Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hiç kimsenin inanmıcağı bir özelliğe yada bir soy ağacına sahipmisiniz?

Hellsing

Öne çıkan mesajlar

said:
laverda, 02 Ocak 2006 21:59 tarihinde demiş ki:
benim gözlerim ışığa göre ela, yeşil, kahverengi olabiliyor
bi açıklaması vardı doktor bişeyler söylemişti.
(her zaman olmuyor olsa da yeşili andıran, ela yı andıran renk olacak şekilde oluyor. tam olarak renk değişmiyo yani)

bendede ole[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unac, 03 Ocak 2006 17:00 tarihinde demiş ki:
said:
laverda, 02 Ocak 2006 21:59 tarihinde demiş ki:
benim gözlerim ışığa göre ela, yeşil, kahverengi olabiliyor
bi açıklaması vardı doktor bişeyler söylemişti.
(her zaman olmuyor olsa da yeşili andıran, ela yı andıran renk olacak şekilde oluyor. tam olarak renk değişmiyo yani)

bendede ole

ben alkol aldimmi yesil ve ela gibi oluo gozler yane bildigin kahverengilikten cikio.gozlerimin tek garip yani bu =) alkolle birlikle guzellesen gozler ahua[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

* msn
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CusTodeM, 03 Ocak 2006 17:33 tarihinde demiş ki:
anneannemin babası padısahın veziriymis zamaninda istanbul anadolu yakasının butun fenerbahce ve kadıkoyun yarısı anneannemlerinmis

bu hikayenin bi benzerini lisedeki bi arkadasim ortamdaki ezikliginden dolayi derdi.. ama adam son derece ciddiydi olmaz ole bisi .. acirdik hep beraber cocuga.. dislamazdikta =)[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

* msn
Sosyal ağlarda paylaş

bizim anne tarafı peygamber soyuna dayanıyormus. Ak arap deniyor beyaz tenliyiz. Ve sulaledeki butun kızlara Serife Fatma , Erkeklere Seyid adı koyuluyor. Ha son 2 jenerasyon tanrıya inanmıyor ama bir gelenek halini almıs. Misal annemin adı Serife Fatma Berire , Teyzemin adı Serife Fatma betül , Ananemin adı Serife Fatma Hadiye falanken, Dayımın adı Seyid Faruk , Dedemin adı Seyid danyal vb. gibi ... Ortaokulda din hocasına sormustum gozleri acık kalmıstı sizin soyunun bayaa bilmemnedir hede hodo demisti de dinlememistim. Dinleseymisim keske.[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Mert Solkıran bu soyadı dünyada tek :) ve bende gerçi pekte karizmatik değil aşırı sağcı soyadı gibi :)[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS
------------------------------------------
FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis...
Sosyal ağlarda paylaş

arayan insanları aramadan önce tahmin edebliorum, olacak olayları tahmin edebiliyorum. ayrıca hollywood tadında rüya ve halüsinasyonlarım mevcuttur. gerçi bunlar herkes taraından bilinir inanmayan yoktur :)[signature][hline]you may say i'm a dreamer, but i'm not the only one..
Sosyal ağlarda paylaş

Büyük dedemin dedesi zamanında 1 olay yüzünden 1 arkadaşını tokatlamış...
Tokatladığı kişi olduğu yerde hayatını kaybetmiş..
Köy halkı o zamanlar güçlü insanlara Talaşlı derlermiş..
Dedeminde Soy adı Talaşlı olmuş..
Bunuda bana rahmetli dedem anlatmıştı...
[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga
LvL : 62
Job : Blade Master
Server : Ares
Clan : PaTRiot
Nps : 10368 - Sonunda :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...