Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon alcam tavsiye lazım

Seph

Öne çıkan mesajlar

ben 6630 derim.. kullanıyorum vede çok memnunum.. ama senin ne gibi özellikler aradığında önemli..mesela radyo isterim dersen de 6260 ı öneririm..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

erikson al. k750i. ben acaip memnunum. ama 500 ytl den fazlaydı ben aldığımda. fiyatı düşmüşse al bence.[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Sosyal ağlarda paylaş

biraz daha para biriktir bende sony ericsonun W550 i si varya hani walkman falan diolar..o işte..genpada 660 milyon...araştırsan sağda solda daha ucuz bulursun...hem özellikleride güzel...radyo,1.3 mp kamera,256 mb. telefon hafızası...ama nokia istiosan 6630 dan şaşma !
bide yeni bişi var nokia 6111...araştır beğenirsen kaçırma...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Seph, 28 Aralık 2005 23:35 tarihinde demiş ki:
Hmm 6260 olabilir hem onun tuş takımı çok rahat.
+1 Benim tlf de 6260 çok kullanışlı öneririm[signature][hline] Dün gece yatağıma uzanmış Empire Strikes Back'i izliyordum. Sonra düşündüm de, tavana plazma televizyonu kim yerleştirdi???
Sosyal ağlarda paylaş

bende telefon almak üzereyim...çok araştırdım halada araştırıyorum...ama galiba en iisi 6630...yani nokianın diğer modellerinede baktım mesela 6111.oda ii ama biraz daha pahalı...radyosuda var...ama kadın telefonu diolar
yinede tercih senin ama 6630dan şaşma derim bide 512 mb hafıza kartını taktımı.............!
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...