LoWNeR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 aslına kolpada olsa fake de olsa herkes farkında mı etrafımızda dini simgelerin,sembollerin ne kadar çok arttığı ve gereksiz bi abartıyla insanlaarın uygulamaya başladığı... Bu bir fake olabilir(hatta öylede bence),burdaki asıl anlatılmak istenen doğru...Aşırı Dincilik ve Tr neryee gidiyor?düşünmek lasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 lowner dediğin şeye katılıyorum da, ben de bi olay uyduriyim "devlet dairesinde orgy gördüm" yazıp forwardliyim "bakın türkiye zaten bu yöne gidiyo" diyim..oldu mu şimdi?[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yok ben yanlıs anlattım herhalde yazılan fake'dir dedim hatta benım demek ıstedıgım bu arkadasın bole fake bı olay yazmasına gerek yok yokda bızım suan halı hazırda surmekte olan dını abartılmaların farkında olmamız ıcın maalesef bızım bole fakelere ıhtıyacımız var sanırım...yanı farkında deılız bız yanı basımızda ne oluor emnıyette asla bole bısıy olmaz olamaz kım yazdıysa sallıodur ama dının gereksız bır abartma surecınde oldugunu anlamaya baslamamız gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bunu fakelerle yaparsak biraz fazla gaza gelmiş olmaz mıyız? toplumu yanlış yönlendirmek, gerçekleri saptırmak, bunlar cidden gerekli midir?gerekliyse dinci adam da tutar "bizim orda cuma namazı kılanları kurşuna dizdiler" diye bişey yazar, ee sonra?[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ya ben fake yapalım demiorum ki ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: LoWNeR, 03 Ocak 2006 17:44 tarihinde demiş ki: aslına kolpada olsa fake de olsa herkes farkında mı etrafımızda dini simgelerin,sembollerin ne kadar çok arttığı ve gereksiz bi abartıyla insanlaarın uygulamaya başladığı... Bu bir fake olabilir(hatta öylede bence),burdaki asıl anlatılmak istenen doğru...Aşırı Dincilik ve Tr neryee gidiyor?düşünmek lasım o zman y türbesini ziyaret eden er kişi 30 viyagra hapı yutmuş kadar cinsel güce olaşıyor, bir gece 10 farklı kadınla toplamda 100 kere cinsel ilişki yaşayacak enerjiye sahip oluyor tarzı forward maillerde atalım hatta zekeriya beyaza bu konuyu sorup o kadınları mutlu ettiği için günah deil bu yanıtını alalım bunuda forwardlıyalım; böylece dinle amatör olarak ilgilenen insanları teşvik etmiş oluruz di mi? çok önemli şeyler düşünmelerini sağlarız yalan olsun doğru olsun önemli mi canım, ko gitsin ne varsa [hline] halbuki güzel örnekler verecek bürsürü şey var ki; niye onları kulllanmayalım, insanlara bişeyler anlatmak için doğru bilgileri kullanmayalım; yalan olanları tercih etmek hiç bişey kazandırmaz.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 önceden de söyledim bence 2. olay fake. bi de yazı da geçiyor yanlış bilinmesin diye söylüyorum; kominist değil komünist. cidden ukalalık veya gıcıklık için yapmıyorum i-ü hatasına anlamsızca deliriyorum. (hele bi de müsliman yazıyorlar ya atlayasım geliyo camdan aşağı.)[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 o yakında muslim olur:)[signature][hline]her insan bir kitap gibidir okumayı bileceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 her gelen e-mail i ciddiye alırsak halimiz harap...[signature][hline]Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Maili gönderen konusunda yorum yapaym, devamini aksam yazarim. Büyük ihtimalle kadin atmis olabilir demisim ben, bunun üzerine bir ibare yoktu ama babama birsürü mail gelir kimisi ciddi kaynaktan kimisi bunu 23452 kisiye gönder mailidir, bu ciddi olmasa yollamazdi diye akil yürüterek söyledim bunu. Ve ben dogru olduguna da hala inaniyorum yani. PRogramim bitsin aksam devamini yazarim[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 gerçek mi bu ya ? gerçekse bu gidişat çok fena...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: LoWNeR, 03 Ocak 2006 18:10 tarihinde demiş ki: ya ben fake yapalım demiorum ki ama :( tamam yapmayalım mesela bu topicin yukarsında biz gençlere, bu ülkenin emanet edildiği kişilere bir yazı var, o kaç kere okunmuş, bu uydurma forward mail kaç kere okunmuş. evt biraz ucuz popilizm bu verdiğim örnek ama sonuçta gerçek. (316 ya 378 an itibari ile)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Allah degil bi gün benim gibiler carpacak bunlara..[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 pff [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 03 Ocak 2006 20:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 http://forum.paticik.com/view.php?id=167285[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 03 Ocak 2006 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Penthesilea, 03 Ocak 2006 15:06 tarihinde demiş ki: adamlar sasal siseleriyle abdest aliyor, şaşalla abdest alınınca daha çok sevap puanı kazanılıyor bre imansız deyyus[signature][hline]shinsetsu desu francesko.. hordebab [Bu mesaj Apache tarafından 03 Ocak 2006 21:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 laikle alakasını çözemedm pek...resmi bi kurumda namaz kılıyolar eee bu kurumdaki işlerle bi alakası warmı yok ee kılsınlar size neki ?? istedii yerde kılar adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tidus_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Allah'a şükür hiç sorunum yok Forward gibi başlığa bakıyorum forward maile benziyorsa delete ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: BoaCh, 03 Ocak 2006 21:08 tarihinde demiş ki: laikle alakasını çözemedm pek...resmi bi kurumda namaz kılıyolar eee bu kurumdaki işlerle bi alakası warmı yok ee kılsınlar size neki ?? istedii yerde kılar adam *dumur*[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Apache, 03 Ocak 2006 21:01 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 03 Ocak 2006 15:06 tarihinde demiş ki: adamlar sasal siseleriyle abdest aliyor, şaşalla abdest alınınca daha çok sevap puanı kazanılıyor bre imansız deyyus çok komik ...[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 Chromaggus=Orc [name: Omyg ] lvl 21 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Ben kucukken annemin calistigi okuldaki mudur odasinda namaz kiliyordu. Gozlerimle gordum. Cok normal dimi.[signature][hline]EVE Buzkiprisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 anormalmi sence ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 neresi anormal bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Cok normal demisim zaten. Saygi duyarim.Kolay gelsin size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 cahiller sürüsü....[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar