Jester Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 acaip yorgunum kafam manyak zonkluyo sabahtan beri yürümekten ayaklarımda toksik maddeler birikmiş ağrıyo dün sabah 8 de (8 ne demek abi. 6 da yatmıştım ben) uyandığım için manyak uykum var ama uyuyamıyorum bi çare lütfen...[hline]Infernal, the fallen paladin of Commanchero / Avatar of Bodom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 ısın gercekten zor bır dus al oyle uyumaya calıs yorgunluktan uyuyamıyorsundur sen sımdı[hline]Ruhum Bedenımı Bıraka Bılır HerAn... Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 benim ne zaman uykum gelse kafamı duvara vuruoyrum,şıp diye sızıyorum hemen:),soğuk suyla elini yüzünü yıka ferahla biraz,git gözünü kapa yat işte:)[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 duş almayı deniycem.. yarar inşallah yorgunluktan uyuyamamak iğrenç bi olay[hline]Infernal, the fallen paladin of Commanchero / Avatar of Bodom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linuxant Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Benim uykusal bi problemim var nomalde 1 haftada 3-4 saat uyurum. İlaçlarım olmasa ölü gibi yaşıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 abi seninki ayrı bi olay bi haftada 3-4 saat nasıl bi problem bu?[hline]Infernal, the fallen paladin of Commanchero / Avatar of Bodom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linuxant Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Uyuyamıyorum işte.. En sonunda doktora gittim günde bir avuç ilaç alıyorum uyumak için.. Mesela 2 gündür almıyorum. 1 saat uyudum toplam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 sana da geçmiş olsun ben bi günde bunları çekiyosam seninki sürekliyse gerçekten geçmiş olsun[hline]Infernal, the fallen paladin of Commanchero / Avatar of Bodom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 saat 3.5 itibariyle mayışmaya başladım... iyi geceler.[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Insomnia[hline]< V ò d à n > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar