Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 O göz hedesi bende de var. Aşırı belirgin olarak renk değiştirio. Onun dışında da bi özelliğim aklıma gelmiyor =)[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim 11 Kasım 2005 - Therion @ Yenimelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: laverda, 02 Ocak 2006 21:59 tarihinde demiş ki: benim gözlerim ışığa göre ela, yeşil, kahverengi olabiliyor bi açıklaması vardı doktor bişeyler söylemişti. (her zaman olmuyor olsa da yeşili andıran, ela yı andıran renk olacak şekilde oluyor. tam olarak renk değişmiyo yani) bendede ole[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: toggie, 02 Ocak 2006 22:48 tarihinde demiş ki: Adem Baba'dan Havva Ana'danım ben. yoksa biz kardeşmiyiz? :-P[signature][hline]*![/b]Drall The Grall[/b]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: unac, 03 Ocak 2006 17:00 tarihinde demiş ki: said: laverda, 02 Ocak 2006 21:59 tarihinde demiş ki: benim gözlerim ışığa göre ela, yeşil, kahverengi olabiliyor bi açıklaması vardı doktor bişeyler söylemişti. (her zaman olmuyor olsa da yeşili andıran, ela yı andıran renk olacak şekilde oluyor. tam olarak renk değişmiyo yani) bendede ole ben alkol aldimmi yesil ve ela gibi oluo gozler yane bildigin kahverengilikten cikio.gozlerimin tek garip yani bu =) alkolle birlikle guzellesen gozler ahua[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ailem yok benim böhüüü:D ama soyadım kalkavan pek de inanılmaz deil ama:D[signature][hline]the truth is out there... FB may the force be with you iel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 anneannemin babası padısahın veziriymis zamaninda istanbul anadolu yakasının butun fenerbahce ve kadıkoyun yarısı anneannemlerinmis[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: CusTodeM, 03 Ocak 2006 17:33 tarihinde demiş ki: anneannemin babası padısahın veziriymis zamaninda istanbul anadolu yakasının butun fenerbahce ve kadıkoyun yarısı anneannemlerinmis bu hikayenin bi benzerini lisedeki bi arkadasim ortamdaki ezikliginden dolayi derdi.. ama adam son derece ciddiydi olmaz ole bisi .. acirdik hep beraber cocuga.. dislamazdikta =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bizim anne tarafı peygamber soyuna dayanıyormus. Ak arap deniyor beyaz tenliyiz. Ve sulaledeki butun kızlara Serife Fatma , Erkeklere Seyid adı koyuluyor. Ha son 2 jenerasyon tanrıya inanmıyor ama bir gelenek halini almıs. Misal annemin adı Serife Fatma Berire , Teyzemin adı Serife Fatma betül , Ananemin adı Serife Fatma Hadiye falanken, Dayımın adı Seyid Faruk , Dedemin adı Seyid danyal vb. gibi ... Ortaokulda din hocasına sormustum gozleri acık kalmıstı sizin soyunun bayaa bilmemnedir hede hodo demisti de dinlememistim. Dinleseymisim keske.[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 benim göz rengim değişmiyo! rage oluyorum bir de ability olarak.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mert Solkıran bu soyadı dünyada tek :) ve bende gerçi pekte karizmatik değil aşırı sağcı soyadı gibi :)[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS ------------------------------------------ FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 arayan insanları aramadan önce tahmin edebliorum, olacak olayları tahmin edebiliyorum. ayrıca hollywood tadında rüya ve halüsinasyonlarım mevcuttur. gerçi bunlar herkes taraından bilinir inanmayan yoktur :)[signature][hline]you may say i'm a dreamer, but i'm not the only one.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 telapatik insan seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 beni allah yarattı...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 inanamıyorum q:[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP-Druid Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 sinirlenince 20 kişiyi alabiliyorum..ciddi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Büyük dedemin dedesi zamanında 1 olay yüzünden 1 arkadaşını tokatlamış... Tokatladığı kişi olduğu yerde hayatını kaybetmiş.. Köy halkı o zamanlar güçlü insanlara Talaşlı derlermiş.. Dedeminde Soy adı Talaşlı olmuş.. Bunuda bana rahmetli dedem anlatmıştı...[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Killer, 02 Ocak 2006 21:57 tarihinde demiş ki: benim annem tarafının soyadı uzun.Tarihte bi yeri vardı bunun. bnmde soyadim uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 benimde deil yeri varmidir ?[signature][hline]Through purity and through light.And the grace of the night.We sing and we dance.To our black heart romance ku² + pi² = be² =)) * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 osurugumu yakabiliyom . harbiden yakında videoya cekıp koycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 benimde soyadım uzun. hemde çok uzun[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tidus_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Hepimiz insan ve hepimiz eşitiz,yanılıyor muyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 aynı anda kusma işeme ve dışkı çıkarma kabiliyetine sahibim (ciddiyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Annem babam büyücüydü sonra Voldemort onları kesti.[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 o rly?[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Nuri Alço kayınço benim..[signature][hline]D'akmor so 80's Haklıyım tabi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar