BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Kesin bulun bu 2 kral grubun düetlerini harbi baya gaz ve klas olmş :) cursed to crawl take the strain food chain Politics Of Common Sense Raped by the light of christ world of lies legion the dying Slaugther of the soul hepsi birbirinden kral şarkılardır... tavisye edilir :)[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 sen tavsiye ediyorsan bragh.:yapma: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Bu "Back to Back" diye bir seri var omudur albüm. Bu tip bir sürü düet albüme rastlıyorum hiç dinleme fırsatım olmadı.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 yok deil bende sansa buldm hepsine hasta oldm :)[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 bu arada raped by the ligth of christ düetler arasnda yokmş :)[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 said: Delanoresse, 25 August 2003 21:21 tarihinde demiş ki: slaughter of the soulda iki grup mu varsi yani?[hline]"HEPİMİZ ZENCİYİZ!" hyr hyr düet bunlar :) ikisi brden çaıl sölüo oynuo vs :p[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 acil yardım lazım. at the gates'in bi şarkısı vardı. intro kıvamında bişeydi (ama intro olmayabilir.) kısaydı sanki, enstrumental ve akustik gibi. lütfen yardım. çok harikaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 and the world returned? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 into the dead sky mıydı acaba albümün 5inci şarkısıydı ? www.darklyrics.com dan bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Chastise said: and the world returned? bu değilmiş. into the dead sky'mış. dinlemediysen sen de dinle. sağolun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bunların tarz ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ikisi de death metal. at the gates melodik, napalm biraz daha ekstrem. ama bu şarkı akustikli falan baya güzel bişey. deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 aritra said: Chastise said: and the world returned? bu değilmiş. into the dead sky'mış. dinlemediysen sen de dinle. sağolun :) yok tabi ki dinledim. ama akustik diyince ilk bu geldi hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 nerden buldunuz bunu be! ben bile hatırlamıyorum bu topici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Ahahah, aritra yine 35 senelik topigi uplamis, ayni durumdan mustarip biri olarak gecer diyorum, sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar