Armada Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Geçen hafta'nın yüksek latency olayından sonra şimdide 10 dakikada bir lag spike olmakta ve ekran 2-3 saniyeliğine donmakta.Aynı sorunu yaşayanlar varmı? Server : Magtheridon Istanbul-Maçka Adsl[signature][hline]/ Guru/Mavi/Ashley / Praemium Callidus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bendede var lag spike ve evde deli gibi bağardım demin fitil oldum dota oynuorum şimdi oyundan soğudum ya.o derece.[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earane Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Evet server Ragnaros ama bendede aynı olay var, makineye yeni format atmıştım belki onla alakalı olabilir diye tahmin ediyordum ama sanırım bir çok kişide aynı sorun var. Çözen arkadaşlar yada neden kaynaklandığını bilenler var ise bize bu konuda yardımcı olurlarsa seviniriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Telia sorunlu arkadaşlar, beklemekten fazla yapabileceğiniz birşey yok.[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greandisthas Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ayni sorun bende de var.[signature][hline]Server: Burning Legion LvL 60 Nightelf Rogue Guild: Invadoria http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 çok sık olmasada bendede aynı sorun var...[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazetul Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Bende de son 2 haftadır pingler 500+ ve 1-2 snlik laglar oluyor .Ne ouyor allah aşkına , bende mi sorun yoksa adsl'demi anlamadım.. Oyundan sogudum ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar