20:08 tarihinde demiş ki: dinlendirir :D direk bu cvabın geleceini adım gibi biliyodum:D[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Ehe alta eklicektim ztn minyatür yazı ile lütfen demeyin diye.[signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Paticik FM Evvvet ! Post +1 daha.. ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 colomatik olarak gecenler de var. kullanilmasi zararli. gozlerin fazla rahatlamasi daha sonra dogrudan geldiginde kendini koruyamamasina yol aciyo. onun icin extreme durumlarda kullanmak gerekli... bilgisayar karsisinda 2 gun planliyosaniz kullanirsiniz yani....[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar