wastiee Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 www.styxstudios.com adresinden indirebilirsiniz. yeni seyler: + CTRL + Sol/Sag kombinasyonu artik calisiyor + Bisiyi secmek icin cift tiklamak calisiyor + Secili metin varken herhangi bi sayiya falan basinca metni kaldirmadan ekliyodu yeni karakteri, o bug duzeltildi[hline]wastiee
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Tebrik ediyorum. Hemen indirip, yeni sürümünü kullanmaya başlıyorum. :)[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 ben de indirdim ama oturup kullanacak vakit bulamadım daha =))[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 tebrik ederis, başarılarınızın devamını dileriss :) indirdim bende.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 tebrik ederim pek bi güzel olmuş, ilerisi için bi kaç öneri yapsam garip olmaz herhald; *keyword ve fonksiyonlar ayrı bir dosyada dursa oturur dosyaları asp c++ için falanda düzenleyebiliriz *vc++ daki gibi fonksiyonların argumanlarını (classların fonksiyon ve değerlerinide) yazı yazdığımız yerde ufak bi kutu içerisinde gözükse çok güzel olur
Öne çıkan mesajlar