Utterable Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Öncelikle selam. Arkadaşlar ben oyunu resmi sitesinden indirdim. Akabinde oyuna giriş yapıyorum, biraz zorlansam da oyuna giriyorum ama oyuna girdiğim an oyun 1 dakika sonra donuyor ve bir daha düzelmiyor. Sistemim p4:2.4 ghz 256 mb ram radeon 9200 128 mb ekran kartı. Sizce bu sistem bu oyunu çalıştırmaya yetmez mi? Ayaları en düşük seviyelerine getirmeme rağmen sonuç alamadım. Sizce bu neden olabilir yanıtlarınızı bekliyorum. Esen Kalın[signature][hline]www.antipopvideos.com
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 sistem yetebilir ancak ekran kartının en son driverlarını indirmeni öneririm.[signature][hline]silkroad online AyDoLu lvl 3x trader lvl2 thief lvl2 (şimdilik trader olmaya karar verdim) guild: Paticik aege
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 işlemcin çok kötü deil idare eder. ekran kartında oldukça iyi. ram biraz düşük kalmış. bysenin dediği gibi ekran kartın nvidia gforce serisinden ise sitesine gidip en son driverini yüklemeni tavsiye ederim. çözünürlüğü düşür ve detayları low konumuna getir. sorunun hallolur.
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ne yazıkki hallolmadı. Aksine bilgisayarımın performansı düştü, atı diriverlerini ve intelçipsetinin ıvır zıvırlarını indirince... Oyuna da giremiyorum hata veriyo.. Ühüü Eskiden giriyodum şimdihiç giremiyorum nasıl silicem bunları?
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 kaldır sürücülerini, eski sürücüleri geri yükle. sorununa gelince donmanın grafik sürücüsü uyumsuzluğu, ram eksikliği gibi nedenleri var, ram'in yetmiyor da olabilir. açık olan gereksiz uygulamaları kapatıp öyle dene. benim de sistemim aşağı yukarı aynı, paşalar gibi oynuyorum =) ram 1 gb ama :P[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir.
ulmo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 o makinaya zaten o ram i koymakla en baştan hata yapmıssın p4 gibi işlemcilerim en az istedigi ram miktari 512 diye biliyorum bunun altina inersen pc nin performansini dusurursun bence git sat o 256 yi bi 1gb ram al gel en az
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 512 di 256 sını yaktım .) Bayramda alıcam 1 gb ram inşallah ama 256 ramle oynanmam imkansızmı?[signature][hline]www.antipopvideos.com
Pentotal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 imkansiz diil oynarsın.Sadece biraz zorlanir oyun.
neter_ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 oyunda donma sorunu bendede var ve bi türlü çözemiyorum sorunu galiba VPU Recover dan kaynaklanıyo anakart Asus P4P800-X ekran kartı Radeon X800 XT Platinum edition ram 1gb Kingston DDR400 işlemci P4 3.20E Ghz işletim sistemi Windows XP Pro SP2 biosu, ekran kartını, anakartı sürücülerini güncelledim ama sorun hala devam ediyo.. bazı oyunlarda oluyo bu sorun.. oyuna girdikten bi süre sonra birden ekran donup çözünürlük değiştirir gibi oluyo sonra görüntü gidiyo resetlemek zorunda kalıyorum.. oyunlar çok hızlı genelde hiç takılma olmuyo ama birden donuyo işte :( bıktım artık rahat rahat oynayamıyorum oyunu ya :( [Bu mesaj neter_ tarafından 01 Ocak 2006 16:35 tarihinde değiştirilmiştir]
aramil Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Peki Directx9.0c yüklü mü?[signature][hline] ~~Xtara~~ Level: 43 Weapon Class: Bow Force Class: Ice (Light+Fire) Armor Class: Protector Guild: Paticik Server: Aege Resim için tıkılın.
Victorial Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 işlemciler kendi özelliklerine göre ayrı ram,ler istediğini sanmıyorum. probleminiz büyük ihtimalle ram yetersizliğinden kaynaklanıyor ki, SRO yaklaşık 450mb ram tüketir. ayrıca en son sürücüleri yüklemek bazen başınıza daha fazla dert açabilir. yeni sürücüler yeni donanımlar içindir. bilgisayar dergileri vs.. forumlarını araştırarak (özellikle ekran kartınız için) optimum sürücüyü bulabilirsiniz. ram upgrade ile çözüleceğini düşünüyorum. iyi oyunlar..[signature][hline]Guild : MiddleEast Class : 21lvl Ice-Archer ( idle sp 4k+ , lvl gap-9! :) Server : Aege
Lyricks Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: aramil, 01 Ocak 2006 17:54 tarihinde demiş ki: Peki Directx9.0c yüklü mü? +1 dediğini yapın hiç bir sorununuz kalmıcak :) amd 2100 (overclock'lu 2600) nforce 4 sparkle 128mb ekran kartı 256 mb ram msı k7 ile gül gibi oynatıyorum oyunu :) boşuna masraf yapmayın
aramil Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Sistem Gereksinimleri (Offical Site) Min. Gereksinim: P3 800MHz ve üstü 256 MB RAM 3D destekli Gforce2 veya üstü harddisk ıvır zıvır.[signature][hline] ~~Xtara~~ Level: 43 Weapon Class: Bow Force Class: Ice (Light+Fire) Armor Class: Protector Guild: Paticik Server: Aege Resim için tıkılın.
neter_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 directx 9.0c bende yüklü.. gözlemlediğim kadarıyla benim başıma gelen sorunlar hep radeon ekran kartı kullananlarda oluyo
imercan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 p 3 666 384 sd ram g-force 5200 ile .. sorunsuz..[signature][hline]server : troy guild : DeePFeaR Lv 12 Pure STR GLAVE : JUDGE Lv 32 Pure İNT SPEAR : SuDDeN Lv 21 ÇoRbA GLAVE : DooMSdaY
Creus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: neter_, 03 Ocak 2006 04:17 tarihinde demiş ki: directx 9.0c bende yüklü.. gözlemlediğim kadarıyla benim başıma gelen sorunlar hep radeon ekran kartı kullananlarda oluyo ekran kartının driveri yüzündne kaynaklanıodur o.. bendede aynı sorun başka bi oyunda yaşanmıştı.. renkler karışıopdu gökkuşağı gibi oluyodu adamlar : ) ardından arkadaşım son driverını getirid bana ati nin yüklediimde sorun ortadan kalkmıştı.. sende öle dene bi istersen.. ati nin kendi sitesindne bulabilirsin driverları.. hatta olsun olmasın hiç sorun yaşansın yaşanmasın bence sürekli bi takip içinde ol ati nin offical sitesini ve driverların güncellenip gncellenmediini..[signature][hline]Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir.
einhander Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 "ram" ını yukselt[signature][hline]-Hanım Katanamı Getir -Hayrola Bey -PK gördüm
Lyricks Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Ati :) cafemde bir makinamda var allah kimsenin basına vermesin. 9250 bıktım sorunlarından Ama başka bir yönden bakınca baska bir kafeci arkta full ati ve memnun oldugu sölüyor. Benden küçük bir tavsiye 9.0c yüklü ise ve problem devam ediyorsa bilgisayarı olan bir arkadasından rica et sana ekran kartını versin 1 saatliğine tak ve dene bakalım sorunun çözülücekmi
Öne çıkan mesajlar