Dynun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hakkaten öyleymiş ciguli[signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight G3NK
Eraxx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Dynun süper bir haber ya. Geçmiş olsun =) çok sevindim[signature][hline]| Dikkat köpek var! | Pati Pet | Garbage | Karşılıksız bir sevgi bekliyorsanız bir pet edinin...
demorah Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 vala çok doğru demişsin ciguli ya O son anda gelen telefona bende dahi kimse inanamadı Artık tel açan kız çokmu seviyodu köpekleri yoksa erkek arkadaşıyla kavga edip intikam içinmi söyledi bilmiyorum ama iyi oldu:) büyük bir şanstı hakkaten Tel noyu tasmanın arkasına kazımakta iyi fikir hemen yapıyorum yarın
demorah Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hakkaten fırlama ya Tüm dişilerin peşine takılıyor yapmadık cambazlığı kalmıyor Öylede bi tatlı yapıyorki bu yaramazlığı insanın kızası gelmiyor:)[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar ........... ^^^^^^^^ .............. biricik badim geldi:)
Famy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 gecmıs olsun sewındım ben de...[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek...
Whiskey Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 @demorah,dynun hadi geçmiş olsun arkadaşlar daha dikkatli olun artık... baya sevimli bi arkadaş bu arada :)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Sağol, teşekkürler :)[signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight G3NK [Bu mesaj Dynun tarafından 04 Ocak 2006 09:31 tarihinde değiştirilmiştir]
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bende şimdi gördüm bak bidaha köpeği kaybetme:)geçmiş olsun[signature][hline]Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi!
demorah Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 sağolun arkadaşlar[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar ........... ^^^^^^^^ .............. biricik badim geldi:)
Öne çıkan mesajlar