Killer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Pati halkının güzel insanları,bazılarımız yazı yazarken "yada"yı bitişik yazıyor."Ya da" diye ayrı yazılır.Dikkat edelim.Saygılarımla...[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 peki[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ok ok[signature][hline]www.otostopcu.org My flavour is you babe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 kısaca bağlaçlar[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 çok tartışıldı yada tartışılmadı yada tartışılmış olabilir bilemicem..[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 peki abi tamam kızma.. biraz daha dikkat ederiz..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidizm Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 hmm yazım kuralları bilmek lazım ama bu konuları bize 5. sınıftan beri öğrettikleri için böyle birşey yazmaya gerek yok bence ya da yı bitişik yazmanın başlıca nedeni space'e basmanın zorl gelmseindendir o da değilse yine de yazılışını bilmeyen yoktur gibi?[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Haklisin... Ben de bu konuda duyarliyim. Ancak ben bile bazen hata yapabiliyorum. Sonucta, gordugun zaman gerek ozel mesaj ile, gerekse alinti yaparak uyarirsin hatayi yapani, olur biter....[signature][hline]2 yillik Turkiye ozlemi... ve en az bir bu kadar daha ulkesinden irak zor bu hayat be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 [signature][hline]Bu arada açılmıştı bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: elaidizm, 02 Ocak 2006 22:19 tarihinde demiş ki: ahah guzel geldi bu :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 evet dikkat etmek lazım, ben de sinir oluyorum kendime "de" yi "da"yi bitişik yazınca, virgulu noktayı unutunca:P[signature][hline]if there were words for this would i sing or would i scream? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 o yada bu. ne farkediyorki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bi de, -ki ekine dikkat edersek iyi olacak. ayrı ve bitişik yazıldığı yerleri öğrenelim. bilmeyene öğretelim[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ne farkediyorki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 öyle yada böyle. ne farkedecek ki.[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: ''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 onunki derken, onun olan anlamı. mesela "gelmez ki" deken ayrı yapacaz ki "gelmezki" gelmezin olan fln olmasın. hö wtf? sadsadasfas[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 do you wanna get high?[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bi de i yerine ı kullananlar var. hadi ı yerine i koydun anladık da i yerin ı neden kullanırsın be adam.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ewt o iğrenç bişey. katlediyor cümleyi[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 napalım hızlı hızlı yazalım diye bazen space tuşuna basmayı unutuyoz...[signature][hline]Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: wildpervert, 02 Ocak 2006 22:34 tarihinde demiş ki: do you wanna get high? Towelie says: Don't forget to bring a towel![signature][hline]2 yillik Turkiye ozlemi... ve en az bir bu kadar daha ulkesinden irak zor bu hayat be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Metakuso, 02 Ocak 2006 22:35 tarihinde demiş ki: ewt o iğrenç bişey. katlediyor cümleyi ehum bence de bu "w"ler birazcik katlediyor:) bi turlu sevemedim gitti ehum[signature][hline]if there were words for this would i sing or would i scream? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 eyw[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: tony_montana, 02 Ocak 2006 22:16 tarihinde demiş ki: kısaca bağlaçlar ba ba hala bitişik yazıyo :D[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar