nocom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 cz de karakterımı bırakıp bır kaç işim için yan odaya gitmiştim. geldiğimde pm ler arasında vandervas_tr denilen kişinin yazdıkları hönk bu ne be dedirtti. yazdıkları ; neden +7 kafalık yerine +6 şel giymiosun zaten geri kalanlar +6. bende knightonlinerankingten bakmış sandım hemen siteye baktım fakat update edilmemiş we benim o zamanki itemlerim farklı. program kullanarak bunu yapmak mümkün mü ?[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 56k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 kohack de vardi bu kosptada olabilir belki[signature][hline]Owned By CamthalionTasardur o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 atıyoruz tutuyo hehe[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
richy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yaw adam sallamadı üstümdeki itemleri saydı neden şel giymion gerisi zaten +6 mış dedi olalala xD[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 56k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bi program var onla bakabilio itemlerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VaniLLa_GirL Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hangi programla bakılıyormuş? Program program nereye kadar?? Fair Play olmayacak mı bu oyunda hiç bir zaman?[signature][hline]Server: Beramus Nation: El Morad Job: Paladin Level: 62 Nick: VaniLLa_GirL NP: 2xxx ( Daha başlamadım :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 [signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 pempele yazan yerlerde adamın itemleri yazıyor Not:bu benim charım değil paticikte buldum[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 şimdi bu ss i alan mı yoksa ss deki master warriour arkadaşmı oyunun daha çok içine etmiş tartışılır :-)[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDDaFaCCa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 evet kohack işte o :D[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Server : Olimpia Clan : RememberMe Level : 57 Nps : 3*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yuha oha falan oldum yane pffffff[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 56k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 master warrior diye bi kavram mı war ki? o resim muhtemelen fake ama neyse...[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reocker Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Fake filan değil bugün cafede de gördüm bi çocuk yapıyodu cz ye gitmiş solo yakaladığı adamın itemlerine bakıp ona göre dalıyo veya town çekiyodu...[signature][hline]Server: Diez x 3 LvL: 56 / 56 / 54 Race: Mage / Rogue / Priest [Bu mesaj Reocker tarafından 03 Ocak 2006 19:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 KE sux !!! yeter beeeeee[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 56k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: NightHunter666, 03 Ocak 2006 19:22 tarihinde demiş ki: master warrior diye bi kavram mı war ki? o resim muhtemelen fake ama neyse... Arkadaşımla konuşuyorumda... Yukardaki resimde olan pembe yazılar kosp un yazılarıymış... Birine tıklayınca gösteriomuş.. Eskiden Autoloot warkende wardı böle bişi hatırlıyorum... Master Warrior olarak yazıomuş...[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 benim bildiğim gm konusurken pempe oluo yazılar asdasda[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 56k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: nocom, 03 Ocak 2006 19:25 tarihinde demiş ki: KE sux !!! yeter beeeeee ben daha 40 küsürlü lvllerde ikende wardı ki bu KE ile alkalı deil :-)[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 o zaman hep sux xD[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 56k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 o olur :D bu arada +9 raptor reduce heralde 60 lvlde adam +7 alamaz normalde ^o)[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Always Sux.. :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: NightHunter666, 03 Ocak 2006 19:32 tarihinde demiş ki: o olur :D bu arada +9 raptor reduce heralde 60 lvlde adam +7 alamaz normalde ^o) bişi anlamadım o_O[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 56k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: bubbaChucks, 03 Ocak 2006 19:17 tarihinde demiş ki: şimdi bu ss i alan mı yoksa ss deki master warriour arkadaşmı oyunun daha çok içine etmiş tartışılır :-) Bence her ikisi de oyunun içine etmiş. Bu gün çektim bu SS'i.Bu item dupe değil.Sahiden de değil ama.:D[signature][hline]KE'yi kesinlikle bıraktım. Char felan istemeyin.Silebilirsem sileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 aman sakın hava atacam dıe oyle durumlarda item acmayın kalabalıkta nasıl olsa alınmaz savasa paralı kımse gırmez demeyın benım 2 arkdasım eziq carla kapıda beklıo şansına tuttursa cekıo. glass belt cekmıstı bır keresınde. aman dıkkat.[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 56k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saldur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 +2 iron belt için 9 tane +0 iron belt lazım. hangi mantık 9 tane (dupe olmayan) +0 iron belti birleştirir ve 1 tane +2 iron belt yapar!!!!!!!!!!![signature][hline]saldure / sword / PATiCiK / aege silkroad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar