_FaTaL_Tr Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 beyler bi warrior için reduce yada posion bill glave gibi silahların ıskalamasını etkilermi [yeni warrior açtımda :)] warriorumda DTS lerdeyim 10 kere vuruyom 10 kere 31 32 gibi çok saçma dmg ler wuruyo . bi arkadaşımda 2 side etkiliyo en iyisi hiç basmamak öyle dolaşmak diyo bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bence de böyle bişey mevcut. yani sekme eğer silahında posion warsa bazen sekebilio ama basınca daha fazla vurur mu bilmem[signature][hline]Nick: Cure_Shot Job: Paladin Level: 61 Nation: Human Clan: RetroSpect Np: 25k (Şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoCry_CZ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 possionsuz silah sekmez gibi aklımda kalmıs ama yanlıs olabılır bılmıorum bnım elımde bıcaklarda +8 olmasına ramen possionsuz[signature][hline]Server :Cypher Irk: Karus Nick : NoCry_CZ Level: 66 Clan : Işim olmaz ! Char satılıkdır /pm NoCry_CZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 evt silah sekmez yani arada sırada 80damge koymazsın.fakat biyerden duymuştum reduce damage i arttırıyor demıslerdi belli olmadan.[signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng Job :Shadow Vain Nation :Orc LVL :61 Clan :InfaM0us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 o zaman possionun tek işlevi zarar bize ? sadece +8 de silahın yanma özelliği iyiliği ?[signature][hline]HHR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axy_seytan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 abi valla reduce olayında deneyimli diilim ama poison kesinlikle korkunç sıyırma yapıo ben hep poisonsuz silah kullanıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armand Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Tabiki hayır, poison ile daha fazla damage vurursun normalden Eğer poison varsa 30-40 gibi komik rakam vurursun Poison yoksa xxx MP Used yazısını görürsün sadece (hiç damage vurmadı demek) Sence hangisi iyi? sword dancing de ıskalama olmuyor gerçi warrior oynamadım ama 2x shard+8 kullandım ve shard+7 ve shard+6 eski silahlarımdı ve hepsinde ıskalama oluyor, poison reduce ile ilgili olduğunu sanmıyorum her zaman ıskalayabilirsin, eğer rogue isen illuison ile çok daha fazla ıskalarsın, ama elementalin olması dezavantaj kesinlikle değil, damage ini arttırır elemental, her zaman ıskalarsın (not fail skiller hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 +1 armand ayrıca charda ap artışı görünmese de elemental dmg arttırır. mesela yaratık üzerinden hesaplarsak, poison>flame>lr>ice>mp dmg olarak gider. yani normal dmg i verirsin, bi de buna poison eklenir. verdiğin hasar artar[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_Tr Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 abi sen bize bi bu ıskalıyan vb . başka kötü yönlü weya iyi yönlü özellikleri olan skilleri bi açıwersen ona göner skill kullancam [Bu mesaj _FaTaL_Tr tarafından 02 Ocak 2006 22:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_Tr Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ya bide hiç bişi basmazsak nolur ne redduce nede posion basmasak sade bi silah olsa n00lur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 reduce bişey değiştirmez. sadece stat gereksinimlerini düşürür[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 warriorda 60 olmadan kullanma elementalli bi silah. cunku acayip fazla miss yapiyor. yani nerdeyse 10 skillden 5'i sadece elemental dmg vuruyor.[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: c00per, 03 Ocak 2006 11:19 tarihinde demiş ki: ... senn hakkın ban ;)[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 c00pper ... basa basa bi hal oldun o deil düğme bozulacak[signature][hline]Ölüm aklına geldiğinde beni hatırla azrail ile kankayım xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utkan42 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 poison damageyi çoğlatır ve reduceli olursa silah cz yede canavarlara karşı damagesi düşer kendim şahit oldum miragelerimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Bir assasin olarak eskiden 2 md +7 poisonsuz dolaşıyodum. Yakın arklarımdan biri (özellikleri benle nerdeyse birebir aynı) geyiğine duel teklif etti. Yaptık ve tam 4 kere adamı kızartamadan öldüm. Combomda skill atlama, dmg atlama yok. Ama adamın zr dmgları 160 150 falan ama benimkiler 80. Spike benim 560, onun 750 :-O Sonradan onun her 2 daggerındada poison basılı olduğunu anladım ve gittim bende bastım. Az önce red ball bile olmayan adam karşımda yere serildi :). Anlıycağınız poison fazla dmg vermenizi ama daha çok fail attack yapmanızı sağlar. Yani arada sırada 80 70 falan vurmayı göze alıyosanız gidin basın, özellikle sinlerde çok fazla skill olduğu için toplamda o verdiğiniz fail dmgını dengeleyebilirsiniz sanırım. En azından ben öyle yapıyodum :-)[signature][hline]Bu kadar para düktüğüm bu oyunun bana attığı kazıklar için tüm k2 networke yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Metakuso, 02 Ocak 2006 22:51 tarihinde demiş ki: reduce bişey değiştirmez. sadece stat gereksinimlerini düşürür Ne yazık ki değiştirir. Gereken mevcut str yada her neyse düşürüldüğünde verdiği dmgde o civarlarda düşüş yaşanır...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 arkadaşlar ; düşük lvl lerde failed werme yada cok az damage wermesi cok normaldir. ister reduceli ister poisonlu istersende poisonsuz kullan elbet failed yiyceksin. ne zaman ki str yeterince olur failed werme azalır. ben şuna inanıyorum. her silahın +1 den +8 ne kadar kullandım. bellir bir hp we str dengesi war. örnek olarak şunu soyleleyım. hp yi 4503 yapınca atak 2108 oluyor we failed acayip artıyor. hp yi 3837 düşürünce atak 2233 oluyor we failed sıfırlanıyor. hp/str dengesi cok onemli. Ayrıca ; poisonlu silahlar yaratıklara daha fazla vurur, reduceler daha az vurur. bunun nedenı bonus stattan yani poisondan kaynaklanır. karşı ırkla savastıgınız zaman ise poison we poisonsuz damage cok farketmez ama bunun için konustugum we sözüne cok guvendıgım bır arkadasımın poisonsuzun cz de cok daha ıyı oldugunu soyledı. herkesin fikri kendine ...[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 57k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar