Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Increased Drop Rate?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bowlda bach ve javanadan bende bi hayır göremedim
en son javanadan viper staff düştü, sinirden köpürdüm, harcadığım pota yazık ya. Bende Tosbaga gibi +7 yapıp verdim arkadaşa :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
walla saçmalıyorsunuz her bossun kendi unique itemleri wardır gigada sammadan baska adamda çıkmaaz sadece uyduruk ice giga war o da javanadan bu kadar atilladan asla çıkmaz 219381093812 tane kesseniz gen çıkmaz ama double drop verir hem wp pp bide shell filan belki 3 pendant verir ama giga çıkmaz
Mesaj tarihi:
hepiniz yannış bilionuz bossdan sadece unique coins ve uniqie souls çıkıo diger çeylerde babashop :-p[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum
eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D
Mesaj tarihi:
daha dun arkadasım cıkarttı c.z.de shouladan chitin bow shoula dropu lesathdan da cıkar ama anterastan scorpion bow cıkar ondan chitin çıkmaz
Mesaj tarihi:
attiladan giga cıkmaz blade axe dir o :)[signature][hline][b]KiMBUPiSLiK, 13 Kasım 2005 21:38 tarihinde demiş ki:
kaybolmayan topic istiyo arkadaslar :D
olympia
nick: noma
class : berseker hero
clan: AtidotE
lvl : 61
np : 5k
Mesaj tarihi:
eslantın delisi kencuro
np 6k olmus bu arada[signature][hline][b]KiMBUPiSLiK, 13 Kasım 2005 21:38 tarihinde demiş ki:
olympia
Mesaj tarihi:

2 shaula 1 dt 1 samma 2 snake queen 1 talos 1 harpy queen sadece cıkan item amulet of magic power

[Bu mesaj br1gand tarafından 04 Ocak 2006 12:19 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
oldu.................
sen para vermiomussun potlara gelirsem kırarım bacaklarını ben onlarla scroll aliom :D[signature][hline][b]KiMBUPiSLiK, 13 Kasım 2005 21:38 tarihinde demiş ki:
olympia
Mesaj tarihi:
said:
BuFFeT, 04 Ocak 2006 11:28 tarihinde demiş ki:
walla saçmalıyorsunuz her bossun kendi unique itemleri wardır gigada sammadan baska adamda çıkmaaz sadece uyduruk ice giga war o da javanadan bu kadar atilladan asla çıkmaz 219381093812 tane kesseniz gen çıkmaz ama double drop verir hem wp pp bide shell filan belki 3 pendant verir ama giga çıkmaz

peki takıl sen....
  • Yeni Oluştur...