Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Goonzu Guide

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lvl 20 den sonra gidiyor =) potlari f2 macrosuna at ordan 2 ye bas kullan veya f1 :P[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Mesaj tarihi:
lvl 10 oldum,tam statları sorucaktım sana çıktın msnden.

statları baştan dağıttım.
36 tane wisdoma verdim.
geri kalan 14 ünü de 7-7 paylaştırdım ikisine.
iyi yapmışmıyım ?
Mesaj tarihi:

Yardımcı olucağını düşündüğüm bir şey harita :)

[spo1=Goonzu harita][/spo][signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Mesaj tarihi:
bazı gerekli zamanları yazalım =)

when is siege event?
11~12 pm Siege Event(Eastern Time)

when is production time?
10~11 pm Production Bonus (Eastern Time)

when is bonus xp time?
9~10 pm Double Experience (Eastern Time)
1~2 am Double Experience (Eastern Time)
4~5 am Double Experience (Eastern Time)

when is Heungbu Gourd Eventtime?
7~8 pm Gourd Event (Eastern Time)
10~11 pm Gourd Event (Eastern Time)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Mesaj tarihi:
benimde bilgim yok 2 saat dediler sabahtan beri bekliyorum =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Mesaj tarihi:
server saat 12 de gitti 2de gelicek dediler ama yalan oldu gerçi hack olayları bişilero olmuştu goonzuda onu hallediyorlar yani gerekli bir çalışma =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Mesaj tarihi:
Benim bildiğim kadarıyla hack olayları yalan. Verilen adreslerden indirilen programlarda keylogger varmış. Gerçi yönetimin millet indirmesin diye yaymış olduğu haberde olabilir :P
Mesaj tarihi:
edik: bu arada sitede belirli bir zaman yazmıyormuş o daha öncesine aitmiş =)

hack deidğim de o zaten =) keyloggerlara karşı önlem alıyorlar.[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

[Bu mesaj BeIlow tarafından 02 Ocak 2006 17:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben yeni baslicam oyuna id aldım oyun baslagıcında ıd mı gırıyorum daha sorra yaklasık 15 dk beklıyorum ve halabı icraat yok sorun nedir sızce? hata yapıyor olma sansım nedır?[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...