firatram Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 http://www.pehlivan1.blogspot.com/ Malesef bu gercekleri hice sayan , tersine cevirip turkleri katil yapan ve bunları avrupalıların ders kitaplarına sokan AVRUPA BIRLIGINI ne kadar cok seviyoruz... Not : Site kisisel bir site oldugu icin bir radyo frekansıda var onu takmayın...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crackerjack Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ya bu olayın tersini gösteren o kadar çok belge var kiiiiii buraya yazmaya kalksan topik dolar taşar. ama bunları bizim bilmemiz yetmiyor. keşke elimizde olsa da büyükten küçüğe ( herkes bu konuda yorum yapmıyo , osmanlıdır yapmıştır diyor ) herkeze gerçeği aşılayabilsek.[signature][hline]Kimseden gizlimiz saklımız yok alimallah. İçimiz neyse biz de oyuz. Hayat verenin kuluyuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: firatram, 03 Ocak 2006 18:41 tarihinde demiş ki: http://www.pehlivan1.blogspot.com/ Malesef bu gercekleri hice sayan , tersine cevirip turkleri katil yapan ve bunları avrupalıların ders kitaplarına sokan AVRUPA BIRLIGINI ne kadar cok seviyoruz... Not : Site kisisel bir site oldugu icin bir radyo frekansıda var onu takmayın...... ne yazıkki...oysaki orta asya türk devletleriyle kursak daha iyi olabilirdi.[signature][hline]16'sında ve paticik'te bir kişi=>FIRAT!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 çok çok çok çok üzüldüm sitedekileri görünce:'(:'([signature][hline]16'sında ve paticik'te bir kişi=>FIRAT!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 kesinliği net olmayan bi konu üzerinde kesin konuşupta beyin yıkamayalım lütfen sen o donemde yaşıomydn ki bole net konuşuosn sen yok diosn ben war diorm hangimis haklıyıs şimdi kendime gore ben haklıyım kendine gore sen haklısın sonuç?? artık sitede bole hassas konulara yer werilmese ne güzel olr işimis kalmadı soykırım tartışıors(3nokta)[signature][hline]Biz albümde g.t diince herkese batıo ama tv lerde sabahtan akşama kadar g.t goruorus .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ayrıca biri gelip sana ailene saldırsa kendini savunmasmısn???[signature][hline]Biz albümde g.t diince herkese batıo ama tv lerde sabahtan akşama kadar g.t goruorus .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Siteyi hazırlayan arkadaşa helal olsun. İmzama ekliyorum siteyi.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 punishment arkadasım.... acaba senin atalarınamı saldırdılar yoksa bizmi saldırdık... Uyutuluyoruz.Zaten su anda ulkeye bakarsan satılmıs oldugunu gorursun...Malesef biz aslında esiriz.... Sole birsey var....Ornegin : System of a down Solculuk ve humanistlik ayagına milleti kandıran insanlar..VE BEN ACIYORUMKİ SYSTEM GİBİ KUCUMSEYEN BİR GRUPU TUM GENCLIK DINLIYORDA,NEDEN TERORE BIR SEHIT VEREN PENTAGRAM GRUBU ( en saglam grupt ) ZAMANIMIZDA ANILMIYOR...simdi diyeceksinki ne alaksı var biz pentagramı halen seviyoruz...tamam sevenler var ama soad kadarmı ? Su anda ararsanız web'de bircok ermeni olayını kıskırtıcı serefsiz sitelere rastlarsın........ Peki bu olayları gidip sınıfta solesem salak durumuna dusuyorum..Bunun nedeni uyutulmamız..BIZI SUSTURUYORLAR CUNKİ.....[signature][hline]Soldat : Tommythecat [Bu mesaj firatram tarafından 03 Ocak 2006 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Ve nolursa olsun köpek ermenilerden olan ''SYSTEM OF A DOWN '' grubunu protesto edin ve dinlemeyin çünkü ermeni propagandasi yapıp New York da verdikleri SOULS 2005 konserlerinde bütün Türklerin anasına ve bacısına küfür edip müslümanlığı yerden yere vurmuşlardir ve onların politikası beni ilgilendirmez ben müziğini severim diyen haysiyetsiz kişiler o zaman bu vatan topraklarından defolun çünkü sizi bu özgürlüğe taşıyan sehitlerimizn kanlarında boğulursunuz... SOULS 2005 konseri ve Türkler hakkındaki küfür ve görüşlerini incelemek için http://www.systemofadown.com/ adresine girip Global Action linkine tıklayın ordan ise asia/middle east linkine tıklayın bu serefsizlerin TC ve Atatürk hakkındaki söylediklerini okuyun....... Bu vatan sahipsiz değil..... Ayrıca bu elemanlar Amerikanın Sunset şehrinde çirkin oldukları için barların kapısında kovulan insanlardır ve bu vokalist Serj 'in kuzeni alınan bilgilere göre hala İstanbulda ikamet etmektedir ve Sezen Aksu nun albumlerınden tanıdıgımız Onno Tunc un kardeşi Arto Tunçboyacıyan bu şerefsizlerin albümlerinde gitar çalıp aranjörlüğünü üstlenmiştir...Bu vatanın ekmeğini yiyip amerikada bizi satan bu şerefsizide kınıyoruz.... Bızım yaptıgımız Irkçılık değil, asıl bizi bu noktalara getiren onlar bizi doğuran annelerimize küfür eden kızkardeşlerimizin namusuna sözde olsa bile göz koyan bu adileri kınıyoruz.... Tabiki bütün ermeniler düşmanımız değil tabiki aralarında iyileri var hatta arkadaşlarımız komşularımız köylülerimiz var ama bu azgın köpek grup bizi sınıyor arkadaşlar bizde artık bir kampanya başlatıp TC Kültür Bakanlığı ve Sony Müzik Türkiye' kurumuna şikayet dilekçesi vermeye hazırlanıyoruz ve bu grubun albumlerini bu ulke sınırlarında yasaklanmasını ıstıyoruz cunku bunlara verdiginiz her kurus ermeni lobisini güçlendirmeye yarıyor...Bu kampanyaya online katılmak isteyen arkadaslar [email protected] adresine fikirleriyle beraber bir mail atabilirler.... ARKADASLAR LUTFEN SIZDE BU KONUDA YARDIMCI OLUN.... [email protected] Onemli not : Yanlıs anlamayın.Her kotunun icinde birde iyi vardır.Gercegi bilen ermenilere sozumuz yoktur...[signature][hline]Soldat : Tommythecat Kim kime soykırım yapmıs ? http://www.pehlivan1.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 - Türkiye'de Ermenistan'dan daha fazla ermeni kilisesi olduğunu... - Ermenilerin Nazi Almanya'sını ve yahudi "soykırımını" desteklediğini... - Rus üniformaları içindeki ermenilerin ve ermeni çetelerinin binlerce türkü katlettiklerini.. - 1992'de Rusya'yla beraber 1 milyon Azeriyi katlettiğini... - Dünyanın bir çok yerinde "Sözde" ermeni soykırımı safsatalarıyla çocuklarını sistematik bir şekilde eğitip potansiyel Türk düşmanı yaptıklarını... - Biraz araştırma yapacak herkesin Soykırım iddiasının asılsız olduğunu kanıtlayacak Türk ve yabancı (" ermenlerinki de" dahil olmak üzere ) "belgelere" ulaşabileceğini... - Bunlara karşın çoğu vatandaşımızın tarihimizden ve ermenilerin yaptıklarından bihaber soykırım olmuş olabilir diye düşündüğünü.... Biliyormuydunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: punishment, 03 Ocak 2006 21:58 tarihinde demiş ki: kesinliği net olmayan bi konu üzerinde kesin konuşupta beyin yıkamayalım lütfen sen o donemde yaşıomydn ki bole net konuşuosn sen yok diosn ben war diorm hangimis haklıyıs şimdi kendime gore ben haklıyım kendine gore sen haklısın sonuç?? artık sitede bole hassas konulara yer werilmese ne güzel olr işimis kalmadı soykırım tartışıors(3nokta) olay sen haklısın ben haklıyım olayı değil ki. adamın teki çıkıyor sana üçgenin iç açıları toplamı 180 derecedir diyor, bazı şeyleri gösteriyor, sen sonra çıkıp "üçgenin iç açılarının toplamı 185 derecedir yaawww ilerleyiiin yaaaww tamam sen haklısın tamam bırakın tamam" tarzında takılırsın. bu bir tartışma değil tartışmayı kapatmaya çalışmaktır. ermeniler bildiğim kadarıyla milli marşlarında bile türklerden nefret ettiklerini belirtmiş, okullarda okutulan bu milli marşlar sayesinde türklere karşı nefretle büyümüş. o yüzden eminim burda ne dersek diyelim çıkıp "yawww ilerleyin yaawww" tarzı birşeyler söyleyip tartışmayı engellemeye çalışıcaksın. "Türkler Ermeni soykırımı yapmıştır" iddiası sadece Avrupa'nın Ermeni'leri gaza getirerek Türk'lere saldırması ve Türkiye'yi bölme çabalarından biridir. Bu yalanlara kanıp iki milleti birbirine düşürmeye çabalıyorsunuz o da ayrı bir olay. Şöyle birşey var ki, Avrupa bu iddiaları ortaya atarken hiç gelip Türkler'le tartışmadı. Kendi yağıyla kavruldu. Ermeniler'in dertlerini alıp Türk'lere karşı nefret'e çevirdi. Ellerinde hiç bir belge olmadan bu kararı kendi aralarında tartıştılar. Bir anda ortalıkta "Türkler Ermenilere soykırım yaptı" iddiaları dolaşmaya başladı. Sanki biz bu olayı yeni yapmışız gibi başımıza bunu kakalamaya çalışıyor. Ermeni'ler de "belki bize de birşey düşer" diye düşünerek bu olaya alet oluyor. Ama eminim Avrupa Türkiye'yi parçalamayı başardığında Ermeni'lere hiçbirşey koklatmıycak, olan Türklere olacak. Yahu akıl var mantık var. Adamlar çıkıyor "Türkler 1.5 Milyon'dan fazla Ermeni'yi katletmiştir" diyor, ama hem ermeni hem de türk belgelerinde o bölgede o dönem "TOPLAM" 1.5 milyondan az ermeni olduğu ortaya çıkıyor. Siz ise geliyorsunuz buraya, işi "sen haklısın ben haklıyım" boyutuna indirgemeye çalışıyorsunuz. 2+2 ne zamandan beri 5 oldu onu sormak istiyorum. Bir de şöyle birşey vardı: http://forum.paticik.com/view.php?id=115057 said: karakedi demiş ki: osmanlı zamanında, kurulan ermeni çeteleri ve onları istek ve/veya baskı altında, beslemek zorunda kalan, çoğunluğu ermenilerden oluşan, yöre halkının, daha güvenli, karışıklık çıkartılması güç ,iç bölgelere nakledilmesi olayına dayanan, ermeni "sözde" soykırımı; özündeki "insanlık dramı" konusunu çok aşıp, uluslararası platformda Türkiye'nin önüne konulmaya çalışılan "politik şantaj" objesi haline geldiğinden, .... paticik.com sitelerinin herhangi bir platformunda, yukarda bulunan 3 paragrafta ayrıntılı bir şekilde sebebleriyle özetlenen bu 3 konunun, tartışılmasının hoş karşılanmayacağını belirtiriz. bu kurallara muhalefeti etmek, kabul ederek üye olduğunuz, üye sözleşmesine aykırı davranmaktır. eğer bu kurallar size veya inandığınız değerlere ters düşüyorsa, bu durumda karşılıklı "ten uyumsuzluğunu" sürdürmek yerine, muhalefet etmek yerine, kendize uygun bir başka bir platform bulmanızın herkes için mantıklı bir davranış olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Önemli NOT: Okulda oldugum icin verdiginiz siteyi acip bakamadim eve gidince bakacagim ondan o siteyi görmemis biri olarak yorumumu okursaniz sevinirim. Birsey soracam aramizda Üniversitede Tarih okuyan bir kisi varmi yanlis anlamiyin cogumuz 18 yas alti insanlariz ve bu konuda kulakdan dolma bilgilerle konusuyoruz aynisini ermenilerde yapiyor nefret bundan ortaya cikiyor yani bilip bilmeden konusuyorlar bana göre ermeni soykiyimi olmadi onlara göre oldu belki gercekdede oldu yada olmadi ama bunlar derin ve uzun isler hepimizin bir anda ortaya cikip birsey söylemesi güzel hic olmazsa vatani satan insanlar degilsiniz fakat direk ermenilere bu kadar yuklenmeyin sonucta bana göre hic birimizin bu konuda yeterli bilgisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Tabiki yeterli bilgimiz yok ama bu bir oyun.Turkiye uzerinde oynanan kotu bir oyun.Hem adamlar konserde turklere laf ediyor bunun neresi gercekligi belli olmayan haber olabilirki....[signature][hline]Soldat : Tommythecat Kim kime soykırım yapmıs ? http://www.pehlivan1.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar