Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Surunecez....ama ben defias brotherhood dayım...yani population dusuk...nolur bien varmı?[signature][hline]Ashes to ashes, dust to the dust... Hope is denial of reality... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 medium ve high 3 serverda 3 ana karakterim var. hepsi patch sonrasi ciddi lagde kaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Aynen katılıyorum bu akşam lagdan geçilmez. Geçen bir ara server bakımında da böyle olmuştu. Lag olmasının sebebi oynayanların sayısının artması değil, yeni patch in oyuna adapte olması Son olarak, Ne istiyorlar Warriorlardan ben bilmiyorum. En çok dayak biz yeriz, tank oluyoruz diye bizi ne sanıyorlar ki, bizimde sizin gibi canımız var :( ühühühü[signature][hline]Night Elf Warrior - Frostwhisper - Janissaries Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rei Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ewet şu an patch gelmiş durumda yüklüyorum ben[signature][hline]isim:sharwen ırk:night elf class:druid guild:TROY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Ewt Bende Yukluyorum Hadı Cumleten Hayırlı Olsun Su Ing Yazıları Tercume Eden Arkadas Olmadı copy/pastle kolay gelıor tabı paylasım yaptıklarını sanıolar ama ıng zaten heryerde yazıor buranın turkce forum sıtesı oldugunu unutuolar sanırım :( bılen varsa barı warıorlara nolmus anlatı versın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kcayk Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ya beyler eu patch ı linki yokmu indirelim blizzard ın download ı ile indirirsek 1 haftaya biter gözünüzün yagını yiim biriniz bi lik koysun allah rızası için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rei Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 eee ben patchi yükledim ama serwer listesi hala bomboş??[signature][hline]isim:sharwen ırk:night elf class:druid guild:TROY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 amerikan serverlarına mı geldi avrupa serverlarına mı onu da söylese biri... fileplaneta düştüyse oradan çekelim blizz downloader çekilmez[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 avrupada indirebileceğimiz adres yokmu?[signature][hline]Lianna Human Paladin Lianna: Msnde gelecek seneye görüşürüz esprisini mi yaptılar? Alomatik: Blocklıcaksın 2-3 tanesini Taksim Meydanı'nda bak bir daha yapıyorlar mı? Lianna: LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Wendigo, 03 Ocak 2006 20:24 tarihinde demiş ki: Hunters can now tame Sons of Hakkar. Sons of Hakkar are in the Wind Serpent family and will know Lightning Breath (Rank 6). o.O[signature][hline]G 3 N K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 1.9.0 EU PACH Direk Downlad Verebilcek Biri Warmı :( Benım blizzard'dan download Etmem 1000 gun surer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ftp://mirror.sparkz.no/wow-patch/enGB/WoW-1.8.4.4878-to-1.9.0.4937-enGB-patch.exe İndirim bakalım, bağımlılar sizi :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Fileplanet'ta da var Allakhazam'da da var ama FP üyelik olmadan Blizzard'ın downloaderından daha hızlı indirmiyor, Allakhazam'dakini premium üye olmadan zaten indiremiyorsunuz aslında çok da yavaş değil, 20 dakikada %15 kadarını indirdi bende Blizz'inki, 512 adsl ile...[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Yok Arkadaslar tek makıneden 512 ıle ındırıorum %35 oldu yarım saatte 1saate bıter cok uzun surmuor zaten 76mb patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: pekaziz, 04 Ocak 2006 10:22 tarihinde demiş ki: ftp://mirror.sparkz.no/wow-patch/enGB/WoW-1.8.4.4878-to-1.9.0.4937-enGB-patch.exe İndirim bakalım, bağımlılar sizi :D. heh vazgeçtim bu bayağı hızlı geliyor ;)[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 fileplanetta us versiyonu var eu daha yok sanırım[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 o link iyidir ya yuzde 25e gelmişti blizz downloaderdan 10.00kb hızla şimdi açtım linki 53 hızla indiriyor oh sufer :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Lianna: Msnde gelecek seneye görüşürüz esprisini mi yaptılar? Alomatik: Blocklıcaksın 2-3 tanesini Taksim Meydanı'nda bak bir daha yapıyorlar mı? Lianna: LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 valla 10 dakkada %31 lere geldi pekaziz'in verdiği link sağlam :)[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rei Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 yalnız ben patchi yarım saat önce yükledim ama hala srwerlar kapalı:S[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: fortinbras, 04 Ocak 2006 10:25 tarihinde demiş ki: fileplanetta us versiyonu var eu daha yok sanırım evet us versiyonuymuş dikkat etmemişim[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: rei, 04 Ocak 2006 10:35 tarihinde demiş ki: yalnız ben patchi yarım saat önce yükledim ama hala srwerlar kapalı:S serverlar duyuruya göre 12'de gelecek ama gecikebilir tabi patchi vermiş olmaları açılacağı anlamına gelmiyor çünkü[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Bız Kacırdık O Lınkı :) Zaten %50 ye Dayanmıs Sımdı Iptal Edek te Ordan Indırek Dersek Ice Uzatırız Isı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 uzatmaz, kesinlikle daha kısa sürer kalan %50 yi indirmek bundan emin olabilirsin :) (%70te şu anda, 23 dakka oldu tam)[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 04 Ocak 2006 10:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rei Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 realmler ne zaman gelir acabaya bi gün okulu asalım dedik ondada serwerlar yok sinirden deliricem şimdi:@[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 sorun bendemi yoksa sizin isiniz bitincemi ben hızlancam pekazizin linkten cekiyorum 11.4 le cekiyo ama 512 var :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar