Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün hangi filmi izlediniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dimensions of dialogue

bi de unac'ın imzasının ilk bölümünü izleyebildim, çok uzundu devamını sonra izlicem.[signature][hline]Zegna, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
elimi sallasam ellisi pipimi sallasam tellisi

Mesaj tarihi:
said:
sir, 24 Kasım 2005 18:26 tarihinde demiş ki:
bi de unac'ın imzasının ilk bölümünü izleyebildim, çok uzundu devamını sonra izlicem.

lol[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Mesaj tarihi:
sakar şakir...
yarıldım ya..:D[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
Ben otobüs yolculugum esnasında vin dizel'in 5 çocuga baktigi komedi-macera tadindaki filmini seyrettim adini bilmiyorum göremedim :)[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
said:
bega, 25 Kasım 2005 13:28 tarihinde demiş ki:
Ben otobüs yolculugum esnasında vin dizel'in 5 çocuga baktigi komedi-macera tadindaki filmini seyrettim adini bilmiyorum göremedim :)

The Pacifier(Komando dadı)
Mesaj tarihi:
The 40-year old virgin[signature][hline]Penthesilea, 20 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki:
Basörtüsü kafayi, türban beyni örter.
Mesaj tarihi:
ehe çekilmiş biçok savaş filmlerini izleme gibi bi hastalığım war. schindler's list azönce bitti. böle bi klasiği bunca sene farkedememiş olmama cidden üzülüyor, herkese öneriyorum!
  • Yeni Oluştur...