megakill Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Atilla'dan Giga düştüğüne bende inanmazdım , taki geçen Atilla Giga'yı kucağıma bırakıncaya kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 giga sammadan düşer die bilirdim :-?[signature][hline]BırakTım Deneyin Çok Guzel Oluor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bowlda bach ve javanadan bende bi hayır göremedim en son javanadan viper staff düştü, sinirden köpürdüm, harcadığım pota yazık ya. Bende Tosbaga gibi +7 yapıp verdim arkadaşa :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuFFeT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 walla saçmalıyorsunuz her bossun kendi unique itemleri wardır gigada sammadan baska adamda çıkmaaz sadece uyduruk ice giga war o da javanadan bu kadar atilladan asla çıkmaz 219381093812 tane kesseniz gen çıkmaz ama double drop verir hem wp pp bide shell filan belki 3 pendant verir ama giga çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 eskiden shaula dan chitin bow da düşmezdi ama artık düşüyo ?[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuFFeT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 chitin bow ztn shoula dropu pfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 lsathdan düşmüyomuydu ?[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 lesath pardon[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hepiniz yannış bilionuz bossdan sadece unique coins ve uniqie souls çıkıo diger çeylerde babashop :-p[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 :tebrikz:[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuFFeT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 daha dun arkadasım cıkarttı c.z.de shouladan chitin bow shoula dropu lesathdan da cıkar ama anterastan scorpion bow cıkar ondan chitin çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ok..[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 attiladan giga cıkmaz blade axe dir o :)[signature][hline][b]KiMBUPiSLiK, 13 Kasım 2005 21:38 tarihinde demiş ki: kaybolmayan topic istiyo arkadaslar :D olympia nick: noma class : berseker hero clan: AtidotE lvl : 61 np : 5k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 noma da burdaymıs :tebrikz:[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 eslantın delisi kencuro np 6k olmus bu arada[signature][hline][b]KiMBUPiSLiK, 13 Kasım 2005 21:38 tarihinde demiş ki: kaybolmayan topic istiyo arkadaslar :D olympia nick: noma class : berseker hero clan: AtidotE lvl : 61 np : 5k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 buff_pls e sööle 200 pot umu hazırlasın akşama isterem :D[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
br1gand Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 2 shaula 1 dt 1 samma 2 snake queen 1 talos 1 harpy queen sadece cıkan item amulet of magic power[Bu mesaj br1gand tarafından 04 Ocak 2006 12:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 oldu................. sen para vermiomussun potlara gelirsem kırarım bacaklarını ben onlarla scroll aliom :D[signature][hline][b]KiMBUPiSLiK, 13 Kasım 2005 21:38 tarihinde demiş ki: kaybolmayan topic istiyo arkadaslar :D olympia nick: noma class : berseker hero clan: AtidotE lvl : 61 np : 5k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 beleş verecek o bana :D[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Kenjuro, 04 Ocak 2006 12:19 tarihinde demiş ki: beleş verecek o bana :D kenjuro bak sadece arkadaşınla konuşacağın zaman pm i kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 pardon :([signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: BuFFeT, 04 Ocak 2006 11:28 tarihinde demiş ki: walla saçmalıyorsunuz her bossun kendi unique itemleri wardır gigada sammadan baska adamda çıkmaaz sadece uyduruk ice giga war o da javanadan bu kadar atilladan asla çıkmaz 219381093812 tane kesseniz gen çıkmaz ama double drop verir hem wp pp bide shell filan belki 3 pendant verir ama giga çıkmaz peki takıl sen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar