Dynun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hakkaten öyleymiş ciguli[signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Dynun süper bir haber ya. Geçmiş olsun =) çok sevindim[signature][hline]| Dikkat köpek var! | Pati Pet | Garbage | Karşılıksız bir sevgi bekliyorsanız bir pet edinin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 vala çok doğru demişsin ciguli ya O son anda gelen telefona bende dahi kimse inanamadı Artık tel açan kız çokmu seviyodu köpekleri yoksa erkek arkadaşıyla kavga edip intikam içinmi söyledi bilmiyorum ama iyi oldu:) büyük bir şanstı hakkaten Tel noyu tasmanın arkasına kazımakta iyi fikir hemen yapıyorum yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hakkaten fırlama ya Tüm dişilerin peşine takılıyor yapmadık cambazlığı kalmıyor Öylede bi tatlı yapıyorki bu yaramazlığı insanın kızası gelmiyor:)[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar ........... ^^^^^^^^ .............. biricik badim geldi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 gecmıs olsun sewındım ben de...[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 @demorah,dynun hadi geçmiş olsun arkadaşlar daha dikkatli olun artık... baya sevimli bi arkadaş bu arada :)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Sağol, teşekkürler :)[signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight G3NK [Bu mesaj Dynun tarafından 04 Ocak 2006 09:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bende şimdi gördüm bak bidaha köpeği kaybetme:)geçmiş olsun[signature][hline]Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 sağolun arkadaşlar[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar ........... ^^^^^^^^ .............. biricik badim geldi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar