paspatur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Arkadaşlar bu ikisinden birini almak üzereyim bi türlü karar veremiyorum ne yapmalı.Yardım edin lütfen... Opel Corsa 1.4 Elegance (gül kurusu) ABS Elektrikli Camlar Radio - Teyp Sürücü Hava Yastığı Yolcu Hava Yastığı Hidrolik Direksiyon Alaşımlı Jant Sis Farları Merkezi Kilit Klima Yan Hava Yastığı Cd Player Immobiliser Polo 1.4 Comfortline (siyah) ABS Elektrikli Camlar Radio - Teyp Sürücü Hava Yastığı Yolcu Hava Yastığı Hidrolik Direksiyon Sis Farları Merkezi Kilit Klima Immobiliser fiyatları aynı...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Araçlar kaç beygir?, yakıt tüketim değerleri neler?, garanti kapsımında neler var ve kaç yıllık ? vs. vs.[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 kesinlikle polo diyorum.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Zegna, 03 Ocak 2006 13:43 tarihinde demiş ki: kesinlikle polo diyorum. niye? ben corsayı seçerdim.[signature][hline]Görmesende duymasanda Yaşardım yine,bu aşkı seninle;) G&A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 araçlar ikinci el ilk sahiplerinden ikiside 2001 model corsa 70000'de vw 80000'de beygirlerini felan bilmiyom...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 selam, polo saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 nedeni nedir polo demenizin? merak ettim.[signature][hline]Görmesende duymasanda Yaşardım yine,bu aşkı seninle;) G&A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Açık ara polo derim ben de.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Polo diyenler somut nedenleriniz var mı yoksa sadece tercih meselesi mi?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Benim açımdan neden polo; kalite olarak vw > opel tip olarak polo > corsa imaj olarak polo corsadan daha erkeksi ikisine de sahip arkadaşlarım var ve polo daha sorunsuz Siyah > Gül Kurusu İç dizayn olarak polo > corsa[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Corsa nın elegance modelının 2003 kasası annemde var gercekten cok guzel gıden sorun cıkarmayan bir arac.Elegance olması o corsanın full aksesuar oldugunu gostermekte oluo.Opelın serviside Vw ye gore daha ucuzdur.İkiside alman ikiside ıyı arabadır yani aralarında deli gibi bi fark olucagını sanmıyorum ama polonun o yılkı dızaynı ve opelın dızaynına bakarsak ben opelı secerdım ama ıkısıde yakın araba vw nin eksisi servisinin biraz daha pahalı olması[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki : honki ponki torino çalına bimbo porino muşi muşi popopo kozizo çıkı çıkı şayne tikitak tok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remedy1014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Bence corsa al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Heryer cors dolu, poloda tamam fazla var ama corsayla karşılaştırılamaz. İki arabayıda kullandım kendi arabam daha iyi polo yani =)[signature][hline] ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Vatana Millete hayırlı olsun... Az önce kaparosunu vermek suretiyle VW Polo 'yu bünyeye indirmiş bulunuyorum.Siyah olması açıkçası beni etkileyen en önemli özellik oldu... Yardımlarınız için sonsuz teşekkürler...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Hayırlı olsun paspatur[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hayırlı uğurlu olsun hocam güle güle , kazasız belasız kullanman dileğiyle. (artık bi ara resim koyarsın)[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Doğru karar =)[signature][hline] ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hayırlı olsun.[signature][hline]Benim için seni görmek suya benzer, Seninle yaşamak ise nefes almaya, Susuz üçgün yaşarım, Ama nefes almadan asla!!! G&A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hayırlı olsun bencede dooru karar..[signature][hline]Faber est suae quisque fortunae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Neyse madem aldın ben yorum yapmayım artık =)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hayırlı uğurlu olsun. çok güzel bir araba seçmişsin güle güle kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Ya naaptın Corsa alacaktın, polo alınır mı :p ehehe hayırlı olsun kazasız belası kullan.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hayırlı olsun :)[signature][hline]Thalion, 28 Aralık 2005 14:00 tarihinde demiş ki: Aykancım, staj dosyanı alıp odama gelebilirimisin lütfen, biraz konuşalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Araba alınmış benim yorumum eksik kalsın;)[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu Her Zaman Arkanda... ---ASSASSIN--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 selam, hayırlı olsun. kazasız belasız iyi günlere kullan :) bir vw group üyemiz daha oldu :P saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar