Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dİnlendirici Gözlük [Bilgi Lazım]

Sabrina

Öne çıkan mesajlar

0.25 0.50 numaralı gözlük modelleri bildiğim kadaıyla.
gözlük nie alınır.
göz numarasını sabit tutmak için.

bence eğer ciddi bi göz problemi yaşıosan,yaşamıosundur da yada şöle diim,rahatsız oluosan al kesinlikle.[signature][hline]her insan bir kitap gibidir
okumayı bileceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sabrina, 03 Ocak 2006 20:13 tarihinde demiş ki:
Almayı aklımdan geçirdim, ama daha önce hiç bi şekilde gözlük kullanmadım.Sadece sürekli gözümün yandığını hissediorum.

kullanmayabilirsin önceden.
bende ilk gözlük aldıımda gözlük kullanmıodum,çekimserdim ve gayet memnunum gözlüğümden.5.senem oluo gözlükle.
yani yakışmaz yok etmez devri bitti bence.
okula ilk geldiim günn "voovvv" olmuştu millet.
ii bi gözlükçü sana sorar
"gözün mü yüzün mü ön planda olsun" die.sen seçersin ve genelde yakışmaz die bi olay görmedim baya eskidi oınlar.

ben al derim hele de doktora gidince gözlük verdiyse ama sen bilirsin tabi.[signature][hline]her insan bir kitap gibidir
okumayı bileceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok her zaman dezavantaj değil:D Mesela hocanın gözüne girmeyi amaçlıyan öğrenciler için çok uygun bir araç:D

Hocaların gözlüklü öğrencilere aşırı bi sempatisi oluo... Bi ara bende takiim dedim, gözüm bozuk değil yorulmuyo da...(Valla bende anlamadım günde 10+ saat bilg başındayım bişi olmadı:D)[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

Bende ayni sorudnan muzdaribim. 16 saat monitor basi is/ev acayip yoruyo gozleri. Baya da kizariodu. Gittim iste doktora. Gozume lavuk bi alet takti bu nasi bu nasi dedi. Nese sectim birini 0.50 dinlendirici surekli takcan felan dedi. Hemen gittim aldim. Ayri da bi hava verdi hehe :D 2-3 yas attim inceden. Nese kullaniorum memnunum bu kadar.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand
Woody Allen
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sabrina, 03 Ocak 2006 20:07 tarihinde demiş ki:
Dinlendirici gözlüğün amacı nedir?
Hangi şartlar altında nereden alınabilir?

Ben kullanıyorum 0.5 derece sanırım 0.5 dereceye kadar olan gözlükler dinlendirici oluyor ...
Şimdi birincisi hernekadar ufakta olsa numarası görmede zorluk çıkartıyor bunu düzeltmek için.
İkinciside halihazırdaki gözbozukluğunun ilerlememesi için..
Sosyal ağlarda paylaş

Dinlendirici gözlüğün amacı nedir?
Genellikle (bayanlarda) gözlük karizması diye bişiy var özenti kızların kendine yakıştığını düşündükleri ve bi sağlık ürününü
süs için kullanmaları amaç olabilir.
Hangi şartlar altında nereden alınabilir?
Basit Kültür Ortamında (BKO) (alemlerde) kullanılmak maksadıyla tikican gözlükçülerden alınabilir.
----
yada göz yanması gibi durumlarda sağlık problemi olabilir doktora gitmekte fayda vardır.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

Sabrina sen niye dert ediyon ki, sana gözlük yakışır avatarından gördüğüm kadarıyla gözlük senin tipini bozmaz hatta açar.

ben 4-5yıldır kullanıyorum 6 ayda 1.5dan 3.5lere çıkarmış adamım gözlük numaramı(ki astigmatında katsayısı oluyo o da x2oldu). kısaca tecrübeliyim. önceleri dinlendirici diye veriyolar küçük numaralara numara sabit kalsın diye. ama sonra büyürkene o numara sabit kalmıyo sen de diyosun ki yemişim gözlüğü. ama deme. tak gözlüğünü paşa paşa. bak ilerde şaşı olursun.
şaşı demişken biri bana şaşı bak şarır linki pmleyebilir mi acaba aklıma geldi :D[signature][hline]Brothers Everywhere,
Raise Your Hands Into The Air,
We're Warriors,
Warriors Of The World!
Like Thunder From The Sky,
Sworn To Fight And Die,
We're Warriors,
Warriors Of The World!
Sosyal ağlarda paylaş

Gözün bozulmaya başlıyosa ilerde çok fena olur, iyice bozulur, sonra gözlükçü amcalar mecburiyetten vazo dibi gibi bitane gözlük verir öylesi daha kötü:D

Şimdiden dinlendirici gözlük takmaya başla bence=)[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

colomatik olarak gecenler de var.

kullanilmasi zararli. gozlerin fazla rahatlamasi daha sonra dogrudan geldiginde kendini koruyamamasina yol aciyo. onun icin extreme durumlarda kullanmak gerekli... bilgisayar karsisinda 2 gun planliyosaniz kullanirsiniz yani....[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...