chagy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 haha,merak ettim devamını ama tahmin edebiliyorum :-)[signature][hline]Seni sen yapan yine kendinden başkası değil,her zaman kendin ol ki seni seven öyle sevsin. Çagi
Whiskey Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 hepimiz tek tek böyleyiz diyemeyiz ama hepimizi toplayıp bi adam yapınca aynen bu adam çıkıyo.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
elesso Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yeah başardım[Bu mesaj elesso tarafından 02 Ocak 2006 19:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 hehe işte bomba :-P[signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight G3NK
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yarıldım bu haftakine zatenn. [spo1=Zıpoylır]Fatih Solmaz'ın bölümünde Kaplumbağa Terbiyecisi süper, Yiğit Özgür'ünkinde "nabız doksan,solunum normal, kan basıncı yüksek, dil de pabuç kadar. anne çekilsene ya!" harika.[/spo] adamlar nası buluyolar böyle esprileri anlamıyorum ki. :D[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee
Zeytin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 :)[signature][hline]Bu arada açılmıştı bu konu
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 çaycı bomba :p[signature][hline]We want war, wake up !
oper Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 auhauhau :D[signature][hline]impossible is ME!
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 tamamen beni anlatiyo bu karikatur[signature][hline]4 8 15 16 23 42
matematik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Karikatürün devamında görüyoruz ki katil, sapık ve tecavüzcü bir erkek anlatılıyor. Yani iki kareyle erkeklerle bir ilgisi yok!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [signature][hline]Yılbaşında ikramiye bana çıksa ne yapardım? ":)" [Bu mesaj matematik tarafından 03 Ocak 2006 00:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 İyide sadece o iki kareyi kastetmiş...:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
matematik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 :-P :-P[signature][hline]Yılbaşında ikramiye bana çıksa ne yapardım? ":)"
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 elesso gene çıkmıor ya[signature][hline] ABH
Öne çıkan mesajlar