Brad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 escapology; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 29; İl: İstanbul Askerliğimi yedek subay olarak yaptım. İlk günlerde henüz "komutan" olduğumu idrak edememiştim. Bir akşam erlerin yemekhanesine girdim. Herkes birden ayağa kalktı. Ben de refleks olarak hemen dönüp arkama bakmıştım. Hani bir rütbeli mi geldi diye. Meğer ben gelmişim.
tunca Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 eehehhehe güzelmiş ama hemen aşşada başka bi topic va rorayada yazabilirdin pekala =)[hline]Join my army of the elves
Brad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 peki baba kızma...dur elini öpeyim....;)
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 ben de okuduğumda yarılmıştım. :)[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz
Brad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 bi tane daha... otuzbeş; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 24; İl: İzmir ezop'un itirafı hatırlattı. Arabayla ilk trafiğe çıktığımda bir benzin istasyonuna girdim. Pompaya o kadar uzak durmuştum ki hortumun ulaşması mümkün değildi. Pompacı, "Bayan biraz daha yaklaşabilir misiniz?" dediğinde ilk günüm olduğunu, geri geri gidemediğimi, bu yüzden pompaya yaklaşma imkanım olmadığını söylemiştim. "Bir zahmet siz yaklaşıverin" dedim. Adamın bakışını unutamam. "İyi buraya kadar gelmişsiniz" diyerek gözlerini kocaman kocaman açmıştı.
Brad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 bi tane daha ;P angeliqued; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 25; İl: İstanbul Bir pazar günü Ortaköy'de çalmakta olan cep telefonumu çantamdan hızla çıkartırken elimden fırlayıp çala çala denize düştü.
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 euhe gusel ya hoş. adamın okurken içini gıdıklıyo gülmesi için sanki :)[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected]
Brad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 aman yarabbi....hödö!!?¿ o ne biçim yorum..;)
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 lol... eheh süfer olaylar ama..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei!
Öne çıkan mesajlar