Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 evet iso dosyasiyla beraber geldi ama bu .lcd dosyalarini cd ye yazan program hangisi acaba bilen varsa aydinlata bilirmi beni .lcd denemdim daha nero ile calisabilir ama eve donunce bi denicem.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Bir program vardı bütün uzantıları tanıyıp programını söylüyordu ama..[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 bi program vardi uzaklarda ben yazdim cok zor degildi ... die mi gidiodu o :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 baktim lazim oldu bu nero ilede acilmio bilen yokmu zip in icinde .ico (ikon dosyasi ) ve 600 mb lik .lcd cikti[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 up yaw cok ihtiyacım war su programa .[hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar