Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dinlenilesi şey önerileriniz ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
askerden gelmissen mercan dede yi 254564564561465151 kere tavsiye ederim kendine gelmen dileyiyle ..[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
-Die_Human, acayip bir günde demiş ki:
abi bi kere mantıklı düşünürsek sarhoş birinin o klozete kafasını sokması için biraz domalmış durumda olması lazım o durumda durabilen biri zaten sarhoş deildir =)
Mesaj tarihi:
said:
December_Flower, 29 Aralık 2005 03:26 tarihinde demiş ki:
ehaha sabrina en son evanescence/cranberries dinleyen adama direk hypocrisy-virus demekle bitirdin beni :p

LöL, bi gün ortasını tutturcam.[signature][hline]Why can't you see that I try;
Every tear I shed, is for you?
-----------------------------------
PATİCİK FM
Mesaj tarihi:
Hypocrisy - Virus eylül ayında çıktı ve hala dinleyemedim şarkılarını :/ . Bide Hypocrisy dinliceksen Hypocrisy albümü bayaa bi güzeldir. Clean vokal bile yapmıştır Peter :) .[signature][hline]Signature is a sin.
Mesaj tarihi:
bayaa bi tavsiye olmus zaman ayırarak öneride bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Mesaj tarihi:
son zmnlarda
bektas ft surtlan - aglamam şarkısını dinleyin arkadaslar ben çok beendim..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
  • Yeni Oluştur...