dory Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ben ettim:) seviyorum dedim, e daha napiyim[signature][hline]if there were words for this would i sing or would i scream? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 zgrw zi-ci-are-dabılyu diye mi okunuyor? Eh eh karizmatik insansın. Sıkma canını.[signature][hline]Yılbaşında ikramiye bana çıksa ne yapardım? ":)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 fesatım ben yatıyorum iyi geceler...[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 eheh bende darth vaderımın mı resmini çeksem acep :) bu arada nickimi 2 şekilde okurlar zed-ci-ar-dabılyu (ben böyle okurum) ze-ge-re-ve (buda diğerlerininki=[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 mikaelakerfeldt diyivericeniz ya şunun şurasında =( bu arada ben zgrw yi zagrew diye okuyorum bi mahsuru var mı acaba ?[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 03 Ocak 2006 00:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 onu soyleyebildigim gun profesor olurum :([signature][hline]if there were words for this would i sing or would i scream? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yok abi kafana göre oku ayrıca dory e katılıyorum :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ay hiç opethçi deilsiniz jnlar =([signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 [spo1=resim][/spo] bakın bunlar benim oyuncaklarım :) solda :obi-van kenobi ortada : darth vader sağda : anakin skywaler anakinin arkasında : darth sidious(resimde sadece light saber çıkmış) obi-vanın arkasında : adını unuttuğum uçan araçlardan var, 6. filmde olanlardan[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için...Gokart[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj zgrw tarafından 03 Ocak 2006 00:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 [spo1=ehu][/spo] [spo2=ördekim bitanem][/spo] bunlar benim 2 yıldır yanımdan ayırmadıgım oyuncaklarım, onları kıskanan kotu adamlar once kaçirdilar sonra bulundu cok mutluydum ama sonra yine kaçirildilar(biz öyle sandık yani) tatile gitmişler, kopek geri gelmedi ama ordek benimle simdi:) edit: eklemeyi unuttum [spo3=hoorrr][/spo] [signature][hline]if there were words for this would i sing or would i scream?[Bu mesaj dory tarafından 03 Ocak 2006 00:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 köpek hawaiide :) yakında gelir merak etme.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 benimde bi anubis kafam vardı arkadsım mısırdan almıstı,manevi değeri çok yuksekti.sonra kaçırdı onu biri bi daha haber alamadım uzun sure,sonradan oğrendimki yurt depolarında yok olmus =(([signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 eh artık seni sevdigimizi anladın sanırım zgrw :)[signature][hline]if there were words for this would i sing or would i scream? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bu da inky, kafasın balıklı bandanası var :) [spo1=inky][/spo][signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 *! ben niye koydum bu resmi diye düşünür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Oyuncak şovu mu yapıyoruz arkadaşlar? [spo1=Ahanda][/spo] En sevdiğim oyuncağım =)[signature][hline]ABH[Bu mesaj Greeny tarafından 03 Ocak 2006 10:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: zgrw, 03 Ocak 2006 00:24 tarihinde demiş ki: [spo1=resim][/spo] bakın bunlar benim oyuncaklarım :) solda :obi-van kenobi ortada : darth vader sağda : anakin skywaler anakinin arkasında : darth sidious(resimde sadece light saber çıkmış) obi-vanın arkasında : adını unuttuğum uçan araçlardan var, 6. filmde olanlardan neden benim boyle guzel oyuncaklarim olmadi cocuklugum boyunca ? bak eger olsaydi ben bole bunalim olmazdim.. anneme kac defa dedim benim cocuklukta bi sorun var diye..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance* msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 zgrw söz ben gülücem esprilerine :P[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: dory, 03 Ocak 2006 01:09 tarihinde demiş ki: eh artık seni sevdigimizi anladın sanırım zgrw :) eveeet anladım :) said: MyDyingBride, 03 Ocak 2006 10:47 tarihinde demiş ki: said: zgrw, 03 Ocak 2006 00:24 tarihinde demiş ki: [spo1=resim][/spo] bakın bunlar benim oyuncaklarım :) solda :obi-van kenobi ortada : darth vader sağda : anakin skywaler anakinin arkasında : darth sidious(resimde sadece light saber çıkmış) obi-vanın arkasında : adını unuttuğum uçan araçlardan var, 6. filmde olanlardan neden benim boyle guzel oyuncaklarim olmadi cocuklugum boyunca ? bak eger olsaydi ben bole bunalim olmazdim.. anneme kac defa dedim benim cocuklukta bi sorun var diye.. ama ben bu oyuncaklara 20 yaşımda sahip oldum :) said: Janitschar, 03 Ocak 2006 12:24 tarihinde demiş ki: zgrw söz ben gülücem esprilerine :P peki sözüne güveniyorum :-p[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için...Gokart[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 zegereve ayıp ettin ya geçen sene az mı efkar yaptık garbıcda ehaha (ama artık yapılmıyo postlar sayılmıyo çünkü:-) )[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 noluyorsunuz lan[signature][hline]shinsetsu desu francesko.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: RayCharles, 03 Ocak 2006 20:57 tarihinde demiş ki: zegereve ayıp ettin ya geçen sene az mı efkar yaptık garbıcda ehaha (ama artık yapılmıyo postlar sayılmıyo çünkü:-) ) bide sayılsa ufff bütn pati madalya dolar:horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 seni çok seviorum hatta kalbimi silin deiştirin elemanla:) alıngalıktır o yok saçmalama.[signature][hline]her insan bir kitap gibidir okumayı bileceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 @ji_ber eskiden sayılıyodu zegereve ilk madalyasını nerde yapt ısanıyosun[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: RayCharles, 03 Ocak 2006 21:01 tarihinde demiş ki: @ji_ber eskiden sayılıyodu zegereve ilk madalyasını nerde yapt ısanıyosun zatn onn yzden kapamamışlarmıydı:horace: hatırlıom buradaki adamlarn çoğu madalyalarını orada yaptı ama patinn üye sayısı azdı bnde sadece okurdm bilmiyodmki böle madalya değere binecek:D[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar