deathcore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 askerden gelmissen mercan dede yi 254564564561465151 kere tavsiye ederim kendine gelmen dileyiyle ..[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! -Die_Human, acayip bir günde demiş ki: abi bi kere mantıklı düşünürsek sarhoş birinin o klozete kafasını sokması için biraz domalmış durumda olması lazım o durumda durabilen biri zaten sarhoş deildir =)
cosmic Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 lou reed dinle...[signature][hline]baby you're so vicious...
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: December_Flower, 29 Aralık 2005 03:26 tarihinde demiş ki: ehaha sabrina en son evanescence/cranberries dinleyen adama direk hypocrisy-virus demekle bitirdin beni :p LöL, bi gün ortasını tutturcam.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
NoOb Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Hypocrisy - Virus eylül ayında çıktı ve hala dinleyemedim şarkılarını :/ . Bide Hypocrisy dinliceksen Hypocrisy albümü bayaa bi güzeldir. Clean vokal bile yapmıştır Peter :) .[signature][hline]Signature is a sin.
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 soad 2 güzel albüm attı ortaya onları da öneririm..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir
The_Delucian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bayaa bi tavsiye olmus zaman ayırarak öneride bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
LoWNeR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 the mars volta dream thaeter soad-hypnotıze albümü
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 son zmnlarda bektas ft surtlan - aglamam şarkısını dinleyin arkadaslar ben çok beendim..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Öne çıkan mesajlar