Invader Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Mauhauh koptum.[hline]Gerçek çıplaktır, ama insanları heyecanlandırmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invader Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 olmadı neyse ben linki vereyim Ling[hline]Gerçek çıplaktır, ama insanları heyecanlandırmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 auehaueae[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 ehehe[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 ablamın başından geçti.... atm'de işlem yaparken hata vermiş...kilitlenmiş.. tabi bilgiler gözüküyor... banka hemen yanındaymış girmiş söylemiş.. adam eğilip bir fişi çıkarıp geri takmış :) :)[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wpervert Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 9eyhıtup9gherıhterı0htıeorhtoıerhtoıerhtoıerhtoıerhtheorıtheoırhtoıerhtoıehrtıoehroıtherotheorıhtıehrthreohtoehtoıhertohrtoıethıer ahahahahha kopuyorum yushasuahsu[hline]Thelegbra 22 Agustos 2003 tarihinde demiş ki: ne anlatıyon lam adama?? salak herif yaa sorcan salak herif yaa sorcan??????????? masudhasuıdhasuıdhgasdjasudyhdasgbasydtgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 abi yok böyle olay ATM'ye windows mu kurulur ya gidin Linux falan kurun ağladım resimi görünce dasasasa :P BiTcH_oFBaT olmustu bir kere atm hikayemiz orta okuldayız para bitti adam gösterdi kart var oldu tamam tam işlemi yapıyoruz ALLAH elektrikler gitti geri geldiğinde biz dos falan izledik bir atm nasıl açılır gördük şok olduk ahha sonra kartı 1 hafta sonra falan almıştı ne günlerdi heyttt[hline]SatanJager[RE] ICQ RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır ) Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür* aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir* aente : Etek nerde? Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır* aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar