tony_montana Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 evet lütfen yorumlarınızı aliim okul hayatımın en belalı dersi olan coğrafyada nasıl başarılı olabilirim derslerinde uyumamak için neler yapabilirim son gün kasma yerine nasıl bi çalışma düzenine girmeliyim yrdm plz...[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yazılılarda şirket duzenine gir daha iyi[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 coğrafyada başarılı olamazsın abicim . ben çalışamadım, çalışmadım çalışanı da coğrafyada başarılı olanı da sevmedim. ben sırf coğrafyadan kaçmak için fen seçtim[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 @cintonik yok olmuo öle[signature][hline]1905 [Bu mesaj tony_montana tarafından 02 Ocak 2006 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miss_black Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Hayatımın kabusu.COĞRAFYA.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 google earth falan kullan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 wwalla biz cintonikle çok iyi şirket kuruyoruz gayet de iyi oluyo..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Zorlucaksın kendini,bende hiç yapamazdım hatta ne nerdedir bilmem.Ama en az bir hafta önceden çalışırsan falan en azından geçer not alırsın. Aslında dersten bir kere milletten yüksek not alsan var ya acayip sevmeye başlıyorsun bu da bir gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 coğrafya güzel derstir, hayatın içindendir. Dersi dinle yeter[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Google Earth çekiosun =][signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Paticik FM Evvvet ! Post +1 daha.. ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Çok sıkıcı ama mecburen ezber yapçaksın.Ben de Coğrafyadan kurtulmak için Fen seçtim ama bu sene Jeoloji adı altında geçirdiler yine Coğrafyayı. Bu sefer ezber yaptım 70-80 filan alıyorum... Ama hala sıkıcı bi ders:D[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 corafyada uyumama diye bir lüx yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 coğrafayada uyumucaz da nerde uyuyacaz abicim... ben lise 1 de coğrafya görmüştüm, derslerde uyumuş ilk dönem sağdan soldan kopya ile 4 düşürmüştüm... ikinci dönem sınıftaki ön sırada oturan bıyıklı kızlardan birinden defter alıp etüd odasına kapamıştım haftasonunda kendimi (yatılı okuldaydım) aslanlar gibi de 5 düşmüştü karnemde... ancak yazılı tarihleri kimyayla çok yakındı coğrafyanın. coğrafya çalışcam derken ilk dönem 80,33 den yalvar yakar düşürdüğüm 5'imi ikinci dönem 68,66 ile 3 yapıp zevkin doruklarına çıkmıştım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 coğrafya kadar mükemmel bi ders yoktur. tarih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Önce seveceksin =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar