Herakles Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 herkezin fikrine saygım var ama benim dizdiğim skill ler şöle. 1.hp 2.scream 3.howlingsword 4.mp 5.legcut wairor la oynayan arkadaşlar a arenada her gün antreman yapmalarını tafsiye ediyorum biri ile kapışırkene heyecan veya mp.+hp+ potlarını iyi takip etmesi açısından müthiş faydasını görecektir herşeyin başı antreman şahsen ben böleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 herakles doğru diyor... heyecan yapmadan arenada pratik yapıcaksın.. hp ve soul kullanımını ii ayarlamassan... yerdesin.. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VeezY Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_Tr Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 abi siz comboyu okadar anlatmışınızda benim kastığım bitane ezik varrior var onda ard arda 2 kere r yapamıyom belki 60 lvl de farklı ama ben kendime göre şöyle bir kombo geliştirdim : z + r + 1 + s + 1 + r + 1 + s + 1 diye gidiyo bu daha mantıklı geldi bana hızlı olursa çok güzel kombo yapıyor cz de 48 lvl varriorla adam bile kestim :) yani bu comboda demek istediğim z r 1 ile gir ilk baş sonra bir geri çekil normal sword wur sonra bidaha r1 gir ... o arada sadece 1 kullanmamın sebebide ard arda hızlı r wurmaması . k ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_Tr Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 skill dizilişide bana göre howling varsa : 1 - heal pot 2 - howling 3 - mana 4 - ne koyarsan koy kardeşim bunlar yeter sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar