Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 lvl32 rogueum war şuana kadar combata 2 point dierlerine de eşit dağıttım bi şekilde..dagger gidiyorum ancak rogue talent tree'den pek anlamadığım için en uygunu nedir bilemiyorum tam olarak..Şu aralar haliyle pve ağırlıklıyım 60a kadar bu durumda nası bi talent tree uygundur sizce?[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 up!! +lvl50 oldum hala en iyi talent build nedir tam karar veremedim..şuanda combat ağırlıklı dağıtılmış durumda talentlarım..tavsiye bekliyorum... edik: typoo [signature][hline] ..ainu was here.. [Bu mesaj Darqainu tarafından 02 Ocak 2006 05:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkleee Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 İlk postundan bu güne 1 ay geçmiş nerdeyse seni kutlarım baya sabırlı bi insamışsın :D Rogue talentlerini bilmiorum o yüzden sorunu cevaplayamıcam ama şunu söliim 4-5 lvl sonra set itemleri toplamaya başlıcaksın oralarda çoğu kez sap kullancağın için imp sap die bi talentiniz vardı sanırım sap yapınca stealth modu koruyordunuz onu açmaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 pvp icin bence kesinlikle subtlety agirlikli gitmelisin preperation/coldblood iki kere coldblood muthis damage sagliyor[signature][hline]Kick asss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Bende combat olmak istiyorum ama prep , cold blood ve imp sap dan vazgecemiyorum bir turlu.Dagger olmak istiyorsan benim talent i inceleyebilirsin.(imp. backstab ekleyebilirsin) [signature][hline]Mz Team: Bahcelievler Syra - Burning Legion - Rogue [Bu mesaj aKuMa tarafından 02 Ocak 2006 10:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Assassination Improved Eviscerate Rank 3 Malice Rank 5 Ruthlessness Rank 3 Murder Rank 2 Relentless Strikes Rank 1 Lethality Rank 5 Improved Instant Poison Rank 1 Cold Blood Rank 1 Assassination Total: 21 Combat Improved Gouge Rank 3 Improved Sinister Strike Rank 2 Improved Backstab Rank 3 Combat Total: 8 Subtlety Master of Deception Rank 5 Opportunity Rank 5 Initiative Rank 4 Improved Ambush Rank 3 Improved Sap Rank 3 Preparation Rank 1 Improved Cheap Shot Rank 1 Subtlety Total: 22 Total Total Points Spent: 51 Level Required: 60 Betadan beri rogue ile oynuyorum tüm talentları denedim. Benim için en kral talent template budur. Dagger build için düzenlenmiştir ve gear olarakta attackpower+stamina giyeceksin ve main hand'de en kötü barmen shanker'ın olacak. Hatta şunu söyleyeyim 3 gün önce Brutality Blade kazandım mc'den talentları silip combat yaptım ama nefret ettim sadece 1 gün dayanabildim tekrar döndüm dagger build e. Ama yinede bu benim oyun tarzım ve insandan insana değişir.[signature][hline]Deadmarine-lvl 60 Undead Rogue Bloodscalp Mangudai-lvl 43 NE Hunter Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Assam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Tier 1 epic set , güzel dagger offhand sword döşemeden boşver bence talent okadar takma , bilmem ne rogue olursun kusura bakma kasamıcam anlatmakla cıkarsın casterı keser yada ölürsün , yada caster akıllı ise yeterince dmg veremeden kaçar yada döner seni keser vs...(düşmanında itemları önemli rol oynar ) bir ton kombinasyon var, önce dene ne tip bir rog oynatmak istiyorsun sonra ona göre item seçimlerini yaparsın. Çünkü yukardaki gibi bir talent koyarlar ( yanlış anlamayın )temelini anlarsın bütün saat avde abde stealth dolaşır hp si azalmış caster bulmaya çalışırsın sonucta hayalındekı gıbı 1vs1 denk gelmek zor, ondan kendın dene yukardaki arkadaşda güzelce belirtmiş zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erox Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Deadmarine, 02 Ocak 2006 14:25 tarihinde demiş ki: Assassination Improved Eviscerate Rank 3 Malice Rank 5 Ruthlessness Rank 3 Murder Rank 2 Relentless Strikes Rank 1 Lethality Rank 5 Improved Instant Poison Rank 1 Cold Blood Rank 1 Assassination Total: 21 Combat Improved Gouge Rank 3 Improved Sinister Strike Rank 2 Improved Backstab Rank 3 Combat Total: 8 Subtlety Master of Deception Rank 5 Opportunity Rank 5 Initiative Rank 4 Improved Ambush Rank 3 Improved Sap Rank 3 Preparation Rank 1 Improved Cheap Shot Rank 1 Subtlety Total: 22 Total Total Points Spent: 51 Level Required: 60 Betadan beri rogue ile oynuyorum tüm talentları denedim. Benim için en kral talent template budur. Dagger build için düzenlenmiştir ve gear olarakta attackpower+stamina giyeceksin ve main hand'de en kötü barmen shanker'ın olacak. Hatta şunu söyleyeyim 3 gün önce Brutality Blade kazandım mc'den talentları silip combat yaptım ama nefret ettim sadece 1 gün dayanabildim tekrar döndüm dagger build e. Ama yinede bu benim oyun tarzım ve insandan insana değişir. +1 abi bu talent bitirio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 pvp için prep+coldblood çok büyük avantaj aklımı çok kurcalıyyor prepli build bi barman shamnker düşürüp talent değiştirebilirim ayrıca level 60a kadar combat sword kastım pve de yararı çok özellikle adrenalin rush+blade furry+evasion ile rahatlıkla aynı anda iki elite mob kesebiliyorsun 60 oldum bundan sonrasında ne yapacağıma karar vermeye çalısıyorum ya pve için combat devam edicem yada pvp için subletly olcam[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erox Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 cold+prep ten vazcayma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nefarion Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-rogue&t=723123&p=1&tmp=1#post723123 rogue buildleri için son derece yeterli bir kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 teşekkür ederim bilgiler için buaralar çok fazla imp sap'li rogue arıolar instance için kafam karışmıştı o yüzden ama 60 olmadan deiştirmicem heralde combat-sword buildi,en mantıklısı 60da deiştirmek heralde artık..[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 60 olmadan zaten combattan vazgeçme, çünkü combat ile daha defansif oluyorsun ve moblara karşı daha sağlam duruyorsun. Sonrası sana kalmış dene ve gör bence hangi build senin oyun tarzına daha uygunsa onu seç ve ona göre item topla. Kolay gelsin :)[signature][hline]Deadmarine-lvl 60 Undead Rogue Bloodscalp Mangudai-lvl 43 NE Hunter Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 PvP yapmak için en iyisi combat buildmi peki ass.mı? birde sword=>combat dagger=>assasination mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Arkadaşlar yorumlarınız benim için çok önemli lütfen PvP agırlıklı oynamak ve en azından 11. rank yapmak istiyorum aşagıdaki talent dagılımı nasıl ? Assassination Talents - 15 points Improved Eviscerate rank 3/3 Malice rank 5/5 Murder rank 2/2 Lethality rank 5/5 Combat Talents - 31 points Improved Gouge rank 3/3 Improved Sinister Strike rank 2/2 Improved Backstab rank 3/3 Deflection rank 5/5 Precision rank 5/5 Riposte rank 1/1 Dual Wield Specialization rank 5/5 Blade Flurry rank 1/1 Sword Specialization rank 5/5 Adrenaline Rush rank 1/1 Subtlety Talents - 5 points Master of Deception rank 5/5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yoksa bu mu daha iyi Assassination Talents - 21 points Improved Eviscerate rank 3/3 Malice rank 5/5 Murder rank 2/2 Lethality rank 5/5 Vile Poisons rank 5/5 Cold Blood rank 1/1 Combat Talents - 30 points Improved Gouge rank 3/3 Improved Sinister Strike rank 2/2 Improved Backstab rank 3/3 Deflection rank 5/5 Precision rank 5/5 Riposte rank 1/1 Dual Wield Specialization rank 5/5 Blade Flurry rank 1/1 Sword Specialization rank 5/5 Subtlety Talents - 0 points Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dratogy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Deadmarine, 02 Ocak 2006 14:25 tarihinde demiş ki: Assassination Improved Eviscerate Rank 3 Malice Rank 5 Ruthlessness Rank 3 Murder Rank 2 Relentless Strikes Rank 1 Lethality Rank 5 Improved Instant Poison Rank 1 Cold Blood Rank 1 Assassination Total: 21 Combat Improved Gouge Rank 3 Improved Sinister Strike Rank 2 Improved Backstab Rank 3 Combat Total: 8 Subtlety Master of Deception Rank 5 Opportunity Rank 5 Initiative Rank 4 Improved Ambush Rank 3 Improved Sap Rank 3 Preparation Rank 1 Improved Cheap Shot Rank 1 Subtlety Total: 22 Total Total Points Spent: 51 Level Required: 60 Betadan beri rogue ile oynuyorum tüm talentları denedim. Benim için en kral talent template budur. Dagger build için düzenlenmiştir ve gear olarakta attackpower+stamina giyeceksin ve main hand'de en kötü barmen shanker'ın olacak. Hatta şunu söyleyeyim 3 gün önce Brutality Blade kazandım mc'den talentları silip combat yaptım ama nefret ettim sadece 1 gün dayanabildim tekrar döndüm dagger build e. Ama yinede bu benim oyun tarzım ve insandan insana değişir. rogue dan en çok zevk alınabilecek build bu sanırım zaten kanımca combat ta beline iki sword koymuş rogue stealth yapabilen warrior özentisi birşey oluorki zevk vereceğini pek sanmıyorum yinede dene sen istersen tabi arkadaşın dediği gibi insandan insana değişir:/ Bir anımı anlatayım ormanda zıplıyor zıplıyor zıplıyordum... wuahhahahhah Hillsbradda quest yaparken sword rogue bir eleman var idi adamın hiç stealth yapmaması dikkatimi çekti sonra bana sen stealth rogue musun dedi :) evet dedim sen neden hiç stealth yapmıyorsun warrior seçseydin ozaman (warrior gibi dalıyordu ki gördüğüm kombat roguelar hep öyleydi) o da aynen "warrior açacaktım ama stealth olabilmek güzel gözüktü" demişti.. Burada bir melezleştirme var hurafe bunlar rogueları bozmayalım:PpP (haydaaa saldırın:))))[signature][hline]Daggerimi ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dratogy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Assam, 02 Ocak 2006 15:31 tarihinde demiş ki: Çünkü yukardaki gibi bir talent koyarlar ( yanlış anlamayın )temelini anlarsın bütün saat avde abde stealth dolaşır hp si azalmış caster bulmaya çalışırsın sonucta hayalındekı gıbı 1vs1 denk gelmek zor yanlış anlarım ilk sadece caster kesebilirsin sonrada anca hp si azalmış dedinki çatır çatır çok rahat her class ı da keser full stunlock ile ve iyi zamanlama ile (bundan hp si azalmış anlaşılmasın hp si full olsun farketmez)[signature][hline]Daggerimi ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Gerçi kimse sallamadı ama ben son kararımı yazayım buraya yinede: Rogue Talents Minimum Required Level: 60 Required Talent Points: 51 Assassination Talents - 21 points Improved Eviscerate - rank 3/3 Malice - rank 5/5 Ruthlessness - rank 3/3 Improved Slice and Dice - rank 3/3 Relentless Strikes - rank 1/1 Lethality - rank 5/5 Cold Blood - rank 1/1 Combat Talents - 30 points Improved Gouge - rank 3/3 Improved Sinister Strike - rank 2/2 Deflection - rank 5/5 Precision - rank 5/5 Riposte - rank 1/1 Dagger Specialization - rank 5/5 Dual Wield Specialization - rank 5/5 Blade Flurry - rank 1/1 Aggression - rank 3/3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 güzel ama daggerin ambush backstabi az kullanırsın bu talentlarla. Daha çok sword talenti gibi geldi :) Daggersan subtetly ve assass daha iyi gibi geliyor bana.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zul Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 30/8/13 valla uzun uzun yazamıyıcam anlamıssınızdır hangi skillere vericeginizi,bu arada bence 21/8/22 noob talent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sang Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Abi ilk olarak belirteyim combat roq lar bana gore kısa ve temiz is bitiremiolar bs roq lar daha rahat ve hızlı damage verebilio.Talent olarak bende 21-8-22 kullaniordum onceleri ii talent bence pre 2xcb baya etkili oluodu kacarken bile etkil olabiliodu roq icin.Zaten suan setlerinizi tamamlamadiniz ise 21-8-22 insler icin aranan roq talentleri ama bu pvp icin en iisi deil bence.Ben su an 31-8-12 kullanıorum.Neden? 30-8-13 kullandim ama oyuna baktiimda fazla ambush kullanmadigimi gordum 1 kerelik vuruslar ya oluo ya da hic olmuodu.+War ve paladin plate giyenler ve kısmen mail giyenlere ambush acilis yapmak saglikli deil.Bu yuzden ambushdan 1 talent daha aldim vigor u actim.Asil amacim seal fetatti.Ama ambush un fazla kullanilmamasindan dolayı vigora talent verdim.Bs roqlar agarlikli olarak bs kullanir.110 energy ile daha fazla bs atma sansinz var + seal fate ve kidney shot talentleride acik olunca cok rahat stunlock yapılıo ve gouge dan bile 2 combo alma sansimiz oluo. Benim onerim arkadaslar bi denesin kimine gore ii olmaya bilir ama benim tercihim bu yonde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar