Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon alcam tavsiye lazım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sonunda biraz para elime geçtide.Bi telefon alayım diyorum.500 Tl civarı fazla da olabilir güzel bi telefon alcam.Nokia düşünüyorum model olarak ne tavsiye edersiniz?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ben 6630 derim.. kullanıyorum vede çok memnunum.. ama senin ne gibi özellikler aradığında önemli..mesela radyo isterim dersen de 6260 ı öneririm..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
Hmm 6260 olabilir hem onun tuş takımı çok rahat.[signature][hline]

[Bu mesaj Seph tarafından 28 Aralık 2005 23:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
6630 dehşetle tavsiye ederim.[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
Mesaj tarihi:
500Tl civarı fazlada olabilir yani.Ne alıcağıma hala karar veremedim:)[signature][hline]

[Bu mesaj Seph tarafından 29 Aralık 2005 18:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Edit: Yanlış mesaj

[Bu mesaj Seph tarafından 29 Aralık 2005 18:17 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Seph tarafından 29 Aralık 2005 18:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bence sony walkman w500i al çok ii telefon hem mp3 hemde telefon olarak kullan boyutlarıda nokianın modellerine göre baya ufak ama fiyatı 600milyondu
100 milyon daha koy onu al
Mesaj tarihi:
eger kapaklı bi sey istiyosan motorola v360 tavsiye ederim
gerekli tüm özellikleri de var fiyat 410 430 arası bi seydi
bi arastır derim[signature][hline]DIŞARDA HAFİFTEN YAĞMURUN SESİ, GÖZÜMDE AŞKININ HASRET NÖBETİ, SEN RÜYALAR ALEMİNDE YENİ AŞKLAR HEVESİNDE, BENSE YİNE UYKUSUZUM
Mesaj tarihi:
said:
Seph, 28 Aralık 2005 23:35 tarihinde demiş ki:
Hmm 6260 olabilir hem onun tuş takımı çok rahat.

6 aydır 6260 kullanıyorum bence 6630 al daha iyi 6260 pekde hoş ve kullanışlı deil..[signature][hline]Ko Delete
Mesaj tarihi:
biraz daha para biriktir bende sony ericsonun W550 i si varya hani walkman falan diolar..o işte..genpada 660 milyon...araştırsan sağda solda daha ucuz bulursun...hem özellikleride güzel...radyo,1.3 mp kamera,256 mb. telefon hafızası...ama nokia istiosan 6630 dan şaşma !
bide yeni bişi var nokia 6111...araştır beğenirsen kaçırma...
Mesaj tarihi:
said:
Seph, 28 Aralık 2005 23:35 tarihinde demiş ki:
Hmm 6260 olabilir hem onun tuş takımı çok rahat.
+1 Benim tlf de 6260 çok kullanışlı öneririm[signature][hline] Dün gece yatağıma uzanmış Empire Strikes Back'i izliyordum. Sonra düşündüm de, tavana plazma televizyonu kim yerleştirdi???
Mesaj tarihi:
samsung d 600

kullandigim en guzel telefon , ilk defa nokia disinda bi telefonu cok begendim.

2.0 megapixel kamera , pc ye atinca ericsonun cektigi resimlerden daha net cikiyor bu arada.[signature][hline]4 8 15 16 23 42
Mesaj tarihi:
bende telefon almak üzereyim...çok araştırdım halada araştırıyorum...ama galiba en iisi 6630...yani nokianın diğer modellerinede baktım mesela 6111.oda ii ama biraz daha pahalı...radyosuda var...ama kadın telefonu diolar
yinede tercih senin ama 6630dan şaşma derim bide 512 mb hafıza kartını taktımı.............!
Mesaj tarihi:
6630 u evimin önündeki telefoncu 530 demişti yanlış hatırlamıosam...araştırırsan daha ucuza kesin bulursun...

sana tavsiye==> sakın şirket garantili alma...ya kvk ya genpa bul al...
  • 5 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...