Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kocaeli'de Grafiti Yapabilecek Aranıyor.

Persky

Öne çıkan mesajlar

Dükkan duvarlarına grafiti yaptırmak istiyoruz. Hem yazı hem resim şeklinde. Yanlız kaliteli ve düzgün şekilde yapabilirim diyen arkadaşlar varsa özel mesaj yolu ile ulaşırlarsa sevinirim. Para konusunda sıkıntınız olmasın. Bu arada malzemeleri biz karşılıcaz.[signature][hline]Hayat devam ediyordur ama her şey yarımdır, hep bir yanın eksik. Yüreğin eskisi gibi atmayacaktır. Başka aşklarsa seni kandırmayacaktır. O başkalarıyla, mutlu bir hayatı yaşıyor olsa da, yine de sevginden vazgeçemezsin. iste aşk bu...
Sosyal ağlarda paylaş

Cafeterya.

Grafiti atıcaksınız satanistlikle ne alakası var. Şöle chill out tarzı renklerde bişey olacak. 50m2 dükkan zaten.[signature][hline]Hayat devam ediyordur ama her şey yarımdır, hep bir yanın eksik. Yüreğin eskisi gibi atmayacaktır. Başka aşklarsa seni kandırmayacaktır. O başkalarıyla, mutlu bir hayatı yaşıyor olsa da, yine de sevginden vazgeçemezsin. iste aşk bu...
Sosyal ağlarda paylaş

iyi Grafitti olsun.[signature][hline]Hayat devam ediyordur ama her şey yarımdır, hep bir yanın eksik. Yüreğin eskisi gibi atmayacaktır. Başka aşklarsa seni kandırmayacaktır. O başkalarıyla, mutlu bir hayatı yaşıyor olsa da, yine de sevginden vazgeçemezsin. iste aşk bu...
Sosyal ağlarda paylaş

Valla para sorun değil. Malzemede benden. Sağlam ve düzgün yaparım diyorsa yani bu işte profesyonelse her türlü anlaşırız.[signature][hline]Hayat devam ediyordur ama her şey yarımdır, hep bir yanın eksik. Yüreğin eskisi gibi atmayacaktır. Başka aşklarsa seni kandırmayacaktır. O başkalarıyla, mutlu bir hayatı yaşıyor olsa da, yine de sevginden vazgeçemezsin. iste aşk bu...
Sosyal ağlarda paylaş

işim olmaz pati mati[signature][hline]Hayat devam ediyordur ama her şey yarımdır, hep bir yanın eksik. Yüreğin eskisi gibi atmayacaktır. Başka aşklarsa seni kandırmayacaktır. O başkalarıyla, mutlu bir hayatı yaşıyor olsa da, yine de sevginden vazgeçemezsin. iste aşk bu...
Sosyal ağlarda paylaş

hohoo postayı koymuş.. ya ben izmitte oturuyorum.. bu hastane yolu mevkiinde (E5üstü) petrol ofisi var. onun arka duvarları full grafitti.. gençler paso yapıyo orda.. orayı arada takib edersen iyi birilerini bulabilirsin..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni..
Tasarım Sayfası

[Bu mesaj Dragonmax tarafından 04 Ocak 2006 08:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Orayı bende biliyorum ama işte bi türlü rastlayamadım orada yapan birine rastlasam vericem parayı yaptırcam ama yok işte kimse göremedim.[signature][hline]Hayat devam ediyordur ama her şey yarımdır, hep bir yanın eksik. Yüreğin eskisi gibi atmayacaktır. Başka aşklarsa seni kandırmayacaktır. O başkalarıyla, mutlu bir hayatı yaşıyor olsa da, yine de sevginden vazgeçemezsin. iste aşk bu...
Sosyal ağlarda paylaş

Saçma sapan konuşmayın bari. Biraz düşünerek söyleyin bazı lafları. Ne alakası var ben bu başlığın aynısını bi kaç tane foruma daha açtım onlarında mı ismini yazıyım dükkana? Alla alla.[signature][hline]Hayat devam ediyordur ama her şey yarımdır, hep bir yanın eksik. Yüreğin eskisi gibi atmayacaktır. Başka aşklarsa seni kandırmayacaktır. O başkalarıyla, mutlu bir hayatı yaşıyor olsa da, yine de sevginden vazgeçemezsin. iste aşk bu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...