Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akustik Gitar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Şöyle ortalama bir Oscar Schmidt gitar aldım (OG2QHS modeli):

Şimdi birincisi ne düşünüyorsunuz bu gitar hakkında? Çin malı olmasına rağmen iyi gibi geldi bana.
İkincisi ben daha önce akustik çalmamıştım. 4,5 yıldır klasik ile haşır neşirim,bunu elime alınca ellerimde acayip acılar ağrılar hissetmeye başladım. Doğrudürüst bare basamıyorum. Elimde yaralar falan oluşmaya başladı. Nekadar sürecek bu durum?[signature][hline]N i g h t w i s h
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

Free Domain

Mesaj tarihi:
zamanla parmaklarında kaskatı nasırlar oluşur, o zaman daha az acıyacaktır, sonra da tamamen alışırsın :) akustik gitar çalmak hakkaten elleri perişan eder ama verdiği ses de takdire şayandır. satın almadan önce denemişsindir umarım, gitardan gitara değişiyo ellerinin ne kadar acıyacağı. bi de başlangıç için telleri biraz yaklaştırabilirsin perdelere, elini rahatlatır. nası yapılır bilmiyorum ama bilen vardır elbet..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından;
yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Mesaj tarihi:
eh akustik çalıyosun o kadar yara olsun. nasır tutunca o acılar geçer. ince teller keser gibi olur parmaklarını acır ama dayan.
o gitar dandik, sapı atar, akordu atar, agaci dandik oldugu icin hemen çatlıor kurulukta rutubettede kabarıor. senin gitar çin malıymış bide geçmiş olsun. soğuk su iç en iisi
Mesaj tarihi:
Yukarıda gitarın hakkında yazdıklarım genel değil. tabi istisnalar çıkabilir ama washburn ün yan sanayi firması oldugunu biliorum ve kullanan 2 arkadaşım da memnun kalmadı ve yukarıda dediklerim gerçekleşti dilerim sende olmaz...
Mesaj tarihi:
tellerin gitara yaklaştırkam için eşiği alçaltmak lazım ama bu tel uzunluğunu kısaltıyo ve dolayısıyla gerginliği arttırıyo.. dolayısıyla sapta çatlama kırılma vs sözkonusu olabiliyo dikkatli olmak lazım[signature][hline]wildpervert, miladın birinde demiş ki:
ben ekmek yemiş adamım goçum!..
  • Yeni Oluştur...