Syn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Ya bişi sorcam peki.Saçlarımın arkası enseye yapışsın istemiyorum daha çok dalgalansın istiyorum.O kadar uzun değiller gerçi.Bu olay fönlemi yapılır yoksa kuaför oraya hacim fln katmak için keser vs.?[signature][hline]All da killin' Twice da Humor Half da İntelligence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 biraz saç olaylarıyla alakam oldu ablamn saçlarınıda fönlerdm ama bnden bu kadr:( istersenz yarn öğrenem hepsini:horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 [signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: unac, 03 Ocak 2006 21:42 tarihinde demiş ki: [spo1=tık][/spo] süper :horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bencede en iyisi resmi koy öyle fikir verelim[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar ........... ^^^^^^^^ .............. biricik badim geldi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 kat attırmak dediğimiz olay, böle kat makası var tırtık tırtık onla hart hart kesiyo saçı, ama her makas darbesiyle 5-10 tel kısalıyor düzgün uzuyor saç, tabi ayarlı yapıyor adam bunu. ben saç uzatmamın 8. ya da 9. ayında yaptırdım, gayet düzgün saçım. 2 senedir yaptırmayan bir arkadaşım kız gibi oluyor saçı açınca, her yeri eşit uzunlukta olduğu için. bence kesinlikle yaptırılmalı. tabi seni bilemiyorum tipin nasıl saçın başın nasıl. çok kötü bir görünüm varsa bir berbere danış, ona gçre yaptır derim. benim bu dediğim saçı deli gibi kısaltan bir olay değil, gene uzun oalcak saçın. haberin olsun yani :)[signature][hline]beş hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ben o şekilde kestiriyorum böyle tırtıklı bi makas var sağdan soldan giriyo adam daha sonra usturayla felan da alıyo üstünden ama her kuaför yapar mı, yapabilir mi bilmem yaptırıp da güzel olan bi arkadaşın kuaförüne git derim sonra kafan 5 şeritli otoban gibi olmasın. (t.dağda olsan çok iyi biyer var adamın dünya şampiyonlukları felan var kaliteli- güzel iş çıkartıyo)[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar