zgrw Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ya bi gariplik var sanki patide :D eskiden espirilerime gülerdiniz, hatalarımı yüzüme vuruken biraz daha özenirdiniz :):):) Şimdi nedense bi dışlanmışlık seziyorum, kimse espirilerime gülmez olmuş, acımasızca yargılanır olmuşum vs vs :) Neler oluyor :-? Ben mi bayatladım :-? Beni artık sevmiyor musunuz :-? Yoksa hiç bişey değişmedi de sınavlardan ve kan içememekten ben mi paranoyak oldum :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Bence alıngan olmuşsun biraz.. Bana da oluyo ve çok iğrenç bişey[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 kedidir o kedi :)[signature][hline][b]HANİ MUTLULUKTU BU AŞKIN SONU,HANİ SEVECEKTİK BİR ÖMÜR BOYU,NASIL YAPTIN ZALİM SEN BANA BUNU?!!? KADER DİYEMEZSİN SEN KENDİN ETTİN!!.. Nickime Bugünde Dil Uzatanın Dilini Koparırım , El Uzatanın Ellerini Kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 icin curumus senin... Git bir temiz hava al da gel[signature][hline]2 yillik Turkiye ozlemi... ve en az bir bu kadar daha ulkesinden irak zor bu hayat be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ben senin nickini seviyorum bak:)[signature][hline]if there were words for this would i sing or would i scream? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 süt iç iyi gelir :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 laptopa vurdun kendini ondan..[signature][hline]Gloomy sunday, with shadows I spend it all My heart and I have decided to end it all Soon there'll be prayers and candles are lit, I know Let them not weep, let them know,that I'm glad to go.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: dory, 02 Ocak 2006 23:51 tarihinde demiş ki: ben senin nickini seviyorum bak:) :hmm: :([signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 senin nickini de seviyorum tamam valla;)[signature][hline]if there were words for this would i sing or would i scream? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 biz sizi ararız dicem. demiyorum.[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 3 kere biz sizi ararız dersen bizsiziararız geliyormuş :p[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: dory, 02 Ocak 2006 23:51 tarihinde demiş ki: ben senin nickini seviyorum bak:) bende benim nickimi seviyorum, ayrıca senin ve kingpinin nickinide seviyorum :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 *kingpin :D[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 :D şımartmayın beni ...[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yok mu benimkini seven =([signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Akerfeldt, 03 Ocak 2006 00:06 tarihinde demiş ki: yok mu benimkini seven =( oha şşt :p[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Akerfeldt diyemiyorum ki, okurken akerdelfedehöp diyorum mesela, bunları hiç gözonune almıyorsunuz. insan bildigini sever, beceremedigi şeyi sevmez cık cık cık ehuhu[signature][hline]if there were words for this would i sing or would i scream? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Akerfeldt, 03 Ocak 2006 00:06 tarihinde demiş ki: yok mu benimkini seven =( ohannesburger imza yapılası bi post olmuş uheuhe:D[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 abi fesatlaşmayın plz:)[signature][hline]if there were words for this would i sing or would i scream? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yapamadım :) bişey diyemedim :) [Bu mesaj zgrw tarafından 03 Ocak 2006 00:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 OFF BE yılbaşından beri bi kasvet havası var içimde duvarlar üstüme üstüme geliyor.[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 abi insanın fesatlaşası gelio uheue nese uzatmıyım :D senin nick harbiden okunmuo ama abi kastım 3-4 kere düzgün okumak için..yok çıkmıyo :P[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 vazgectim üzüntülü şeyler konusmayalim, herkes birilernin nickini seviyo ben kendiminkini kolay oldugu için seviyorum destekliyorum mesela edit:oyuncak zaten kahve içine düşmüştü, onu soylemiyim dedim, ama heryan edit dolmasın [Bu mesaj dory tarafından 03 Ocak 2006 00:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 monitörün üstüne koydum şimdi duruyor sevgili luke skywalker resmini çekicem ahah[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bu benim ağlama topiğimdi, niye benden başka herkes ağlıyo :) sizin beni teselli etmeniz gerkiodu, benim sizi deil :-)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar