Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Opel Corsa 1.4 Elegance / Polo 1.4 Comfortline sizce hangisi ?

paspatur

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bu ikisinden birini almak üzereyim bi türlü karar veremiyorum ne yapmalı.Yardım edin lütfen...

Opel Corsa 1.4 Elegance (gül kurusu)
ABS
Elektrikli Camlar
Radio - Teyp
Sürücü Hava Yastığı
Yolcu Hava Yastığı
Hidrolik Direksiyon
Alaşımlı Jant
Sis Farları
Merkezi Kilit
Klima
Yan Hava Yastığı
Cd Player
Immobiliser

Polo 1.4 Comfortline (siyah)

ABS
Elektrikli Camlar
Radio - Teyp
Sürücü Hava Yastığı
Yolcu Hava Yastığı
Hidrolik Direksiyon
Sis Farları
Merkezi Kilit
Klima
Immobiliser

fiyatları aynı...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Sosyal ağlarda paylaş

Corsa nın elegance modelının 2003 kasası annemde var gercekten cok guzel gıden sorun cıkarmayan bir arac.Elegance olması o corsanın full aksesuar oldugunu gostermekte oluo.Opelın serviside Vw ye gore daha ucuzdur.İkiside alman ikiside ıyı arabadır yani aralarında deli gibi bi fark olucagını sanmıyorum ama polonun o yılkı dızaynı ve opelın dızaynına bakarsak ben opelı secerdım ama ıkısıde yakın araba vw nin eksisi servisinin biraz daha pahalı olması[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki :
honki ponki torino
çalına bimbo porino
muşi muşi popopo kozizo
çıkı çıkı şayne tikitak tok
Sosyal ağlarda paylaş

Vatana Millete hayırlı olsun...

Az önce kaparosunu vermek suretiyle VW Polo 'yu bünyeye indirmiş bulunuyorum.Siyah olması açıkçası beni etkileyen en önemli özellik oldu...

Yardımlarınız için sonsuz teşekkürler...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...